Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Vet ikke om det finnes en fra før, men hadde vært morsomt med en tråd bestående av humor som idag anses politisk ukorrekt.  Har vitsen/sketsjen blitt forsøkt kansellert? Da hører den helt klart til her. Pirker den i selve problemet? Da hører den til her. Er denne typen humor fraværende idag? Da hører den antakelig til her dersom sannsynlig årsak er politisk korrekthet. Jeg vil tro de fleste skjønner hva tråden sikter seg inn mot.

Steve Hughes er et naturlig åpningsnummer:

(Who knows.. Kanskje vi også får oppleve kanselleringskultur i tråden? Innlegg som blir fjernet? Spennende :innocent::fun:)

Endret av Fustasjeopphengsforkobling
  • Innsiktsfullt 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Utdrikningslaget som kastet noe og løp vekk, kan ha sett videoer som "fake Arab prank" fra kanalen Jalals. "fake bomb prank"

https://www.nrk.no/rogaland/utdrikkingslag-skapte-massefrykt-i-stavanger-_-politiet-kallar-det-totalt-tankelaust-1.16066270

Det anbefales ikke å prøve i virkeligheten - de som er med i videoen har blitt fortalt på forhånd at de skal løpe. Prøver du det i virkeligheten vil det bli en stor oppvask, og du kan til og med bli skutt på stedet.

 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 måneder senere...

Da Shabana løftet mullaen, satt hele medie- og pressefalanksen ringside på Smuget fordi arrangementet var en lansering av Krekars bok. Mullaen ble rasende, og truet forsamlingen til å slette bildene de hadde tatt. Og hva skjedde? De slettet bildene. Der satt det journalister og kommentatorer og kulturwhatnots i hopetall – og slettet bildene de hadde tatt. På ordre fra mullaen!

Det finnes derfor så vidt meg bekjent ingen dokumentasjon av mullaløftet, bortsett fra de bildene som ble tatt av TV 2s kamera som tilfeldigvis sto og surret bakerst i et hjørne.

Da vi forlot Smuget etter stuntet, så de tilstedeværende knapt i vår retning i det hele tatt. De jublet ikke eller klappet noen på skulderen, snarere tvert imot. Det var først senere, da saken eksploderte i mediene både her hjemme og verden over, at applausen begynte å runge, og opportunistene kom med sine hurrarop.

For nei, de hadde fremdeles ikke forstått Shabana, men nå som reaksjonene kom internasjonalt, ville plutselig alle være på hennes side.

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/Kn61bo/det-var-en-gang-i-norge

 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Fustasjeopphengsforkobling skrev (På 30.12.2022 den 22.28):

Mullaen ble rasende, og truet forsamlingen til å slette bildene de hadde tatt. Og hva skjedde? De slettet bildene. Der satt det journalister og kommentatorer og kulturwhatnots i hopetall – og slettet bildene de hadde tatt. På ordre fra mullaen!

Å røre en annens kropp mot denne personens vilje er vel en slags kroppskrenkelse? Jeg har lurt på hvordan ting ville ha sett ut hvis det var den konservative mørkemannen som hadde berørt en kvinnes kropp på en måte som hun oppfattet som krenkende.

Kanskje det er noen historisk-kulturelle-religiøse implikasjoner her som jeg ikke helt forstår.

-k

Endret av knutinh
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...