Gå til innhold

Norske forskere undersøker om soling kan gi beskyttelse mot koronasmitte


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan noen slette kontoen til Martin? Greit med folk som er steile og vrange når de diskuterer man han her er jo konsekvent hjernedød i absolutt alle kommentarer han kommer med. Med latterlige forsøk på å ødelegge med trolling (som han liksom mener, helt seriøst altså).

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Martin Svensson skrev (På 5.7.2020 den 18.41):

Vad kommer det sig egentligen att ni är så besatta av årets influensa plötsligt? Det har inte dött fler än tidigare år...


Kanskje ikke i Norge, hvor vi er til dels oppegående nok til å forstå hva en pandemi er, men i nabolandet i øst, som flyter over av erketullinger, enten de besøker norske fora eller jobber i helsemyndighetene, har det åpenbart dødd mange tusen flere enn i tidligere år.

I Sverige dør det gjennomsnittlig 685 mennesker av influensa hver sesong, så langt har 5500 mennesker dødd i Sverige av COVID-19, på bare noen måneder, det tallet er trolig mye høyere ettersom Sverige kun registrerer dødsfall hvor det foreligger positiv laboratorieprøve, slik at svært mange døde trolig ikke en gang er med i den statistikken.

Det er skammelig at man som svenske har så lite respekt for sine 5500 døde landsmenn og deres familier, at man fremdeles oppfører seg som en komplett idiot, å hevder dette ikke er noe verre enn en vanlig influensa.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...