Gå til innhold

Innspill til ny tlf i mellomklassen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For min del har jeg endt opp med å bruke Xperia Z2 som daglig telefon fordi den har fantastisk batteritid og innebygget magnetisk lader som er superpraktisk. Har kjøpt nyere telefoner i ettertid, men ingen synes jeg når opp til Z2 i praktisk bruk. Den er nok foreldret i manges øyne, men det er en keeper for min del. Trenger du ekstra ytelse har den en ultrastamina-funksjon som er kjekk hvis du er allergisk mot lading.

Har dualsim og det andre simkortet går til den eldste iPhone SE (2016). Denne spiser batteri i forhold, men synes den er greit brukervennlig og den har også en del apper jeg synes er bra. Helt ok kamera på den og også 4K video. Denne får fremdeles iOS-oppgraderinger siden den er 64bit.

Synes egentlig det kjøret det er lagt opp til i mobilverdenen ikke lengre er basert på å dekke behov, men å sluke batteri raskere med nye prosessorer og skjermer. En har strengt tatt lite bruk for "innovasjonen" som gjøres. Velger heller å legge pengene i annen tech som har mer nytteverdi.

Endret av vidor
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Sydvest skrev (1 time siden):

Jobben dekker 5.000. Ønsker ikke å legge i mer enn 3.000 selv.

Fire logiske alternativer i prisklassen jeg ser er OnePlus Nord 2T, OnePlus 9 Pro, og Motorola Edge 30/ Edge 30 Pro. To mobiler til 5.000 og to til 8.000. 

Har ikke selv hatt akkurat de modellene du viser til her men hadde en Motorola Edge 20 som jeg overhode ikke kan anbefale. Mer problemer med en mobil har jeg aldri hatt. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Går fra en to år gammel Sony nå som har halv-annen fot i el-returen. Kunne egentlig tenkt meg å ventet på Xperia 5 IV, men vet ikke om den noen ganger kommer, og må kjøpe ny nå. Xperia 1 IV blir for dyr igjen.

Det som er tiltrekkende med One+ og Motorolaen er at de kommer med en ganske clean Android. Og Edge 30 Pro fikk ståkarakter fra tek.no sin journalist. OnePlus 9 Pro fikk også godt skussmål hos Tek for et år siden når den kom. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

En ting jeg ville tenkt på før jeg kjøper mobil er hvor lenge den blir støttet med oppdateringer og. Jeg vil heller ha en mobil i 3 - 5 år istedenfor å kjøpe annenhvert år. Greit at man da har en garanti for at de støtter både android og software oppdateringer om dette er noe også du tenker på. 

Håper du finner en mobil du vil like. 

Kunne Samsung A3 eventuelt være av interesse? Er ganske grei pris på den (clubb pris er 3990 kr). 

https://www.komplett.no/product/1212289/mobiler-klokker/mobiltelefoner/samsung-galaxy-a53-5g-128gb-awesome-blue

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
Sydvest skrev (3 timer siden):

Jeg hadde i min tid S8 Plus. Hvordan er Samsung sitt OS? Fortsatt mye bloatware?

Det er mye programmer og funksjoner innlagt på Samsung fordi de har lager mye software selv som kommer i tillegg til Googles Android. Prosessoren er så rask at mobilen føles rask i bruk. Ser at tester i media er veldig opphengt i pris den hadde ved lansering og at det er lite nytt i forhold til den vanlige S21. Her er en test: TEST: Galaxy S21 FE er nesten perfekt - ITavisen

Lenke til kommentar

Gikk for en OnePlus Nord 2T 12/256 til 5.300. Føles smidig og fin ut etter en dags bruk. Men var kampanje på disse, der man skulle få OnePlus buds hvis man registrerte tlf etter kjøp, noe som var en grunn til at jeg vurderte denne. Men viste seg når jeg kom hjem at den kampanjen ikke gjaldt i norge. Selv om power og Elkjøp hadde kampanjen.

 

Lenke til kommentar
Sydvest skrev (1 time siden):

Kun 500 som skiller Nord 2 og 2T med 12/256.

Har forresten lurt på om jeg skulle benyttet meg av angreretten og prøve meg på iPhone 12 eller 13 Mini. Skal tenke litt på det til tirsdag.

Kommer vel ann på butikk. Sjekker man prisjakt så er forskjellene nærmere tusenlappen for både 128Gb og 256Gb.

Men uansett, bra telefoner for prisen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...