Jump to content

OC-Freak

Medlemmer
 • Content Count

  8150
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

616 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har også sett litt på denne. Men hver gang har jeg sett f.eks kia e-soul litt brukte til rundt 300.000 med 64kw batteriet på finn og tenkt at for litt ekstra får man mye bedre rekkevidde og en bedre totalopplevelse komfortmessig - dette er nok en smakssak likevel.
 2. Og selv med mer fokus på dyrevelferd, er nok dyrevelferden i dag mye dårligere enn for 30 år siden. Større og mer industrialiserte bruk gir sjelden økt velferd. Man mister oversikt og tilknytning til dyra som igjen gjør at man bryr seg mindre. Nå er det om å gjøre å produsere billigst mulig for å sitte igjen med noe som helst økonomisk. Prisene per kg for kjøtt som bonden får har nesten ikke gått opp siden starten av 80 tallet. Kun subsidiene som har økt, og subsidiene de siste årene er endret slik at stordrift er vinnerne. De små produsentene som ofte har bedre dyrevelferd er taperne.
 3. Så vidt jeg vet har alle telefoner med trådløs lading en temperatursensor, når temperaturen overstiger en satt grense går ladehastigheten ned. Mulig derfor du får ulik hastighet.
 4. Nå er vel ikke dxomark helt upartiske, så lenge de mottar betaling for "samarbeid" med produsenter. Jeg tar alltid testene derfra med en stor klype salt. Bedre å se sammenligningstester selv og avgjøre selv hva man liker best. De beste resultatene vil man nok uansett få med manuelle innstillinger og/eller gcam.
 5. Ultra vil koste 1200 € i europa. Dvs rundt 12k her. Omtrent så dyrt som fryktet.
 6. Er nå på min 3. G903 fordi knappene bare feiler, dvs å holde inne knappen registreres som flere klikk. På den første var det høyreknappen som begynte å trøble etter ca 6mnd, reklamerte og fikk ny. Men før jeg fikk ny på reklamasjon hadde jeg allerede kjøpt ny i butikk. Så den har ligget uåpnet til i januar, da begynte venstreknapp å trøble på nr 2, byttet til den nye jeg hadde fått på reklamasjon, men allerede nå har den begynt å trøble med venstreknapp igjen. Finnes flere med samme problem om man googler dette, så er ikke alene, men mulig jeg er ekstra uheldig. Verste er at jeg ikke spiller mye heller, litt wow, heartstone og eldre strategispill samt surfer nettet. Ufattelig at logitech har så dårlige brytere på en mus til over tusenlappen. Er nå tilbake på min gamle g402 som enda virker perfekt. Noen råd til trådløse alternativer? Prøvd roccat leadr, men denne er for stor og klumpete.
 7. Vi her i vesten og spesielt Norge har ødelagt for oss selv med høye lønninger. Er ikke mulig å masseprodusere det som produseres i Asia med det lønnsnivået og kostnadsnivået vi har, til en pris som forbrukere (aka oss selv) er villig til å betale. Samme holder på å skje med matvarer også, mer og mer importeres. Nå ser vi konsekvensene bare en båt blokkerer en kanal 😛
 8. I følge lekkasjer er hovedkamera det samme. Pro modellen får dog ikke periskop zoom kamera. Godt mulig pro får ett macro kamera i tillegg, mange produsenter liker å slenge med en 2mp eller 5mp macro modul. Min favoritt telefon hadde vært mi 11 ultra, bare med litt rimeligere prosessor slik at prisen ikke blir så høy. SD870 f.eks, eller muligens en SD775 som kommer snart.
 9. mi 11 pro og ultra annonseres 29. mars. Forventer høy pris. Men kommer med samsung sin nye ISOCELL GN2 kamerabrikke. Første telefon i 2021 som faktisk vil gi merkbar forbedring i kameraresultater? Jeg er faktisk svært interessert i resultatene fra denne brikken. Kommer også med periskopkamera for zoom, noe som få andre telefoner har kommet med i 2021. Forventer dog at telefonen er ganske lik mi11 ellers, er snakk om en liten gimmick skjerm på baksiden ved siden av kameraene også.
 10. https://www.gsmarena.com/oneplus_9_pro-review-2241.php Er ikke sånn direkte imponert nei. Kamera som yter dårligere enn forgjengeren. Dårligere batteritid enn forgjengeren. Bedre ytelse ja, men har man noe nytte av den ekstra ytelsen? Hadde heller fulgt med på bruktmarkedet og plukket opp en brukt oneplus 8T rimelig nå som folk sikkert oppgraderer til 9 pro uansett. 😁 Eller vurdert Mi 11, som koster mindre og har bedre kamera.
 11. Da har det kommet tester av oneplus 9 pro. https://www.gsmarena.com/oneplus_9_pro-review-2241.php f.eks Kort oppsummert. lik batteritid (dvs ikke imponerende) som mi11, men ellers er mi 11 bedre og billigere på det meste (bedre skjerm, bedre kameraytelse osv).
 12. Ett stykke bak andre toppmodeller også i drain tester. Virker ikke som om xiaomi har lykkes 100% med implementeringen av sd888. Samsung har klart det mye bedre, selv større batteri tatt i betraktning
 13. Mi 11 høyttalerne har dog fått skryt i alle tester. Samme har skjermen og ikke minst lysstyrken til skjermen.
 14. Bare jeg som er skuffet over at en toppmodell i 2021 har dårligere kameraoppsett enn min midrange mi note 10 pro fra 2019? 🤔
 15. Mange banker er fleksible og lar deg bruke det ekstra på oppussing. Men som sagt, dette må avtales. En på jobb økte nettopp boliglånet for å drenere rundt hele grunnmuren på huset, su fullt mulig å øke lånet også i etterkant.
×
×
 • Create New...