Jump to content

Goliath

Medlemmer
 • Content Count

  6395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

144 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei, håper det er passende å spørre i denne tråden Jeg har en Sonos Beam og fått litt problemer i det siste. Når det er helt stille i en scene og det kommer lyd, skrur lyden seg opp veldig høyt. Spesielt merkbart er det i Netflix når selve Netflix-logoen vises med lyden. Det virker som at Sonos skrur opp lyden da den tror den er lav. Er det noen som har noen ideer på hvordan jeg kan fikse dette?
 2. Jeg har lenge sett frem til widgets på iOS og har omtrent 100 apper på telefonen. Når widget kom, forstod jeg at det vil ta litt tid før utviklere lagde en widget-funksjon av appene sine men nå syntes jeg det er er veldig få som har laget dette til appene sine. Holder inne en app, velger + på toppen og ser widgets jeg kan legge til men det har kanskje kommet 3-4 nye siden funksjonen kom og ja; appene er oppdatert samt iOS Er det jeg som har misforstått hvordan widgets legges til eller har veldig få utviklere fokus på dette?
 3. Jeg tenkte å kjøpe et gavekort til min nevø som sitter i isolasjon men jeg må være venn med han i minst 3 dager før jeg kan gifte han direkte. Løsningen blir å kjøpe et gaverkort på Steam så han kan redeeme koden men hvor er det trygt å kjøpe dette? Ser mange shady sider på Google-søket.
 4. Takk for tilbakemelding. Har sjekket litt mer og ser at MOH er langt større enn mange andre spill på Quest. Vil dette være en trend fremover slik at 64 GB kan bli for lite om et års tid dersom jeg ønsker å spille de største titlene?
 5. Hei dere. Vurderer å kjøpe Quest 2 til familien og står mellom 64 eller 256 GB. Har aldri hatt VR men har lest at spillene er relativt små og har heller ikke tenkt til å laste ned filmer på enheten. Vil 64 GB holde massevis eller bør man absolutt gå for 256 GB?
 6. Hei, Jeg har en blekkskriver som jeg bruker veldig lite. Dessverre så er det slik at når jeg faktisk skal bruke den, så er blekket og/eller patronhodet tørket inn slik at det blir veldig dårlig utskrift, selv om maskinen melder om ok blekknivå og jeg kjører avansert rens av hodet (x antall ganger). Vil laserkriver ha samme problem med toneren dersom man ikke bruker den så ofte?
 7. Om man kjøper en slik skjerm, kan man splitte skjermen i to som at man skulle hatt to skjermer ved siden av hverandre? F.eks spill spilles på ene halvdel og Spotify, Chrome etc. er oppe på den andre halvdel?
 8. En gravert Montblanc pen er en fin gave til kommende pensjonist. https://david-andersen.no/skrivesaker/penner?p=2
 9. Nå som mange av de større aktørene for billige varer har meldt seg inn i VOEC (som Alibaba/express, Wish, DHgate, ebay etc.) spørs det om opphevingen av momsfri grense egentlig stopper trenden næringslivet ønsket å bremse. For tidlig å si men tviler. Virke og øvrige land jobber med å stoppe billig frakt fra Kina og andre "u-land". Dette blir nok dealbreakeren for å kneble netthandelen fra utlandet.
 10. I en overgangsordning kommer ikke myndighetene til å håndheve momsen på varer under kr.350 (med noen unntak som næringsmidler, tobakk osv.) Kilde TL:DR Business as usual inntil videre
 11. VOEC-listen er ute på Skatteetatens side her Mange på listen som jeg forventet skulle være registrert men følgende var en positiv overraskelse Aliexpress Amazon (egentlig ikke overrasket men kan gi hint om at de kommer på det norske markedet) DHgate eBay Wish
 12. Har ennå ikke disksjon.no-medlemmer klar å skille mellom Tek til VG-artikkel og ren Tek artikkel? VG kan selvfølgelig ikke ha en artikkel med lenke til Fully Charged. Derimot en «sensjonell» bilde av ulansert el-Porsche uten potter kaprer clicks
 13. Takk for tilbakemeldinger, Overcooked 2 skal bestilles, typisk kone-spill
 14. Jeg har en Switch og ønsker forslag til spill som jeg kan spille med kona samtidig. Hun ligger spill hvor man skal løse oppgaver og lurte litt på Zelda. Tror ikke henne dette er hennes type spill (slow pace?). Forslag tas imot med stor takk
 15. Håper Spotify endelig vil fungere frittstående på klokka. Noen som kan bekrefte dette?
×
×
 • Create New...