Jump to content

OC-Freak

Medlemmer
 • Content Count

  8090
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

597 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ikke overrasket. Lurer på hva som skjer med kunder som enda er der. Null informasjon på nettsiden.
 2. Jeg får denne meldingen på aliexpress sporingen hver gang pakken er på nærmeste post terminal. Det pleier bety at den kommer til postkassen dagen etter eller til post i butikk dagen etter. Om den havner i post i butikk så går det ytterligere 2-3 dager før det ligger henteseddel i postkassen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edit: En bestilling som "buyer protection" går ut for i dag som jeg måtte legge inn klage på at jeg ikke har mottatt. Sjekket sporing, og dette kommer opp: Kan virke som den kommer til å dukke opp en gang likevel etter å ha ligget på en flyplass i 3mnd, men har allerede forlenget "buyer protection" med en ekstra måned uten at pakken kom.
 3. Noe info om/når "overgangsordningen" oppheves? Har enda en del smågreier på vei fra det store utland som er sykt forsinket trolig pga covid. Har f.eks en pakke som virker som har vært i singapore i 42 dager før den har blitt sendt videre derfra for 3 dager siden.
 4. Standard lagringsoppløsning på bildene på A41 er 12mpix, dvs 4 piksler blir kombinert til en piksel av telefonen for mest mulig detaljer i bildet. 4g tale er VoLTE.
 5. Velkommen til Tinder. Har dessverre samme erfaring, man blir kun målt på hvor suksessrik man ser ut til å være i arbeidslivet, dvs om man har god lønn og mye materielle verdier. Men kanskje like greit å ikke matche med disse kvinnene som setter materielle verdier øverst, bare synd det virker å være majoriteten på tinder.
 6. Ofte ja, samme med mange reiseforsikringer, men egenandel er normalt sett rundt 3000.
 7. https://www.tek.no/mobilabonnement/?data=1000&callMinutes=250&messages=250&network=1&features= Sett ønsket datamengde, sett ønsket nett (Telenor for min del). Finn billigste som ser fornuftig ut. Skymobil eller gudbrandsdal energi ser mest aktuelt ut. Fjordkraft styrer jeg langt unna grunnet at de "svindler" folk på strømavtalene sine. Se gjerne omtaler på bytt.no
 8. Personlig syns jeg p30 pro er det beste valget. Bedre UI og bedre kamera i en del situasjoner.
 9. Ble oppringt av hudya forrige uke, han lurte på om jeg var interessert i å bli kontaktet om noen av deres andre tjenester, lån, forsikring og strøm. Som kunne gi besparelser og gratis mobilabonnement i perioder. Fortalte han da hvor fornøyd jeg var med prisøkning i juli og ingen informasjon rundt overflytting til skymobil. Joda det var visst noen kunder som ble flyttet til skymobil, ikke alle. Blir bytte til annen operatør ja! Molbo firma som vil prakke på deg andre tjenester som strøm og forsikring..... nei takk.
 10. Det er jo bra. Jeg har Mi note 10 Pro og både 4g tale og vowifi fungerer for meg på telenor sitt nett når jeg skrur av "carrier check" på telefonen. Dvs det er ikke offisielt støttet av telenor.
 11. Ja det er synd at våre operatører kun bryr seg om Samsung og Apple. Kanskje ikke så rart når det føles som disse to har ca 70% markedsandel i Norge. For andre merker er det ikke støtte for alle modeller, og for noen noen merker er det null støtte. Gjør det ikke akkurat lettere å få mer mangfold i mobilverden, det finnes mange telefoner som gir mer for pengene enn nevnte to merker.....
 12. Skal ha to uker i Norge i sommer, men håper å få brukt et par uker på noe til høsten, må nesten se hvordan corona situasjonen utvikler seg. Nepal eller Bhutan, muligens Borneo er blant de jeg kikker på.
 13. Flere selgere på aliexpress merker pakkene med lavere verdi enn reelt. Ingen garanti for at det funker dog. Man kan bli spurt om dokumentasjon på verdien likevel.
 14. Fikk behov for å drømme meg bort igjen. Og siden jeg også har sansen for sanger med gode tekster som gjerne har ett budskap i seg.... Kamelot fra tiden med "vår egen" Roy Khan som vokalist 😍 Synd lydkvaliteten på youtube videoene er så som så. Dette er dog bare to av svært mange bra fra denne tiden, har vanskelig for å bestemme meg for hvilke jeg liker best, som jo er positivt. Moonlight er også en innertier:
×
×
 • Create New...