Jump to content

SVD

Medlemmer
 • Content Count

  1481
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

465 :)

About SVD

 • Birthday 12/31/2012

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12038 profile views
 1. Du mener UK og ikke Norge ikke sant? Truss er statsminister i UK.
 2. Ja hvorfor sendte vi ikke alle? Er det slik at vi ønsker å ha noen i bakhånd?
 3. En million soldater uten noe ekstra artilleri, pansrede kjøretøy, ammunisjon, flystøtte osv. vil vel bare bety mange flere døde russere eller? Skulle de blitt utstyrt med SKS og mosin-nagant? Hvis de erklerer full mobilisering nå så er vel det også den perfekte oppskrift på opprør i Moskva. Edit: Det er jo også kaldt og vått der nå som vinteren kommer snart, så da er det sikkert fint med en million soldater som trenger framkjørt mat osv. når de allerede mangler på logistikken.
 4. Er det opplagt at de vil ha markedsdominans nå? AMD klarte jo å så og si ta igjen Nvidia nåværende gen.
 5. https://e24.no/naeringsliv/i/Wj9q8j/vil-ha-oljefondet-ut-av-gigantbanker-med-russiske-aksjeposter "Vil ha Oljefondet ut av gigantbanker med russiske aksjeposter Ukraina anklager en rekke storbanker for å bidra til krigsforbrytelser. Samtidig er Oljefondet inne i disse bankene med over 70 milliarder kroner." De har tydeligvis ikke samme holdninger som han nei.
 6. Ser ikke at napalm er noe værre en de termobariske våpnene russerne bomber byer i Ukraina med. Da er det bare fisk, treværk, vodka, horer og mafiavirksomhet igjen.
 7. Han lever litt i sin egen verden tror jeg. Tror Putin har hatt en nedadgående psykisk helse også.
 8. Jeg tror det er mye som finnes på lager rundt om kring i landet.
 9. Hørte på France24 nå at de ønsker mer hjelmer og splintvester enn våpen nå. De har nok håndvåpen nå. Så sånn sett er ikke Norges bidrag så dumt. Men vi kunne ha gitt mer.
 10. Det ser jo ut som du har rett i det. Krysserrakketter kan ikke erstatte fly når det kommer til luftherredømme. Ukraina flyr jo droner og bomber russiske konvoyer. De skal visst fremdeles ha fly også.
 11. Ukraina driver jo allerede med ganske effektiv nedrustning av det russiske forsvaret 😅
 12. De har mistet noen fly ja, men allikevel. Vet ikke hvor mange piloter de har i Russland, kan hende de ikke ønsker å miste flere av de. Det at vi ikke ser noe SU-57 og Armata tanks for den del i Ukraina vitner vel om at de har veldig god Stealth eller bare er papirtigre som ikke er klare for krig.
 13. Har noen peiling på hvordan Russland ikke har luftherredømme over Ukraina? Stingere har begrenset rekkevidde så det forklarer jo ikke det øvre luftrom. Har Ukraina fungerende S300 system fremdeles? Enten har Russland holdt tilbake og ikke gått inn med mange fly, kanskje de ikke har så mange fungerende fly eller at flyvåpenet deres er bare generelt begredelig. Jeg er veldig overrasket over hvor dårlig russerne har gjort det. Hvis de hadde gått inn i Norge og fått møte F35 lurer jeg på hvordan det hadde gått...
 14. Om jeg går fra å ha 16C på kjøkkenet til 22C og tar et varmt bad hver dag så lykke til med den tvisten.
×
×
 • Create New...