Jump to content
Kryptodebunker

Kryptovaluta mining med skjermkort diskusjonstråd.

Recommended Posts

idleman_2 skrev (1 time siden):

Ok vært ca samme pris i  flere måneder altså ?

 

POS er jo utsatt til juni, så er nå iallefall 6mnd med eth mining igjen. Selv om man ikke får tjent inn 12k så får man jo tjent inn en del, forhåpentligvis er det noe annet å mine etter juni.

Share this post


Link to post

Noen som vet hvorfor jeg bare får rundt 110mh/s med mitt Evga 3090 Xc3? Det virker som det skjedde etter at jeg fikk meg Samsung Odyssey 49" det skjer selv om skjermen er av, har satt det til full guff i NVIDIA panel under power settings.

Share this post


Link to post
idleman_2 skrev (På 23.11.2021 den 17.58):

Ok vært ca samme pris i  flere måneder altså ?

 

Solgte mitt nettopp for 12500kr. Det ble jo plutselig så kaldt ute, samt at strømprisene 10 doblet seg. Så nå går det i ved og varmepumpe. Det var en som var ivrig etter å kjøpe det for 13, siden det var hvitt, men han var avhengig av ett annet salg igjen… 

Share this post


Link to post

Damn, fixa meg et billig hk med pcie v3 nå.

3060 kortet. hva kjører dere dette på? Eg huske rett å slett ikke hva jeg kjørte dette på tidligere.

Pr nå har jeg:
PL: 70
TL: 70
Core: -502
Mem: +1402
Fan: 70%

Etter ca 2 minutt mining så er dette tallene:

49,90MH/s, T:48, P:118W, F:70, E:427kH/W, R:0%


For høgt, for lavt for dumt?

Edited by sveibuen

Share this post


Link to post
sveibuen skrev (11 timer siden):

Damn, fixa meg et billig hk med pcie v3 nå.

3060 kortet. hva kjører dere dette på? Eg huske rett å slett ikke hva jeg kjørte dette på tidligere.

Pr nå har jeg:
PL: 70
TL: 70
Core: -502
Mem: +1402
Fan: 70%

Etter ca 2 minutt mining så er dette tallene:

49,90MH/s, T:48, P:118W, F:70, E:427kH/W, R:0%


For høgt, for lavt for dumt?

Det var ikke værst. Ingen kræsj eller invalid shares?

Kjører mine på +-1150 memory og får da ca. 48.5MH/s

Ellers like settings som deg. 

Fan på 50% og temp 40-50. 

Share this post


Link to post
sveibuen skrev (11 timer siden):

Damn, fixa meg et billig hk med pcie v3 nå.

3060 kortet. hva kjører dere dette på? Eg huske rett å slett ikke hva jeg kjørte dette på tidligere.

Pr nå har jeg:
PL: 70
TL: 70
Core: -502
Mem: +1402
Fan: 70%

Etter ca 2 minutt mining så er dette tallene:

49,90MH/s, T:48, P:118W, F:70, E:427kH/W, R:0%


For høgt, for lavt for dumt?

Du kan og teste undervolt med afterburner. Sett volt til laveste hvor vram ikke klokker ned (731-743mv), pwr limit kan stå på 100% og lag ei rett linje der på 950MHz, bruk samme mem oc. Tipper du får samme hashrate, men 5-10W lavere forbruk. Pwr-limit med instillingene du har nå kjører typisk kortet på 750-800mv og 1000-1300MHz som er unødvendig høyt for ETH som ikke bryr seg en døyt om kjernefrekvens, kun memfrekvens.

Share this post


Link to post
Le_Chuck skrev (1 time siden):

Det var ikke værst. Ingen kræsj eller invalid shares?

Kjører mine på +-1150 memory og får da ca. 48.5MH/s

Ellers like settings som deg. 

Fan på 50% og temp 40-50. 

Etter 12 timer har jeg R:0.58%
Må hver inna for!

Måtte klokke rammen ned til +1391 (hadde 1402)

Viss du kjører vifta opp til 70% så trur eg du kan klokke bedre! 
Hashrate ligger nå på 49.47MH/s

Share this post


Link to post

Hjelp!

