Jump to content
Henrik™

Tråden for oppfølgeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Recommended Posts

Tirsdag 11. juni 2019 ble oppfølgeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild annonsert under Nintendo sin konferanse fra E3 2019. Fra det vi fikk sett i den lille videoen ser det ut til at spillet er i samme grafiske stil som BotW. Ellers vet vi ikke hva som skal være gimmicken i spillet (Zelda spill som ikke har gjort store forandringer i formelen har ofte hatt en gimmick som hele spillet er bygget rundt).

 

Release dato er ukjent. Vi har heller ikke fått vite hvilket år spillet kommer.

 

Her er videoen fra spillet vi fikk se fra E3 2019:

 

 

Jeg skal forsøke å oppdatere førstepost etterhvert som mer info kommer. Husk å gjemme spoilere (det blir nok først aktuellt etter at spillet er sluppet).

  • Like 3

Share this post


Link to post

Jeg kommer til å kjøpe dette spillet dag én. Det beste nå hadde vært å bare ignorere spillets eksistens helt til lanseringsdagen en gang kommer, så slipper jeg å stresse med det, og spillet blir mer ferskt når det en gang kommer.

 

Jeg jeg kommer ikke til å kunne motstå å slikke i meg hver eneste dråpe av den søte nektaren av informasjon som kommer til å dryppe de neste årene.

Share this post


Link to post

Leste et sted, tror det var Pressfire, at dette spillet blir mørkere enn majora’s mask og at utviklerne er inspirert av red dead redemption 2, hva nå enn det betyr. :p

 

Er hypa i hvert fall, elsket botw, og kona har klokket hundrevis av timer! Om det blir coop muligheter med Link og Zelda sammen nå, er det virkelig fett!

Share this post


Link to post

Ser ikke helt for meg at de legger inn co-op i et main-line Zelda. Det vil jeg heller tro de legger i en spin-of. Men en vet jo aldri. Skjer det må det i alle fall bli optional, jeg har ingen å spille med. :p

Share this post


Link to post

Vi skal ikke se bort i fra at Zelda får en mer sentral rolle i form at hun enten blir en datastyrt hjelper til Link, eller det kuleste om man kan spille co-op! :D Jeg tenker dette siden dere har sikkert fått med dere at Monolith er med og hjelper Nintendo på Zelda? :) Skal se om jeg finner noe kilde som kan bekrefte dette.

Share this post


Link to post

Håper ikke det er noe fokus på co-op altså. Har null behov for det i ett Zelda spill. Det er veldig beklagelig om det skal gå utover det å nyte spillet alene.

Edited by Mala
  • Like 1

Share this post


Link to post

Monolith bidro til BotW, men det var med å designe landskapet. Ikke umulig at de bidrar til oppfølgeren, men det har neppe noe å si på om det blir samarbeid eller ikke.

 

Er for øvrig enig med Mala. For meg er dataspill en fullstendig asosial opplevelse.

Share this post


Link to post

Nei, det var et anna firma som jeg ikke husker navnet på no i farta. Tror de har laget/remaket noen Nintendo titler tidligere.

Share this post


Link to post

Da har det kommet mer info og en ny video (for to dager siden altså, jeg henger litt etter). Undertittelen til spillet er fortsatt ukjent, Nintendo sier eksplisitt at de holder undertittelen ukjent enn så lenge. Foreløbig planlegger Nintendo at spillet skal komme ut i 2022 en gang.

 

  • Heart 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...