Jump to content

SynT

Medlemmer
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 :)
 1. Problemet er ikkje at det er en kvinne, men at det er en såkalt "Mary Sue".
 2. Egentlig er Iron Maiden et fiktivt tortur redsap.
 3. Aldri sett G2play men fra det lille eg har sett så langt virker det som det er det samme konseptet som "key reseller", akkurat like om ikkje meir shady. Stay the fuck away
 4. Husk at dette er testet under svært kontrolerte omstendingheter, Dette blir uansett uaktuelt for meg i nærmeste fremtid da internet er langt fra godt nokk der eg bur, og har ikkje noke tru på at det blir noke bedre heller.
 5. Titanfall motoren? Det er da source motoren
 6. Star Wars 1313 såg meget lovende ut men cancelert rett etter disney oppkjøp
 7. Hvorfor det? Om spillselskap X vil implementere betalte loot-boxer, mikrotransaksjoner og alt mulig annet dritt får være opp til de selv, så kan du selv velge hvorvidt du vil betale for makkverket eller ikke. Hvorfor i all verden rope på myndighetene for hver minste lille ting? Forbrukerne MÅ bli flinkere til å stemme med lommeboken: ikke gi penger til selskaper som har en forretningspraksis du ikke liker. Man snakker ikkje om total forbud her, men siden dette er gambling må det falle under samme regler som gambling aldersgrenser og andre ting som gambling industrien må falle under.
 8. At noen mennesker ikke klarer å styre seg er ikke et argument for å forby loot boxes og liknende, det er et argument for å hjelpe disse menneskene med avhengigheten sin. Dette forslaget blir altså å gå etter symptomet og ikke problemet. Da lar man være å kjøpe spillet, enkelt og greit. Hjelpe disse menneskene ja, men også sørge for at skikkelige reguleringer er på plass
 9. Det er ikkje så enkelt, siden loot boxes er siktet in på hvalene og ikkje flertallet av spillerne. Disse hvalene bryr seg ikkje, tenker ikkje over det og/eller har et avhengighet problem. Kjenner noken som skrekk eksempler på personer som er spilleavhengige og det er vanskelig å få dei til å forstå at dei har et problem før dei går på ein virkelig smell, og eg ser virkelig likhetstrekk i lootboxes. Med tanke på kor lukrative lootboxes har vært så har det blitt slik at spill bygges rundt hvordan best mulig selge disse boksene og spillet i seg selv lider av dette.
 10. Skins har ikkje 0 verdi på alle spilla, eg har personlig solgt en jakke fra PUBG til 1000 kr for eksempel
 11. Fordi det er ille om folk på andre plattformer kan spille det? AtW For om alle spill skal være på alle plattformer så har ikke ordet eksklusivitet noe betydning for spillindustrien lengre. Hadde Mario og Zelda kommet på PS4/XBone/PC så hadde nintendo gått i dass før de i det hele tatt hadde klart å lansert switch. Det hadde vært fantastisk for oss forbrukere om vi ble kvitt eksklusivitet.
 12. Antatt produksjonskostnad, basert på hva? I rent matrielle kostnader er det sikkert ikkje en 10 kroning engang
 13. Skulle akkurat trykke send på svaret, så såg eg at det var til PS4, FeelsBadMan
×
×
 • Create New...