Jump to content

mrMKE

Medlemmer
 • Content Count

  611
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 :)

About mrMKE

 • Birthday 09/05/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Min Classic 46mm med LTE spurte etter land og språk der Norge var med en gang.
 2. Takk for den! Da fikk jeg registrert på samsung sin nettside uten serienummer Ser ut som jeg får min klokke snart. Power holder på å gjøre forsendelsen klar. Edit: Fikk denne etter registrering De tillater seg å bruke opptil 40 dager!!!!
 3. Bestilte du med LTE? Det gjorde jeg.. Det står ubekreftet leveranse. Men de forventer den kommer midten av september. Skal liksom få en trådløs lader med på kjøpet, men da må jeg få den innen 10. september for å registrere hos samsung.com
 4. Jeg forhånds bestilte via Power på grunn av tilbud fra DNB Mastercard. Virker på meg som om de ikke klarer å levere i år. Alt er ubekreftet. Har sjekket Reddit og hele verden har samme problematikk. Ingen bekreftet dato.
 5. Det han mener at du tenker for dypt. Ett navn vil ikke avsløre hvordan spillet er. Men hva det handler om. Nintendo ønsker ikke å fortelle hva spillet handler om enda. That's it. Vi har fått mange hints. YouTube er full av teorier. De ønsker spillet blir diskutert. Skape hype. Sakte men sikkert.
 6. Telia sendte i dag kl 09. Den er lastet på bil. Regner med å få den i morgen tirsdag 26.
 7. Dette er noe man burde kunne ha valgt selv. Nintendo har slik PS har i Japan. Er smerte å hoppe frem og tilbake mellom PS, Switch og Xbox.
 8. Slik jeg forsto det, så er det fysiske spillet i butikken som er begrenset. Ikke kjøp via online butikken.
×
×
 • Create New...