Gå til innhold

Champions League-tråden 21/22


blured

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
blured skrev (1 minutt siden):

Kunne lagt til 8 min og jeg hadde ikke reagert. Også blåser faen meg dommeren av før tiden. Jaja, bra for den nøytrale. Liker det best når det ikke er to lag fra samme land i finalen. 

Synes det er veldig interessant. Dommerne legger i stor grad opp til at usportsligheter og juks eksisterer i så stor grad som det gjør. 

Lenke til kommentar
Mr. President™ skrev (52 minutter siden):

Synes det er veldig interessant. Dommerne legger i stor grad opp til at usportsligheter og juks eksisterer i så stor grad som det gjør. 

Veldig enig, de belønner jo basically juks. For meg er fotball, når alt kommer til alt, underholdning. Å se en gjeng med menn kaste seg, rulle, drøye tid etc. anser jeg ikke som underholdning så for meg er det antifotball, men så lenge dommerne ikke gjør noe med det blir problemer neppe bedre av seg selv dessverre.

1Dr.E skrev (16 minutter siden):

Sprøtt å tenke på at han var manager for Milan for 17 år siden da Liverpool møtte Milan i Istanbul.

Han var vel også manager i 06-07 når de fikk sin revansje. Kanskje kan han være manager for et lag vi får revansje på?

Lenke til kommentar

Ble veldig overraska da det ikke skjedde noe med Laporte. Han "slår" Modric i ansiktet og filmer selv. Sist jeg sjekka var "slag" i ansiktet rødt kort.

I tillegg til Casemiro var det også en stygg tofot fra Fernandinho som ikke en gang ble gult kort. Flere sånne situasjoner ble oversett.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Ja hvorfor bruker de ikke VAR der? Er jo lynkjapt å sjekke at idioten først dytter, så slår modric. Mens modric gjør jo strengt tatt ingenting. For dytten Laporte får er fra en annen real spiller.

Dårlig dømt i mine øyne. Og om ikke slaget er rødt, så er hvertfall komboen dytt, slag film blodrødt syns eg. Får ALDRI bukt med sånt tull før det får konsekvenser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...