Gå til innhold

Det var bare et spørsmål om tid. Nå kommer el-barnevognen


Paal Kvamme

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er jo knallbra....Tenk på alt xtra stæsjet man kan ha med en solid batteripakke i bunnen...Innlagt varme, underholdningsanlegg med skjerm og high fidelity, terapilys innvendig som reguleres ettersom barnet skal sove eller være våken, beroligende massasjefunksjon i madrassen, intercom, liten plattform bak som den som kjører vogna kan stå på, 1000 metringer, kompressorhorn, og hvis det stemmer at man med 4 hjul kan ha 750 watts motor så burde ikke 20-30 km/t være noe problem...

Endret av CXSUB4BA
  • Liker 4
Lenke til kommentar

@ovenfor: Neste blir autonome styringsfunksjoner




 

Appen vil åpne opp for en rekke funksjoner. Blant annet vil den ha en alarm som går av både på mobilen og på vognens innebygde høyttaler om noen prøver å stikke av med vognen. Det kan være greit, hvis far og mor sitter på kafé når junior endelig har sovnet i vognen utenfor.

 
Hvilke foreldre lar ungen ligge lett tilgjengelig for kidnapping på den måten  :p
Hjelper ikke mye å ha en app som varsler..
 
https://en.wikipedia.org/wiki/Disappearance_of_Madeleine_McCann#/media/File:Madeleine_McCann,_aged_three_and_(age-progressed)_nine.jpg
 
Ok, trist sak. Bare måtte ut med det fordi jeg syntes funksjonen på vogna hørtes helt "lame" ut.

Endret av G
Lenke til kommentar

Man fikk jo barn for tidlig.....Tenk å klikke lillejenta fast i trepunktsselen i en Emmaljunga ATV 1000W med handgass, ta på rulleskøyter, hjelm og slalombriller og så nyte pappaperm med bakoversveis... Da kan det hende at det blir så gøy å ha barn at Ernas drøm om 3 stykk pr familie blir oppfylt...

Lenke til kommentar

Eg har lurt på når dette skulle dukke opp.

 

Trur heller eg prøver å ikkje ha det så travelt, men tar spaserturen og får litt mosjon samtidig. Med alle hjelpemidla for transport i dag så kan ein lure på korleis det vil gå med folkehelsa.

 

Sjølv med sikkerhetsfunksjonar hadde eg vore litt skeptisk til å plassere ungen i ei barnevogn som kan køyre på eiga hand.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Vel nytt er det vel ikke akkurat. Mange år siden jeg så liknende greier første gang. Det nye er her er vel at det nå er noe som satses på av av store aktører for et bredt marked. Dette var et veldig forsiktig forsøk må jeg si. Kanskje i overkant beskjedent levert? Mor el far må jo fortsatt få bak vogna selv, og hvordan kunne de unngå å implementere vuggefunksjon?

Lenke til kommentar

Er det ingen som har empati for foreldre som sliter og dytter vogna opp bakker og over alt? Å ha barn er stress nok, kan vel være fint å få litt dyttehjelp med vogna? Jeg trodde det var snakk om litt dyttehjelp, som med gressklipper, ikke å måke avgårde i 30 km/t. Dét virker jo livsfarlig.

Endret av Taurean
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...