Gå til innhold

OC-Freak

Medlemmer
 • Innlegg

  8 612
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

OC-Freak sine prestasjoner

935

Nettsamfunnsomdømme

15

Hjelpsomme svar

 1. Det virker vel med de fleste samsung og apple telefoner, samt en god del andre. Men for noen merker som motorola virker det ikke. Er også usikker om det virker med oneplus og xiaomi f.eks
 2. Plussmobil bruker dessverre eRate som ikke støtter VoLTE/VoWIFI på flere telefoner.
 3. Oppdatering, ny måned og fremdeles samme feil på faktura, en femtilapp for mye. Har lyst til å bytte, men tror ikke det eksisterer noen operatører som er seriøse og ærlige. (Og som bruker Telenornett og IKKE eRate/Telavox ).
 4. Igjen - edge led med de ulempene som jeg har nevnt flere ganger. Da hadde jeg lett betalt 2000 mer for miniled som tcl c805
 5. https://www.netonnet.no/art/tv/oled/lg-oled77g26la/1024577.14635/ Om du skal henge på veggen så er dette LG G2 også et godt tilbud på oled skjerm. G2 serien er ment å henges på vegg, slik som samsung the frame og har derfor ikke fot i esken. Personlig hadde jeg gått litt ned på størrelse om jeg kunne få oled eller miniled, om det ikke er aktuelt å gå opp i pris. Såpass mye bedre bildekvalitet til HDR film blir det med oled/miniled. Hva som er viktigst for deg får du avgjøre selv, de fleste TVer som selges i dag har akseptabel kvalitet.
 6. OC-Freak

  Elbil-tråden

  Klarer over WLTP på min MG 4 også om sommeren, igjen på sørvestlandet. Snitthastighet er oftest rundt 60 mellom hver lading, og da fordelt på flere turer av varierende lengde.
 7. Hisense sitt OS er ikke bra. Det er ikke lenge siden LG c3 77" var under 20k. Langt bedre kjøp. Jeg hadde nok heller kjøpt TCL før hisense pga google os. Bildekvalitet mellom TCL og hisense er svært lik. Sony 75" x85L var nylig på tilbud til 15990, også en bra TV, men med færre dimmesoner og lavere lysstyrke enn TCL/hisense, men bedre bildebehandling.
 8. Fin tv med matt skjermflate. Men den har også kant led som kan gi litt ujevn belysning og når den ikke har bakbelysning vil den ikke kunne gjengi HDR materiale på samme måte som en oled eller bakbelyst/miniled TV. Kant Led gir tynnere TV, som er fint for å henges på veggen slik som the frame, men det er vel eneste fordel, utenom lavere produksjonskostnader.
 9. Har også fått refundert mva. Men de refunderer ikke postens gebyr, som for min lille filleting var mye høyere enn mva.
 10. Hadde ikke kjøpt den. Kun edge led og IPS panel gir lav kontrast og ujevn bakbelysning. I år er minimum full bakbelysning, aller helst miniled det som jeg vurderer. Eller oled, men det koster litt mer. Rimeligste miniled per nå er TCL c805/MQLED80. Har selv 65" på hytta, og den er god i forhold til pris. Men oppskalering og bildeflyt for SDR kvalitet er langt fra så bra som hos f.eks sony. Men 4k fra f.eks netflix er meget imponerende.
 11. OC-Freak

  Elbil-tråden

  Blir som denne ford Explorer testen. Introen er gullfin, med tanke på haptisk-knappe-faenskap. 🤣
 12. Velkommen i klubben, sånn er det bare når noen idioter i telefonverden har funnet ut at det er telefonprodusentene som er ansvarlige for å ha støtte for hver minste operatør i hvert minste land i verden. Burde vært motsatt, at hver operatør var ansvarlig for å støtte telefonene. Produsent x: her er våre protokoller som du må legge inn for å støtte våre telefoner, operatør y: ok. Hvis du er kunde hos operatør y så kan du da kreve at de skal fikse problemet hvis det ikke virker, ikke vente på at en produsent skal legge inn støtte for en liten operatør som kanskje har 200k brukere i et lite land de knapt vet hvor ligger. aka idiotsystem Løsning 1: Bytt operatør, og legg igjen masse dårlige tilbakemeldinger for å advare andre. Løsning 2: Bytt telefon, og legg igjen masse dårlige tilbakemeldinger for å advare andre. Alternativ 3: Ta det via forbrukertilsynet for å se om de kan mekle mot butikk. Min pixel 7 pro gikk det nesten 4 måneder før VoLTE/VoWIFI virket på med ice. Så bra jobba av elkjøp å selge den sammen med ice abonnement og binding slik at man er stuck med telefon som ikke virker som den skal. Been there done that.
 13. Det er vel en smakssak, men jeg føler pixel telefonene er de beste på å ta bilder uten å stille på noe. Pek og knips og i de fleste tilfellene er resultatet bedre enn hos konkurrentene. Det jeg liker minst med pixel er batteritiden, noe som nok har sammenheng med at samsung lager systembrikken, TSMC produserte systembrikker er generelt sett mer strømgjerrige.
 14. OC-Freak

  Elbil-tråden

  Generelt sier det vel at de fleste som har råd til å kjøpe nytt er godt voksne folk! Ingen overraskelser der i hvert fall.
 15. Ja stort sett biler de ikke finner det lønnsomt å gjøre noe med før salg, og derfor prøver å lure seg unna eventuelle reklamasjoner i etterkant ved å kalle det "outlet"
×
×
 • Opprett ny...