Jump to content

OC-Freak

Medlemmer
 • Content Count

  8268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

666 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi betalte ca 77.000 for å bytte nytt avløpsrør fra tanken inn til toalettet i kjelleren, ca 7m. Her måtte dog gulvet meisles opp og så støpes igjen. Men ut over dette var det ikke noe ekstra rørarbeid. Dyrt ja, men urealistisk dyrt? kommer nok litt ann på rørleggermarkedet der dere er, hvor mye konkurranse og hvor mye oppdrag rørleggerne i området har.
 2. Står jo fraktpris og alt i ordrebekreftelse. Har også opplevd samme bullshit en gang (via aliexpress) og da tok jeg det opp med aliexpress kundeservice og selger måtte sende til prisen han hadde lagt det ut for. At han i etterkant skal refundere noe kan du nok bare glemme
 3. Det er en grunn til at jeg er så gammeldags at jeg kjøpte bolig med mulighet for vedoppvarming. Blir det skikkelig ille så bytter jeg vedovnen med vedkomfyr slik at jeg også kan koke middag. 😉
 4. 3/10 Dette ble for tamt for min smak dessverre.
 5. Takk for tipset, har prøvd mye merker selv og kan vel tipse om at hanwag av typen "bunion" (laget for skjev stortå) også er brede. Ellers er det flere modeller fra merrell og keen som passer greit - men Keen er skikkelig lavkvalitets sko som ikke holder lenge - så er det sagt.
 6. 8/10 Hørt mye på avantasia. Nesten alltid høykvalitesproduksjon.
 7. Sikkert samme årsak som at 50% av alle sko blokkerer blodtilførselen til min høyre lilletå, slik at den blir vond. Og dette merker jeg som regel ikke før jeg har hatt skoene på i 1 time+. Så å prøve de i butikken er sjelden nok. 👎
 8. Ikke fløyet med de selv, men de har hatt ganske gode tilbakemeldinger fra div youtubere som har fløyet med de. Ganske nye airbus a220 fly stort sett.
 9. Hvorfor blir ikke zen 4 lansert med bare V-cache modeller for topp SKU's? Eneste ulempen med V-cache er vel høyere varmeutvikling og høyere produksjonskostnad. Men for entusiastmodellene er vel dette en liten pris å betale for mye bedre ytelse. Eneste grunnen jeg kan se ellers er for å lansere dette senere, f.eks q2 2023 for å hele tiden kunne gi markedet "noe nytt", mens neste generasjon utvikles.
 10. Fikk covid i bryllup i helga. Det værste er intens hodepine fremme i pannen. Også svært irriterende at selv med otrivin klarer jeg ikke få åpnet opp den tette nesen helt. Ellers feber, halsbetennelse og manglende matlyst så klart. Får håpe det ikke sitter for lenge i.
 11. Begge er grei valuta for pengene. Men det er bærbar vs stasjonær da. Stasjonær trenger jo også skjerm osv i tillegg. Støynivå under belastning er generelt lavere på en stasjonær enn på en bærbar. Spill opplevelse er jo bedre på en stasjonær med skikkelig tastatur og større skjerm så klart.
 12. meget godt tilbud på 11T hos netonnet ja. Nesten fristet selv også pga valuta for pengene.
 13. https://www.prisjakt.no/product.php?p=5774097 Zenfone 8 er også svært kompakt telefon med ganske rent android os. Om du ikke absolutt skal ha siste generasjon prosessor
 14. For de som er interessert i det, her er en lang video som beskriver alle de forskjellige "pay to win" elementene i Diablo Immortal. Spesielt liker jeg hans beskrivelse av hvordan Blizzard omgår lovgivelsene for lootbokser, hvor det skal angis %sjanse for ting man kan få når man kjøper lootboksen. Ved å kjøpe legendary crests som kan booste en rift slik at lootboks innholdet kommer på slutten av en 5 min gameplay rift omgår man denne lovgivningen.
×
×
 • Create New...