Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Coronaviruset i verden: Nyheter og diskusjon


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
12 hours ago, tjavel said:

De fem fasene av sorg: Fornektelse, sinne, forhandlinger, depresjon og aksept. Tror gjelder litt her også, spør nærmeste hytteeier.

Du har nok rett i det men vi må likevel forsøke å behandle hverandre vel. Vi må ikke kjekle mot hverandre.

Ellers var jeg min første handletur i butikken siden 4. Mars og det er fortsatt tomt for dopapir, litt dyrere pasta, noe hermetikk og enkelte tørrvarer. Samt noe kjølevarer andre spurte betjeningen om.

Folk er ellers flinke til å holde avstand i butikkene men få bruker hansker. Selv har jeg noen tynne sportshansker. Var ganske mye folk i butikken 08:30.

Ellers død 16 åring i Frankrike uten underliggende sykdommer. Frankrike hadde de første registrerte tilfellene i Europa.

 

Endret av Theo343
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Theo343 skrev (8 minutter siden):

Du har nok rett i det men vi må likevel forsøke å behandle hverandre vel.

Ellers var jeg min første tur i butikken siden 4. Mars og det er fortsatt tomt for dopapir, litt dyrere pasta, noe hermetikk og enkelte trevarer. Samt noe kjølevarer andre spurte betjeningen om.

Folk er ellers flinke til å holde avstand i butikkene men få bruker hansker. Selv har jeg noen tynne sportshansker.

Ellers død 16 åring i Frankrike uten underliggende sykdommer. Frankrike hadde de førsteregistrerte tilfelene i Europa.

 

Viruset akkumulerer like bra på hansker som på bare hender. Hvid du har ikke har sår eller rifter på hendene ikke bruk dem. Vask hendene og ikke berør ansiktet før du har vasket dem rene etter et besøk i butikken.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324
Baranladion skrev (11 timer siden):

Jeg håper nå faktisk at han Tangell har rett i sine teorier jeg, hvis ikke så er Sverige virkelig kjørt... Nå har de senket kravene til smittevernsutstyr for de som jobber på sykehusene.... "for mye smittevern, kan være ett problem i seg selv" 

Fy faen jeg er glad jeg ikke bor i Sverige

 

https://www.tv4play.se/program/nyheterna/12534966

Ola Conny : "What do you have for name for cat ?"

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324
aomt skrev (14 timer siden):

Kor mye av skattepenger skal vi bruke på det?
La oss ta hoteller som eksempel. Stordalen har tjent seg ekstremt rik på det. Levd i luksus, eier eigendommer over heile verda (verdt fleire millioner-milliærder). Og nå skal vi bruke skattepenger for å hjelpe han "komme tilbake på beina" fortest mulig etter krisen? Om han selger 2 av sine hoteller, så kan han fint komme seg opp på beina. 
Og det gjelder alle bedrifter. Folk satser på business. De tar ein sjanse. De kan tjene seg rike, de kan tape mye/alt. Det er ikkje opp til staten å redde alle bedrifter. De rike vil ikkje burke/tape ein einaste krone av opptjente milliærder, mens skattebetalere må ta rekningen.

VM : No chance buddy , no chance in hell

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

"Spørsmålet er hva er neste? Mitt forslag, gi tidens største krisepakke til bønder her i Norge, det er nå vi trenger å fokusere ting selv, ikke kjøpe alt fra andre land, det stopper opp før eller siden om dette fortsetter"
 

Yoda : Om Norge alt for avhengig av utlandet er , stort problem det kan bli

Lenke til kommentar
1 hour ago, Zeph said:

Som med mat så er det ikkje nødvendig å hamstre.

Så en artikkel på Nyhetsdøgnet i VG igår morges. Den lå ute en kort stund før den ble fjernet.

Artikkelen fortalte at flere europeiske land hadde innført forbud mot eksport av visse matvarer. De ville sikre sin egen befolkning.

Har ikke sett noe om dette i andre media. Hvis dette var sant så ville vel myndighetene alikevel velge å holde det skjult så lenge som mulig for å unngå panikk og giga-hamstring?

Endret av helsten2
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Har ikke oppdatert meg på trådens utvikling. Poster likevel noe kanskje 0laf normalt dekker. Artikkel er blodfersk for dagen 27. mars:

Quote

Tidligere statsepidemiolog og nåværende WHO-rådgiver for smittevern Johan Giesecke, som selv håndplukket Sveriges nåværende mest elskede og hatede mann, Anders Tegnell, til sin etterfølger, er skråsikker på at Sverige har rett og at Norge med resten av verden, gjør feil. Det sier han i et intervju med Dagbladet fredag.

https://www.nettavisen.no/nyheter/svensk-who-radgiver-slakter-norge-og-resten-av-verdens-handtering-av-koronakrisen/3423944473.html

Lenke til kommentar
M98kF1 skrev (12 timer siden):

Nei, det der er ikke horror. Horror er når helsepersonalet er hjemme sjuke i tusenvis, og de som er igjen ikke tør gå på jobb uten smittskydd... hadde jeg bodd i swæjje hadde jeg skrudd av mobilen, dradd på hytta og dukket opp igjen i juli.....

Siterer avisa og helsepersonell, Skräck.....

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Det kryr av tvilsomme personer i Sverige , ja :D

 

Falske politimenn.......og falske slektninger

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar
14 minutes ago, Pc Lynet said:

Svenskene er helt ute å kjøre. De har dummet seg maks ut. Kommer til å bli helvete utover våren der.

Fram til nå så har vel Sverige klart seg omtrent like bra som de fleste andre europeiske land. Såvidt jeg vet så fins det  ikke data som sier at det går til helvete i Sverige, mens Norge klarer seg bra?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...