Jump to content

SynT

Medlemmer
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 :)
 1. Nå skal nå ikkje Dragon Age anklages for å komme ut hvert år, 3 spill over 6 år, og 6 år siden siste spill. Likte 3ern ganske godt personlig, 2ern er eg enig var dårlig. Har ikkje møkje tillit til Bioware etter Andromeda og Anthem, men følger med og håper på det beste.
 2. "er tilgjengelig helt gratis for PC og Mac, via både Steam og Epic Games Store." Ikkje GOG?
 3. For meg virker det som alle Pokemon spill er remakes. Så koffer ikkje gjer det samme på filmer
 4. Begge deler tenker eg, av det som er offentlig kjent som eg vet om har det ikkje komt fram noke som helst han har sakt eller gjort som går under "truende". Men det var en video på youtube som blei strika av EA, eg har sett videonen som kritisere community managers i EA som har gjort en del ting man kan sette spørsmålstegn ved, kan ikkje se at det var noken trussler der og alt i vdeon kommer under fair use spør du meg.
 5. På matvarer er innholdsfortegnelsen 100% objektivt og målbart. Har problemer med å se hvordan et slikt system vil fungere bra til dette. Ta for eksempel banning, skal det baseres på kor mange banneord blir brukt, kor ofte det er brukt(hvis en karakter banner hver gang dei dør så er det i teorien uendelig) eller hvor grove orda er?
 6. Eg har ein ide, børst støv av Guybrush og lag ein flonkende ny Monkey Island
 7. Nå er det vel nVidia som har det beste sky løsninga så langt. Stadia har noke å lære
 8. Problemet er ikkje at det er en kvinne, men at det er en såkalt "Mary Sue".
 9. Egentlig er Iron Maiden et fiktivt tortur redsap.
 10. Aldri sett G2play men fra det lille eg har sett så langt virker det som det er det samme konseptet som "key reseller", akkurat like om ikkje meir shady. Stay the fuck away
 11. Husk at dette er testet under svært kontrolerte omstendingheter, Dette blir uansett uaktuelt for meg i nærmeste fremtid da internet er langt fra godt nokk der eg bur, og har ikkje noke tru på at det blir noke bedre heller.
 12. Titanfall motoren? Det er da source motoren
 13. Star Wars 1313 såg meget lovende ut men cancelert rett etter disney oppkjøp
×
×
 • Create New...