Jump to content

SVD

Medlemmer
 • Content Count

  1422
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

407 :)

About SVD

 • Birthday 12/31/2012

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11136 profile views
 1. Skrur de seg ikke bare av moderne datamaskiner?
 2. Er mer redd for den stadige inskrenkingen av personlig frihet. Så mye regler vi får tredd nedover hode. Snart er ingenting lov lengre. Offentlig fyrverkeri gir kanskje mening i Oslo. Men ikke der jeg kommer i fra.
 3. Har noen testet mGPU igjennom dx12 med for eksempel 5700(x)? Det ser ikke ut som det er mange spill som støtter det, men det er forhåpentligvis fremtiden nå som crossfire er dødt(?)
 4. Hmm 10 000 for et valve VR headsett for å spille neste H-L. Kan nok bli så jeg gjør det. Ser ikke for meg at publikum blir så stort som tidligere for H-L da x)
 5. Jeg er definitivt interessert hvis du vil kvitte deg med den 😊
 6. Opteron og FX prosessorer er morsomt og. Oppgraderte på den tiden i fra 3500+ til dualcore Opteron på 2.4ghz som jeg overklokket til 2.6ghz.
 7. FX5000 serien tror jeg vil bli mer populære, men de er vel retro allerede. Kortene var jo nesten en flopp, men de er de siste som støttet en del tidlige teknologier. Ellers så er jeg enig i at 8800 serien kommer til å bli retro kort å ha etterhvert. Problemet er bare at alt de kjører kan man jo kjøre på moderne hardware også. Ellers så har jo Socket 939 en spesiell plass i hjertet. Den tiden AMD banket Intel ^^
 8. De fleste ESS har vel en OPL3 kopi og er soundblaster kompatibel. Har selv ESS Solo i 2 laptoper og en stasjonær, alle innebygd. Null problem med de i Windows med eldre spill i alle fall. Har en DOS kompitabilitetsmodus i Windows som fungerer. Men ditt er vel ISA så da er det sikkert enda bedre🙂
×
×
 • Create New...