Jump to content

Oddvardm

Medlemmer
 • Content Count

  2258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1188 :)

Recent Profile Visitors

4372 profile views
 1. Nja, vet ikke helt om jeg er helt enig der. Det er fullt legitimt det de gjør og hvis folka i foreningen er vedt saltet sitt så har de nok regnet med en lønnsnemd. Har litt respekt begge veier.
 2. 100% enig. Men hvis du tenker strategisk fra bussjøførenes ståsted utnytter de en farlig folkehelslig situasjon. Tvungen lønnsnemd er som regel et kompromiss. Påvist etterslep blir som regel tatt inn i vurderingen. Bussjøførene får ikke alt de vil, men det får heller ikke NHO. Her må juristene se på presidens og hvis den ikke eksisterer må det kanskje en ny untaksregel på plass. Jeg heier på Bussjøførene jeg, men jeg vil ikke at folk skal utsettes for helsemessige farer av den grunn.
 3. Nå er det dags igjen. Etter at vi har sett Panama papirene, Paradis Papirene, og gamle Reksten saken er vi igang igjen. En samlet gjennomgang av varslings saker oa har journalister nå avslørt et nettverk av bankes som bistår alle kriminelle i hele verden i å hvitvaske penger. Over 2 Trillioner $ er det snakk om. Her hjemme er DNB igjen i søkelyset for 1 Billon $ i hvitvasking. Danmark, England, Tyskland, Estonia, Latvia, Holland alle land er representert i et pengevaskings system som kanaliserer penger inn i legitime virksomheter som er registrert i skatteparadiser som Caymen Island (hvor vår nye olje fond sjef kommer fra), Andorra, Monaco, Kypros og andre land. Et virrvar med transaksjoner som skjuler hvor pengene kommer fra. Det Norske folket må nå igjen føle på det å 'bli tråkket på' av internasjonale pengefolk. Det er så jævlig blitt at regjeringer ikke tør grave i det fordi de utsetter sine borgere for uante følger. Et råttent, menneskefientlig, system for 'mammon'. Dette vil ikke få noen følger. Men hvis du har fått litt mer penger fra NAV enn hva du hadde krav på ender du i fengsel. Demokrati meg i ræva. Hvis et sammfunn ikke kan overvåke pengefolka bedre enn dette (som jeg har lenge hatt mistanker om at de ikke gjør) er det de som stryrer alt hva vi andre holder på med. https://www.nrk.no/urix/avslorer-hvitvasking-over-hele-verden-1.15167601
 4. Litt utenfor topic, men denne jentegjengen er et snapshot av FRP og Høyre kvinner. De representerer hva høyre folk er for folk. Derav Høyre politikk.
 5. Konsernsjefen lyver oss opp i trynet i Dagnytt 18 i dag 17.09.2020. Det er penger som styrer alt som skjer i det selskapet. Noe vi ser nå er unnfallenhet fra myndighetene. Hurtigruta er styrt av knallhard pengepolitikk, med rovdrivt på sjøfolk. Trygve Hegnar er en dritt.
 6. Tallene er mye større. Ta feks. fillipinene. Mannskapet på Hurtigruta var fulle av smitte. Men fillipinene myndigheter er sånn moderate i sine annslag. Hvor mye underraportering tror du finnes i Asia, Afrika og Sør Amerika? Jeg ville ikke stolt så mye på globale tall. Konsentrer oss om Europa hvor vi lever.
 7. Ny film "Seven" begynner å vises på PBS i USA. https://www.ae911truth.org/news/694-short-version-of-new-documentary-seven-begins-airing-today-on-pbs
 8. Som vi ser over hele verden er offentligheten i økende grad avskåret fra informasjon fra staten. Michal Techner i Høyre vil at staten skal ha mer og mer innsyn i våre anliggender, mens vi i økende grad blir avskåret fra innsyn. Se min tråd om 'Digitalt Grenseforsvar' https://www.diskusjon.no/topic/1852463-her-er-hva-digitalt-grense-forsvar-betyr-dere-vil-bli-sjokkert/
 9. Ok. Telefonene ble alstå "wiped clean" som en standard prosedyre. Det betyr ikke at dataene fra dem ikke er bevart. Jeg ville tro at det er standard DOJ rutine å lagre dataene fra telefonene i en saksmappe før telefonen selv blir slettet. Det var vel slik tekstmeldingene fra Hr Strzok og Frk Page ble sporet. I dette tilfellet er det altså slik at ingen data er bevart. Hmmm....og....Hmmm?
 10. Politico: https://www.politico.com/news/2020/09/11/johnson-ig-wiped-mueller-team-phones-412757
 11. Offentlige dokumenter bekrefter at FBI agentene slettet telefonene sine. Noe som kan tolkes som å ødelegge bevis. https://www.judicialwatch.org/in-the-news/breitbart-mueller/?utm_source=youtube&utm_medium=social&utm_campaign=other
 12. Jada, men alltid greit å vite hvor kilden er fra. Da er det bekreftet.
×
×
 • Create New...