Jump to content

Oddvardm

Medlemmer
 • Content Count

  3827
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1883 :)

Recent Profile Visitors

5749 profile views
 1. Larry Wilkerson om USA's politikk mot Israel:
 2. Nope. Hun er valget av Demokratenes aristokrati & donorer. Hun har bak seg hele Clinton apparatet. Men hvem dere bør se opp for er de evagelistiske kristne. Spesiellt i militæret. Paul Jay interjuer "Mikey Weinstein of the Military Religious Freedom Foundation".
 3. Kan dere tenke dere at AntiVaxerne i USA er blitt skuffet så mange ganger og sett hva de har blitt løyet om fra myndighetene; JFK Vietnam 9/11 Irak Sør Amerika Afghanistan Tyveriet i 2008 etc at de ikke VIL tro noe de sier selv om det er korrekt?
 4. Nå skal dere høre. Så denne reportasjen hvor økonomi Prof Richard Wolff snakker om de utfordringene som USA har. Landet står virkelig i fare for å rakne i sømmene. Litt overdrevet og ikke helt enig med ham i alt han sier, men verd å høre.
 5. Jøye meg. Hva blir det neste? NASA politistyrke? Det landet er på ville veier. Som de oposisjonelle sier: "alt regjeringen gjør ute i verden vil de tilslutt gjøre hjemme." Det kan se ut som et steg i en forferdelig utvikling. Hva som er mer skremmende er at NATO er vasaller for USA. Vi må bruke veto retten og være kritiske til all militarisering av vårt territorium.
 6. Slik jeg ser dette, er det tanken om nødvendigheten av en slik organisasjon er å beskytte den mot folket. Folket (representert av executive branch - Trump) skal ikke kunne angripe huset eller representantene dems. Hva med secret service?
 7. Ok. Tror vel at de må være føderale for å kunne vokte DC som er et territorium.
 8. Du beskriver en eksklusiv politistyrke som opptrer på vegne av politikere. Pretorianere mao.
 9. Heisann du. Huset er en lovgivende enhet. De er ikke del av den utøvende makten. Dvs byråkratiet (Sg Arms). De har eget budsjett (som ble økt med $2 B nå nettopp) som bestemmes av huset, men hvordan de gjør jobben sin er det komiteen som bestemmer. He he Riktig JJ? 🙂
 10. Max Bluhmenthal (som er Jøde) om Israel's politikk.
 11. Nei nå høres det ut som om Demokratene er det samme som 'rødt' her hjemme 🙂
×
×
 • Create New...