Gå til innhold

Her er Porsche Taycan – uten «eksosrør» bak


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ennå ikke disksjon.no-medlemmer klar å skille mellom Tek til VG-artikkel og ren Tek artikkel? VG kan selvfølgelig ikke ha en artikkel med lenke til Fully Charged. Derimot en «sensjonell» bilde av ulansert el-Porsche uten potter kaprer clicks

Endret av Goliath
Lenke til kommentar

Denne blien er jo det alle har ønsket seg av spesifikasjoner for elbil. Og når den endelig kommer, så kommer en s-valp og snakker om stygg bil. Ja dere får bare holde på med meningsløse ting, mens dere drømmer om sportsbiler dere aldri kan få råd til.

Er den det? Føler det er en del andre ting som går igjen:

-romslig

-lav pris

-hengerfeste

-stasjonsvogn

-taklast

-superduperhurtiglading

  • Liker 2
Lenke til kommentar

De har fått inn et godt knippe forhåndbestillinger leser jeg. Markedsføringen virker så det holder. :) Det er veldig søtt og rørende å observere at så mange tror det er tilfeldig at denne bilen tilfeldigvis blir "oppdaget" her og der. Fergekaier, ladestasjoner, kjøpesenter osv. Og for en evne til å få med seg detaljer.

Et særnorsk fenomen og et speilbilde av vår veldtand. Norge er ethvert internasjonalt reklamebyrås våte drøm. Negativt? Ikke i det hele tatt.  Det er dette vi bilentusiaster vil ha! Det litt "hemmelige" og fordekte er som eksotisk krydder på favorittretten vår. La oss nyte det mens vi kan :)

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...