Jump to content

ok67

Medlemmer
 • Content Count

  1673
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

96 :)

About ok67

 • Birthday 11/12/1967

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11465 profile views
 1. Donald Trump: – Jeg bruker hydroksyklorokin https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/VbVEQ6/donald-trump-jeg-bruker-hydroksyklorokin
 2. Om viruset forsvinn heilt så vil det ikkje komme igjen. Men det er nok lite truleg, så det vil truleg vere mange nok som er smitta kontinuerleg til at vi framleis har smitte i omløp til hausten/vinteren. Og sidan viruset trivst bedre i litt kjøling og tørt ver, samt at folk held seg meir innandørs med mindre avstand så er det fare for meir spredning til hausten/vinteren.
 3. Eg posta denne på Face tidlegare i kved, men kan godt legge den inn her også... Var på tur til Råkvåg i dag, og må sei eg er både skuffa og overraska over kor fort mange har gått tilbake til normalen. På ferga frå Flakk til Rørvik var det stor trafikk av folk som tok turen opp i salongen i staden for å sitte i bilen. Unge som gamle, mange hadde truleg både eit og to bein i risikogruppa. Så her ligg det dessverre godt til rette for betydeleg auka smittespreiing. Med tanke på konsekvensane for samfunnet og økonomien er det skuffande at ikkje folk er meir forsiktig slik at smittespreiinga blir halden i sjakk. Eigentleg burde vel salongen vore stengd i dagens situasjon, i alle fall for alle som reiser med bil. Det er jo eit svært så godt alternativ i å sitte i bilen under overfarten. Så lenge mange tar så lett på det er det å frykte at det blir nye innskjerpingar i midten/slutten av mai, dessverre. Og det er så unødvendig.
 4. Ser ikkje ut for at det var så mange i Sør Korea som fikk Covid19 på nytt likevell https://www.dagbladet.no/nyheter/flere-hundre-fikk-feil-corona-svar/72419959
 5. Det er vel også eit usikkerheitsmoment oppe i dette, nemleg kor mange som er smitta på pleieheim og som ikkje er registrert som "innlagt". Er det fleire eller færre enn tidlegare?
 6. Ho kan ha stukke av med ein elskar og så har dei saman fingert det som bortføring for å få pengar frå Hagen? Truleg har politiet også tenkt den tanken og etterforska det også (får vi i alle fall håpe)
 7. Det er altså balla som er årsaka til at menn blir meir ramma enn damer https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2020/04/26/195673497/ny-teori-om-hvorfor-menn-rammes-hardere-av-coronaviruset-viruset-tar-bolig-i-testiklene
 8. Har lest det samme, utan at eg hugsar kvar. Har bel noko med at dei kandesigne vaksina til å trigge på bestemte ting ved karakteristikken til viruset og ikkje på viruset i seg sjølv.
 9. Så lenge utvalget er såpass lite vil lokale opphopningar og tilfeldigheter kunne gi slike svingningar, utan at det er nok til å kunne sei at det er ein statistisk signifikant endring i trenden.
 10. Den gode nyheita er at antallet på respirator går ned i dag, skal vi tippe at det er fordi dei døde...
 11. At det går opp ein enkelt dag er ikkje tilstrekkeleg til å trekke nokon konklusjon om at trenden har snudd.
 12. Meir konspirasjonsteori ... Spol til ca 34 min for å få med konklusjonen, resten er bortkasta tid, det er iofs konklusjonen også.
 13. Ja, men dersom ein tilfeldig valgt nordman reiser til Sverige så går den prosentivise smitten i Sverige ned...
 14. Nja, når det fører til at folk står i kø for å komme ut i marka etc. så er det ikkje usansynleg at det aukar den generelle smittespreiinga i Norge. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/50gwE6/slaar-alarm-om-fulle-busser-til-oslomarka-helt-kaos-i-hele-dag
×
×
 • Create New...