Jump to content

Oddvardm

Medlemmer
 • Content Count

  1110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

536 :)

Recent Profile Visitors

3755 profile views
 1. Mens alle ser på hva som skjer så øker husleiene med opp til 40% i USA. Nå blir det fort snakk om utkastelser. Så snart utkastelse forbudet oppheves blir folk kastet på gata igjen. Bobil ser ut som et godt alternativ. Her hjemme blir skoler og barnehager åpnet igjen. Høyre med Monica Mæland og Erna Solberg i spissen og ja-mannen Bent Høie på slep vil ha blod på hendene. Dette kommer til å bli svært kostbart for mange. Livet faktisk.
 2. BMI er en statistisk faktor for de som dør. Av de som er på intensiven i UK er 70% overvektige.
 3. Vel vel. Jeg tror at jeg tar kvelden folkens. Vi høres i morgen!
 4. Yup. Her er en annen kilde som jeg heller har tro på:
 5. Jeg sitter og hører på Trump og hans pressekonferanse. Han snakker og snakker og snakker om akkurat hva han snakket om i går. Hvordan Amerikanerne kan manøvrere rundt ham er beundringsverdig. Men noe jeg legger merke til er at de virker slitne. Hvis dette fortsetter og Trump ikke skjønner at han er en del av et Team så kommer denne nå gamle mannen til å kollapse snart. Håper at han trekker seg litt tilbake og lar proffene i teamet sitt gjøre jobben.
 6. Miri. Knusende dom. Det jeg har fått med meg er at smittebærerne er for det meste asymptomatiske. Så sa WHO tidlig at viruset ikke smittet mellom mennesker. Sa sa WHO at det ikke var luftbårent. Så begynner det å komme rapporter fra Taiwan om at leger i Kina advarte leger i Taiwan (begge er Kinesiske) om at dette var luftbårent og smittet mellom mennesker allerede i Desember i fjor! WHO ignorerte advarslene uten at jeg vet hvorfor. Leger i Hong Kong sa det samme. Jeg tror at FHI la til grunn WHO sitt råd i sin vurdering, og da vil det se ut som om FHI hadde feil informasjon i starten. Jeg vet ikke om du kan gå tilbake til starten av denne tråden og se på det første innlegget. Der sier jeg (med rette) at dette er verre enn hva vi tror. Det som dette viser er hvordan Norge opererer. De har et varslings apparat som er topp nedover. Ikke nedenfra og opp. Der tror jeg problemet ligger.
 7. Det er flere som har ønsket deg god tur. Jeg vil slutte meg til og ønske deg god tur og god helse. God tur!
 8. All erfaring jeg har hatt i livet tilsier det. Barnehage ansatte som har sagt at de ikke vil tilbake på jobb sier det. Lærere sier det. Ikke trøtte foreldre som ikke lenger orker ungene sine, eller er redd for at betalingen på bilen ryker.
 9. Smittebomben nr 1 = barnhager. Smittebombe nr 2 = skoler
 10. Miri. Jeg hadde trodd det var omvendt. Mener du at Camilla Stoltenberg er inkompetent eller bare dårlig?
 11. OG hvis vi åpner for tidlig så eksploderer det igjen. Alt viser det.
×
×
 • Create New...