Jump to content

ancient_scars

Medlemmer
 • Content Count

  744
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

225 :)
 1. Det kan vel også tenkes at distributør og rettighetshaver har samme eiere som gjør alt de kan for å opprettholde et drakonisk system.
 2. Jepp, det kunne være kjekt om skribenter tok seg tid til å sette seg inn i at Google translate ikke gir en god pekepinn på hvordan man oversetter ord. Stråletegning (eller stråleovertegning/strålekopiering) vil nok være mer beskrivende for teknikken som benyttes. Vi snakker tross alt ikke om sporing av telefonsamtaler her, men tegning av lys i et tredimensjonalt bilde. Det klinger uansett ikke godt i øret.
 3. Er det bare jeg som synes dette så veldig gammeldags ut? https://www.reddit.com/r/outrun/comments/3gbl35/1985_nissan_cuex_concept_car_interior_xpost/
 4. Det er ordene "sikre musikkindustriens fremtid" som får meg til å reagere. Det dreier seg i realiteten altså ikke om artistene som i all hovedsak ser lite til inntektene fra egen musikk. Paul McCartney er en dinosaur av en riking som har liten kontakt med den gemene hopen.
 5. Høres helt jævlig ut håper ikke det gnager deg altfor mye i det daglige. Gikk på en kjempesmell det året. Etter tapet smalt jeg inn nye tusenlapper inn på casinoer og pådro meg gjeld i millionklassen. Lang historie. Men deg begynte med Funcom. Nå skal jeg prøve å få i gang gjeldsordning. Har utsatt og utsatt. Men nå skal jeg endelig ta tak i dritten. Men har ingen andre å klage på enn meg selv. Men det vel det man kan kalle sommerfugleffekten. En dust i Funcom drev med innsidehandel i form av ulovlig salg av egne aksjer. På min bekostning. Hadde han ikke gjort dette.... kanskje hadde jeg sluppet å bo i denne kjellerleiligheten her. Men jeg er evig positiv. Bor i Norge. Ingen ting å klage på. Null stress. Heia Funcom. Fuck Funcom. Sorry, men beskylder du andre for dine egne feil lærer du ikke det du trenger av erfaringen... De tiltalte i Funcom saken ble frikjent for markedsmanipulasjon! Du tapte penger fordi Secret World floppa, ikke fordi noen karer på insidelista solgte noen aksje på feil tidspunkt... https://e24.no/lov-og-rett/funcom/tre-av-de-fire-tiltalte-doemt-i-funcom-saken/23985375 Les denne i stede; https://www.dn.no/nyheter/2017/04/28/1600/Jus/tre-domfelte-og-en-full-frifinnelse-i-funcom-saken Samme faktagrunnlag, men uten en journalist som forsøker å koke suppe på spiker... Jeg vil nå allikevel påstå at det ble dom her og at dette skadet både Funcoms rykte og aksjepris. Det skadet igjen aksjeeiere.
 6. Det ser ut som kampsystemet har fått seg en real overhaling siden den forrige presentasjonen. Noen sekunders pisking er dog litt i underkant av hva som trengs for å vurdere kvaliteten til et spill, spør du meg.
 7. Historisk kontekst er en viktig del av dette. Ved å sammenligne rasisme mot svarte afrikanere med rasisme mot hvite ignorerer du historisk kontekst. Hvite har aldri blitt systematisk undertrykket av svarte over århundrer.
 8. Det er stor forskjell på å bruke ord som ble laget for å undertrykke en enorm gruppe mennesker fra et helt kontinent og det å bruke et ord som er ment å påkalle et fantasivesen.
 9. Dette kan man gjøre på alle mus der man kan programmere knappene. I LGS er det bare å tilordne ppt-bytte til en museknapp. Hva er vitsen med å ha en dedikert knapp til det?
 10. Med utgangspunkt i at innlegget ditt ikke er ironisk ment så vil jeg stille følgende spørsmål: Hvordan skal en maskin ta det riktige valget for et individ når maskinen ikke har empati? Den kan ikke leve seg inn i eller forstå behovene til et menneske. Hvem skal programmere maskinen til å ta de riktige valgene? Hva slags algoritmer kan ta høyde for alle forskjellene mellom mennesker. Etnisitet? Fysisk og psykisk helse? Oppvekst? Kultur? Politisk overbevisning?
 11. *host* https://www.expert-technomarkt.de/ *host* Jeg kom over en reklameplakat der det stod at de hadde 600 filialer i Tyskland. Lahdidah.
 12. Når man er skikkelig, og da mener jeg SKIKKELIG, lei jobben sin kan det være en idè å slutte før sammenbruddet kommer.
 13. Dersom de kan videreføre turbaserte rollespill slik de gjorde med den turbaserte "dungeon crawler" (i forbifarten kommer jeg ikke på noe dekkende på norsk), så gleder jeg meg umåtelig til dette.
 14. Det blir vel litt søkt å sammenligne GOG og Humble Store med Tencent? Den første står for DRM-fri distribusjon og den andre står for veldedighet finansiert gjennom spill distribusjon. Jeg tviler sterkt på at de to er veldig truet. De er ikke en gang en liten flue i suppen til Tencent. Steam, derimot, har nok grunn til å føle seg truet.
 15. Så er jo nintendo også klassens rasshøl når det kommer til slikt. AtW Er det ikke forståelig at de ønsker å beskytte sine egne merkevarer, som alle andre? Spørs hva man mener med "forståelig", men nei, jeg synes ikke Nintendo hverken oppfører seg greit, eller "som alle andre" når det gjelder merkevare. AtW Jeg synes derimot ikke det er så fryktelig rart at Nintendo er på tå hev når det gjelder sine mest innbringende karakterer og spillserier. Uten disse er Nintendo tross alt ingenting, og de er avhengige av å bruke f.eks. Super Mario for alt det er verdt. Historien har demonstrert at fan prosjekter i form av spill og mods kun øker interessen og etterspørselen. TES og Half-Life er gode eksempler. Det er mod-støtten som har gjort Bethesda og Valve så populære.
×
×
 • Create New...