Jump to content

TheAvatar

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 :)

About TheAvatar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ingen fotoguru, men må si det var flotte bilder! 👏
 2. Ut ifra hva jeg ser i trailer så må jeg si meg noe skuffet: Grafikken er nok så "dårlig" slik at det kan kjøres på eldre PCer, slik at flere kan kjøpe og spille det. Okei, grafikk er ikke alt. Men jeg ser lite nytt ellers, bortsett fra noen strategi detaljer som f.eks å gjemme seg i skogen. Dette ser mer ut som AoE 2.1 med 3d grafikk. Dette spillet kunne kommet ut for 14 år siden og det ville ikke ha vært "wow" da heller. Synd. Animasjon, AI, ødeleggelse, bygging ... osv er strengt tatt likt bare i 3d. Såå mye potensiale, med et rikt selskap som utvikler, her kunne de fått til noe helt fantastisk, men tilsynelatende nei.
 3. Jeg opplever ikke noe "aha" opplevelse i forskjell, men det er nå meg. gjennskinn er et "problem" uansett hvis man skal se tv på dagen når det er sol ute. Hos meg så er det gjenskinn når det er overskyet ute også. Men jeg er ingen fasit.. la ved tegning av stuen min hvis det kan hjelpe
 4. Jeg ville egentlig ha LG CX , men jeg vil ikke legge for mye penger i det. Og så er OLED gjerne mer utsatt for innbrenning uten at jeg kan si hvor sensitive de er på det. Tipper personlig det ikke er noe problematikk lenger i dag, slik som plasma for 10 år siden. Jeg valgte Q80T også pga rtings.com. Jeg er allergisk mot grøtete bilde som gjerne skjer i panoreringer eller sport, Q80T gjorde det bra på slike tester. Min mor har faktisk LG OLED CX65, man merker et hopp i bildekvalitet og behandling. Så den på tilbud til 17 000,- i går mener jeg. Hennes tv står også i et belyst rom, merker ikke så forskjell, om noe i det hele tatt mtp gjennskinn og slikt. Hadde valgt LGn i dag om jeg skulle velge i dag, mtp pris. Fjernkontroller og hvor brukervennlig i daglig basis så er Q80T bedre etter min mening, men dette er småpirk. LG har heller ikke støtte for Discovery+ app mener jeg. Skal du ha Q80T så venter du til den kommer på tilbud til minst 13000. Hvis det står mellom Q80T 65" til 19000 eller andre modeller, så hadde jeg glatt gått for LGCX 65" til 17 000,- (elkjøp)
 5. Hva menes med dette? Og da spør jeg som i at jeg ikke vet, ikke som at jeg kritiserer utsagnet.
 6. Hei, vi har 65" Q80T og er etter 4,5 måned ganske fornøyd. Vi bruker bare apper på TV, som Netflix, Disney+, Discovery+, Spotify, Youtube, HBO Nordic. Har en PS5 koblet til også. Men har per nå til gode å se bruken for 120HZ HDMI 2.1. Mener spill som Call of Duty benytter 120Hz, men ellers lite relativt sett. Til og med forrige generasjon spill kjører ikke mer enn 60 FPS. TV står i stua med stort vindu ved siden av. Den gir like mye gjenskinn som vår "billige" Philips fra 2016. Det er bare noe du må regne med tror jeg. Ellers så er den første TV jeg har hatt som faktisk har gjort en innsats for litt lydkvalitet, det er innebygd subwoofer blandt annet. Ikke noe som erstatter noe anlegg riktignok. Det som slår meg er brukervennligheten. Bildekvaliteten er også behagelig og bildebehandlingen er bra også, noe som var viktig for meg. Vi kjøpte TV på black friday for 13000,-. Dette blir en TV vi beholder lenge tenker jeg. Sjekk omtale på rtings.com
 7. helt supert, programmering er jo egentlig et "kvinnefag" f.eks. Bare synd hvis de er kvotert inn. Vil tro det ødelegger for de kvinnene som har stått på.
 8. Da er det jo ganske fantastisk. Rettelse av produksjonsfeil er helt innenfor i min bok, gitt de tar utgiftene, noe jeg regner med ble gjort.
 9. "Gemmingen byttet batteripakke tre ganger og motor fire ganger. " men hva er det da som er så spesielt med en million kilometer? for meg virker det snarere tvert i mot ikke bra i det hele tatt. Er det noe jeg overser her?
 10. usa har så mange problemer og en lang vei å gå. dette var nok en nyhet som viser hvor umenneskelig det landet har blitt.
 11. Har faktisk babywipes her 😂, men vaska henda i stedet
 12. Hehe, nå la jeg verdigheten litt på hylla og unte meg litt ekstra. Hjemme alene uten kone og barn 🙏
×
×
 • Create New...