Gå til innhold

(PL) Kamptråd - Runde 4


blured

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bedre å slippe inn et til enn å aldri gå for det!

Nære seier her faktisk og kampen sett under ett må vel sies å være fremgang sammenlignet med forrige sesong, men kjedelig når poenget ryker på overtid etter en ganske solid bortekamp.

Likte det jeg så av Højlund, men får håpe ikke skaden til Martinez er alvorlig den også.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Velfortjent med 3 poeng! Men spillerne var altfor statiske. De burde løpt og søkt bakrommet oftere. ManU var ikke på sitt beste i dag, spesielt i forsvar. De var veldig effektive på kontringer.

Vi ble snytt for straffe, spesielt når vi sammenligner med den straffen Rashford fikk. Beklager, men en berøring er en berøring. Han kom inn og blokkerte ballen uten å røre den. Dømmingen var elendig.

Vi har virkelig hatt flaks med offsideavgjørelsen

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Litt av en berg og dalbane. Havertz situasjonen er ikke straffe, men den er like mye straffe som Liverpool fikk etter hårfin kontakt forrige(?) helg. Kontakt = straffe - slik har reglene blitt praktisert. Dette minner meg litt om Martinelli sin situasjon for noen år siden når dommeren gikk tilbake og ga han to gule kort uten å stoppe spillet etter det første, noe som knapt har skjedd før. VAR gynger frem og tilbake og har ingen konsekvent dømming. United er heldige som har VAR med seg her.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...