Gå til innhold

Gå til første uleste innlegg fungerer ikke


Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Dersom ferien er over, og Diskusjon.no-gjengen trenger noe å jobbe med, så er denne buggen fremdeles til stede. 

Problemet er at linkene under "Mine innlegg" rett og slett peker feil. De peker ikke til siste uleste post. 

Samtidig ser jeg at forumet vet hvor langt jeg har kommet. Så lenge jeg får navigert meg videre til korrekt side, så finner jeg nemlig igjen den blå "uleste svar"-streken. Og den er alltid plassert helt korrekt: Innlegget rett over var lest. Det under var nytt for meg. 

 

toreae skrev (På 17.7.2023 den 18.08):

Vil ikke si at jeg havner i nærheten. I russlands-invasjon-av-ukraina-ny-tråd-les-førstepost havner jeg på ditt innlegg for 16 timer siden. i mellomtiden er det ca 5 sider med innlegg.

Ditto. 

 

Comma Chameleon skrev (På 17.7.2023 den 18.17):

Er denne linjen på riktig eller feil plass også? 
image.png.8a9539bc2b48aca0e840e2ea3e501b8b.png

Den er på rett plass

 

:utakt skrev (På 24.7.2023 den 19.21):

Jeg trodde det var løst, men i går eller forrige dagen var det helt tullete igjen. Det virker som det skjer i veldig aktive tråder, dvs. om det kommer mange nye innlegg på kort tid så henger den rett og slett ikke med. En stund var funksjonen en hel side på etterskudd. 

Her er du inne på det! 

Feilen opplever også jeg kun på de mest populære trådene. Og feilen skjer på en slik måte at jeg havner på feil side. Jeg har ikke (lenger) opplevd å havne på korrekt side (men på feil scroll-høyde). Det var et issue tidligere, men jeg tror årsaken den gang var noe annet (dynamisk reklame som flyttet innhold opp og ned, slik at view kom ut av kontekst).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Feilen er også der hvis jeg går via varslinger og trykker på en varsling av en reaksjon på et flere uker gammelt innlegg jeg postet. Havner på rett side men tilnærmet aldri på rett sted (min post som varslingen var om).

Problemet oppleves mer fremtredende i tråder som er aktive med flere sider selv om jeg en sjelden gang havner på rett sted (‘Uleste’) i disse også.

Uansett veldig irriterende 😕

@TSP er det som omtales i denne tråden et kjent problem med forumsoftwaren eller mer isolert til diskusjon.no sitt oppsett?

Lenke til kommentar

Jeg er tilbake i jobb på tirsdag. Det er dessverre mye å henge fingrene i for tiden, så jeg ser ikke helt for meg at dette er noe jeg får prioritert å se ordentlig på før i september.

NoBo skrev (8 timer siden):

@TSP er det som omtales i denne tråden et kjent problem med forumsoftwaren eller mer isolert til diskusjon.no sitt oppsett?

Det virker ikke som et kjent eller utbredt problem, noe som dessverre er med å gjøre det ekstra krevende å feilsøke. Jeg har for eksempel ennå til gode å oppleve det selv. 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Jeg har begynt å oppleve det oftere og oftere. Spesielt i tråder med mye aktivitet. Og også i tråder hvor det ikke er nye innlegg (men som stadig er mye aktivitet i), hopper noen ganger sider tilbake, istedenfor det siste innlegget i tråden (som også er lest).

Skjer i Firefox i Windows 10 Home (22H2 - 19045.3324).

Og i Chrome og Firefox for Android, Samsung Galaxy A53 5G (One UI 5.1, Android 13).

Tråder jeg leser i ofte som det ofte skjer:

Spoiler

 

Hadde GET/Telia internett før (100/10), men har flyttet til nytt hus med Altibox. 500/500, splittet til 250/250 x 2 (2 "boenheter"), via switch med Bandwith Management.
Med GET/Telia internettet så brukte jeg multimodemet direkte med ethernet kabel.

Prøvd DNS fra ISP (automatisk), Google DNS og OpenDNS (selvsagt med en ipconfig /flushdns etter). Fjernet alt av cookies og cache, prøvd uten nettleser utvidelser, prøvd å logge inn inkognito modus uten noe sporingssikkerhets aktiv og den klassiske Ctrl+F5, også Restartet PC og mobil.

PCn ble for øvrig reinstallert igår, og gikk da fra Windows 11 til 10, da 10 var på den første minnepennen jeg puttet inn.

Endret av Laserbeam
Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...
TSP skrev (På 10.8.2023 den 10:54 PM):

Det virker ikke som et kjent eller utbredt problem, noe som dessverre er med å gjøre det ekstra krevende å feilsøke. Jeg har for eksempel ennå til gode å oppleve det selv. 

Det ser iallefall ut til å endelig fungere som det skal nå. Har vært bra de siste ukene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...