Jump to content

Oddvardm

Medlemmer
 • Content Count

  1801
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

888 :)

Recent Profile Visitors

4083 profile views
 1. Nå begynner det å dra seg til i USA. For fjerde måned på rad er ca 30% av alle huseierene i USA insolvente og feiler sine lån. Denne måneden er siste måned med utkastelse forbud og arbeidsledighets trygd. Dette er starten på det som Jimmy Dore, Dyland Ratigan, Matt Stoller og mange andre har advart mot siden begynnelsen av Mars.
 2. Selv om jeg kan si meg enig i mye av det du skriverer så er det en moralsk fordømmelse du ytrer. Jeg er av den mening at folk (ikke du, ikke jeg eller noen) kan rettsforfølges på et moralsk grunnlag. Det er poenget mitt. Ikke fyrens karakter. Eller Trumps karakter for den saks skyld.
 3. Roger Stone har fått 40 måneder i fengsel for å LYVE. Hva om dere ble tiltalt for det samme? A lyve for en kongresshørings kommitee er mened. 6 måneder max. Løgnene han fremsatte hadde absolutt ingen konsekvenser for noen og han er kjent for å lyve. Han har drevet på med det i snart 50 år. Ingen tok det han sa alvorlig og med rette. En man på godt over 70 år ble stormet grytidlig en morgen av opp mot 50 FBI agenter. Pressen fikk tips om arrestasjonen og var på plassen mens den foregikk (alt beskrevet i videoen). En mann man kunne ringt opp og sagt 'vi vil at du kommer ned til stasjonen i dag. Tror du at du kan klare det selv eller skal vi hente deg?' Russiagate er en sak som Julien Assange har sagt gjentatte ganger ikke har noe med Russerne eller med Stone å gjøre i det hele tatt. Analyse av filene som innholdt arkivene viser at de stammer fra en USB drive ikke fra internett strømming (tids merking av fil segmentene), William Binny har debunket alt i hop. Ingen beviser er lagt frem som sier det motsatte. Mannen ble slaktet i en kanossa rettegang og alle som har litt forståelse vet at man kan ikke dømme en person for dårlig moral. At Trump benådet mannen er rett etter mitt og mange andres syn. Jeg er ingen Trump fan, men en slik kafka prosess er skremmende å se.
 4. Vet dere hva Roger Stone er dømt for?
 5. Jeg vil ikke forsvare tittelen som video produsenten har valgt. De vil vel ha en tittel som fanger oppmerksomhet i en verden full av 'eye catching' konkuranse. Jeg postet den fordi innholdet av den er intressant og informativt, ikke for tittelen.
 6. Her er vi i et brrytningspunkt i det Amerikanske demokratiet. Denne marsjen er en demonstrasjon av at BLM har fått nok. Det er tusenvis av 'svarte' med militær bakgrunn i landet. Kyle Kalinski morer seg over dette. Det gjør jeg også. Husk at dette er vanlig i USA. Spesiellt i Georgia. Jeg bodde i et par år i Nordcross som er 15 min fra Stone Mountain hvor dette ble filmet. På dette fjellet er det en DIGER skulptur av de konfederale generalen som kjempet i borgerkrigen. I 1996 (OL i Atlanta, hvor Stone Mountain er) ble Georgia pålagt forbud om å fly det statlige flagget sitt. Da mobiliserte den hvite militisen og kjørte rundt i trucker med automat våpen. Vi må forstå at en slik marsj som er akseptert i USA: Hva som er skremmende er hvor dypt konfederasjonens røtter stikker i det Amerikanske samfunnet.
 7. Nyttig info. Jeg fikk denne beskjeden da jeg prøvde å logge inn på TV kanalen dereres; 'You must log in with your television provider in order to view the C-SPAN Live Streams.'.
 8. CSPAN er internet, er det ikke? CSPAN.org lister outlet på radio og net. Ikke kabel TV eller RF TV. I USA er det ikke et organisert TV basert politisk informasjons debatt program i den grad jeg etterlyser. Hvis jeg tar feil så hadde det vært en god ting å vite hvilke Kabel TV kanaler som har det jeg etterspør.
 9. Her en reaksjon fra (venstre) om Trumps benådning av Roger Stone. En helr rett avgjørelse.
 10. Nå har vi en debatt ☺️. Hvordan får Amerikanerne til det? Først må vi forstå problemet. Mitt syn er at folk mister tiltro til noe hvis de føler at det ikke nytter og at ingen lytter til dem. Politikerne i USA er separert i grupper som ikke har mulighet for å få tid til å tale i media. Hvis media i USA hadde en lisens betingelse som påla dem 1 time i uka med reklame fri debatt hvor en moderator tok opp emner som opptok folk ville du sett en storm av interesse. Der kunne oposisjonen (partier og organisasjoner) komme politikerne i tale. Town Hall equalent. Hvis man fikk i gang en debatt i det Amerikanske samfunnet som tok fatt i emnene ville ikke bare et syn komme frem, men alles. Jeg vil tro at da slapp folket å ta til gatene.
 11. Enig. Økonomi og fordeling er den største avgjørende single faktoren for at samfunnet kan utvikles.
 12. Oi. Du er for privat helsetjenester du. Ok. Da beklager jeg. Du vet at vi betaler for det er over skatteseddelen. Hvis en Amerikaner skal ha samme sosiale trygghet som Europeere så må han/hun betale dyrt for det. Tror at hvis Amerikanerne fikk mer informasjon ville de virkelig kjempet for det samme systemet vi har. 70% vil jo ha det i dag. Du vet at nå må du forklare ditt standpunkt for et Europeisk publikum, ikke et Amerikansk.
 13. Nettopp. Vi er enige. Poenget er at media ikke gjør det. De informerer ikke folk. De tjener penger!
 14. Ny bok fra Donald Trump's nærmeste familie.
 15. Nå forenkler du. Det er ikke feil på velgerne. Du vet at du legger skylda på dem med din kommentar. Dermed fritar du politikerne for ansvar.
×
×
 • Create New...