Gå til innhold

(Pl) kamptråd- Gameweek 2


Danielzu

Anbefalte innlegg

Snikpellik skrev (1 minutt siden):

Problemet er faktisk at han får den ballen i det hele tatt. Står feilvendt uten oversikt og har mann i rygg. Samme med Eriksen på 2-0, burde aldri fått den pasningen - det er det som er hovedproblemet. Laget er ikke vant med å spille seg ut bakfra, så de spiller på førstebevegelsene i stedet for rommene de bevegelsene skaper.

En får jo tro de øver på dette på trening, så på et tidspunkt må det jo sitte i kamp også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ProphetSe7en skrev (1 minutt siden):

En får jo tro de øver på dette på trening, så på et tidspunkt må det jo sitte i kamp også.

De var egentlig overraskende gode på det i pre-season. Jeg ble egentlig litt sjokkert over hvordan det så ut der. Så er pre-season veldig annerledes enn nå, men likevel er det litt rart at dette ikke er i nærheten av å være i nærheten en gang.

Tror dette lagets største problem er det mentale. Ingen selvtillit når det butter imot. Takler ikke presset.

Kanskje det ligger noe i at Uniteds klart beste periode de siste årene var da tribunene var tomme.

Lenke til kommentar
Dagner skrev (29 minutter siden):

Dette er vel ikke så ulikt vårt kjære Arsenal i starten av forrige sesong 😂

Nope, men vi har vært shait i 10 år. Det er gøy når det endelig begynner å gå til helvete for de andre også. United har vel Liverpool next? 0p etter tre spilte tror jeg ikke mange av fansen deres takler. 😶

Lenke til kommentar
MartinF skrev (7 minutter siden):

Lol, dere har vunnet fem ligatitler, CL, EL og en drøss av FAC og Ligacuper under Glazer. Sååå ille kan det ikke ha vært...

Jaja Arsenal har det alltid verst, vi har ingen ønsker om å overbevise noen om at vi har hatt det verre så for all del.. 

MartinF skrev (17 minutter siden):

0p etter tre spilte tror jeg ikke mange av fansen deres takler. 😶

I motsetning til dere ifjor? Dere var jo på randen til å sette fyr på alle i klubben for ørtende gang. Dette er tross alt 4. strake tapet vårt så det er ikke noen ny situasjon. Nå har vi møtt 2 av de tøffeste motstanderne utenfor topp 6, at vi dermed måtte starte å prestere umiddelbart visste de aller fleste av oss ellers så blir det ikke nye muligheter før i fjerde runde..

Lenke til kommentar
ChopperReid skrev (1 time siden):

Når det er sagt har vel United og Arsenal vært like bedritne de siste 8-9 årene..United med ett par flere CL kvalifikasjoner og Arsenal med ett par flere trofeer i cuper. Ellers lite å juble for. For noen.

Ikke usant, men de mistet Fergie 5? år før vi kicka ut Wenger og det ser tilsynelatende ut til at vi er på vei opp igjen og united har enda ikke truffet bunn.

Arsenal prøvde jo fornøye med Emery, sven, raul etc. Gikk jo rett vest. Virker som Edu og senere Arteta har røsket opp i mye og får etterhvert støtte av eierene også. 

Dette røsket har kanskje ikke skjedd i united. Heller forsøkt 4-5 forskjellige managere og kasta penger på spillere uten mål og mening. 

Lenke til kommentar

Ja. Forskjellen er at når Edu kom inn og hentet Arteta så var det med en langsiktig plan. Det er først nå Arteta har fått ut det meste av dritten fra tidligere og hentet sine egne type spillere. Og nå begynner det virkelig å vises. 

United har en drøss av spillere som 4-5 forskjellige managere med utrolig forskjellig filosofi har hentet inn. Sier seg selv at det ikke funker.

Også har de en hjernedød sportslig ledelse som ikke gir managere tid til å lage sitt eget lag.

Endret av ChopperReid
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

"Planen" til United på overgangsmarkedet har stort sett vært å kaste penger etter et så stort navn som mulig hver gang vi ikke klarer topp 4. Der topp 4 er viktig for Glazers pga det sikrer ekstra inntekter, og dermed muligheten for de å ta ut ekstra mye i utbytte.

Mourinho ble således backet med både Pogba og Lukaku. Men da det sommeren 2018 var åpenbart at behovet for en midtstopper var skrikende, hadde vi akkurat tatt 2. plass og han ble ikke hørt. (En da 19 år gammel Dalot, og Fred - en spiller som Mourinho overhode ikke var interessert i å signere, var alt som kom inn det vinduet). Noen måneder senere kollapset prosjekt Mourinho.

Med Solskjær utviklet det seg mye på samme måte. Han ble støttet bra i 19/20 sesongen (Maguire og Bruno) før det sesongen etter knapt kom inn noe som forsterket oss (Telles som backup til Shaw, Donny som backup til Bruno, og Cavani som backup til Martial). Og der det sommeren 2021 var helt tydelig at klubben trengte en ny sentral / defensiv midtbanespiller (minst - vi hadde da ikke signert noen i den posisjonen siden Fred i 2018, og hadde uten tvil den svakeste midtbanen av topp 4-6 lagene i PL), ble i stedet alle pengene brukt på Sancho, samt å helt unødvendig hente inn Ronaldo mot slutten av vinduet (en spiss som stod for det motsatte av hva Ole hadde brukt hele pre-season på å drille laget inn i). Noen måneder senere kollapset prosjekt Solskjær...

Denne sommeren var igjen det viktigste å forsterke den sentrale midtbanen. - Hvilket det egentlig har vært nesten hver sommer siden Scholes for første gang la opp i 2011... (unntaket var den ene sesongen under Mourinho med Pogba - Herrera - Matic). Men klubben har ikke klart å levere annet enn en overgangssaga med De Jong.

Endret av blured
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...