Installerte et 3090 i går og lå på forventet hashrate (110+, husker ikke nøyaktig). Men i dag komme jeg ikke over 60?!

Har sjekket med Gpu-z og HWinfo kan ikke se at koret throttler eller blir overopphetet. 

Noen tips/råd? Hva er det jeg misser?

wats.png

Edited by produsenten

Share this post


Link to post

Jeg ser du ligger på 46 % tdp, dette er nok altfor lavt. Det er en bratt knekk ca ved 295-300 watt. Noe mindre og det synker fort.

Share this post


Link to post

En reboot gjorde merklig nok ting bedre. Ser på screenshotet at kortet fikk lite strøm, bare 71.1w og 65.7w på 8-Pin'ene, mens nå ligger de på 100-120w. 

Share this post


Link to post

Har noen andre opplevd dette? Låner et innlegg på Reddit fra en fyr som har det samme problemet siden han forklarte det så bra, det var ingen løsninger i tråden.

----------------------------------------------------------------

reddit.png.f4bb2ecbdee19f71dd6b0bc84257b522.png

----------------------------------------------------------------

msi.png

Som du kan se i Afterburner starter det normalt når jeg laster opp Phoenix miner (har prøvd T-rex også), men så dropper core clock til 780MHz og mem clock til 5000MHz. Starter jeg FurMark GPU stress test og lukker den så miner kortet riktig etter profilen i MSI Afterburner så lenge FurMark står i "standby", hvis jeg lukker hele programmet dropper clocks igjen.

Det er ingen problemer under spilling så vidt jeg har merket, eneste området jeg har sett disse verdiene utenfor mining er et par ganger når jeg spiller Skyrim låst til 60fps på TV-en. Men det dropper aldri under 60 selv i 4K og det er variasjon i clocks.

Problemet oppsto for en drøy måned siden, jeg oppdaterte GPU driver samme dag men etter jeg opplevde dette, har siden brukt DDU og tre forskjellige drivere uten noe hell. Det eneste "uvanlige" jeg gjorde den dagen var å installere Nvidia Omniverse for å prøve Marbles RTX-demoen, skjønner ikke hvordan det evt. skulle produsere et handicap for mining.

Edited by TommyM
Dobbel screenshot

Share this post


Link to post
TommyM skrev (4 timer siden):

Har noen andre opplevd dette? Låner et innlegg på Reddit fra en fyr som har det samme problemet siden han forklarte det så bra, det var ingen løsninger i tråden.

----------------------------------------------------------------

reddit.png.f4bb2ecbdee19f71dd6b0bc84257b522.png

----------------------------------------------------------------

msi.png

Som du kan se i Afterburner starter det normalt når jeg laster opp Phoenix miner (har prøvd T-rex også), men så dropper core clock til 780MHz og mem clock til 5000MHz. Starter jeg FurMark GPU stress test og lukker den så miner kortet riktig etter profilen i MSI Afterburner så lenge FurMark står i "standby", hvis jeg lukker hele programmet dropper clocks igjen.

Det er ingen problemer under spilling så vidt jeg har merket, eneste området jeg har sett disse verdiene utenfor mining er et par ganger når jeg spiller Skyrim låst til 60fps på TV-en. Men det dropper aldri under 60 selv i 4K og det er variasjon i clocks.

Problemet oppsto for en drøy måned siden, jeg oppdaterte GPU driver samme dag men etter jeg opplevde dette, har siden brukt DDU og tre forskjellige drivere uten noe hell. Det eneste "uvanlige" jeg gjorde den dagen var å installere Nvidia Omniverse for å prøve Marbles RTX-demoen, skjønner ikke hvordan det evt. skulle produsere et handicap for mining.

Aldri sett det før nei, men oppgraderer aldri drivere på kort jeg miner med heller.

 

Share this post


Link to post

Har opplevd tilsvarende med GeForce 496.49 i t-rex. Denne ga meg halv hashrate med 3080 i Windows 11. Tror ikke problemet var der i windows 10. Ordnet seg ved å bruke en tidligere driver eller 497.09 som jeg har nå.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...