Jump to content

Henrik™

Medlemmer
 • Content Count

  832
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)

About Henrik™

 • Birthday 10/05/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. West Bromwich tapte mot Huddersfield i dag, så da er det klart: Leeds rykker opp.
 2. Det at de ikoniske fargene på knappene er borte var også det aller første jeg la merke til. Det ser veldig trist ut uten, spesielt på en svart kontroll. Ellers ser den jo grei ut. Om jeg kan velge hadde jeg bytta om venstre analogspake og d-pad da jeg synes det er litt bedre slik det er på xbox og nintendo switch, men jeg klarer meg helt fint med det oppsettet der. Når det er sagt tror jeg aldri Sony vil gjøre en endring der, da det har vært sånn helt siden den første DS kontrolleren.
 3. Nå om dagene spiller jeg Horizon: Zero dawn. Ble nettop ferdig med Red Dead Redemption 2, og siden jeg bare er hjemme har jeg spillt over 30 timer med Horizon: Zero dawn allerede. Liker det veldig godt så langt. Neste spillet i køen er God of War. Så spørs det hva det blir, tenker enten Persona 5 eller Dragon Quest XI (på Switch). Hvor animé er Persona 5 egentlig?
 4. Zelda og Mario kommer nok ikke til å gå ned i pris med det første. I tillegg til Super Mario Oddysey og Zelda: Breath of the Wild kan jeg anbefale Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Det er et slags strategispill, søk det opp på youtube før du evt. kjøper det, slik at du får sett litt gameplay. Det passer nemlig ikke for alle. Ellers har jeg faktisk ikke noe annet å anbefale nå, det er faktisk de tre eneste spillene jeg har til Switch nå. Så den er pakka bort, nå spiller jeg Red Dead Redemption 2 på Playstation 4. Har også Horizon: Zero Dawn og God of War liggende som jeg skal spille gjennom når jeg er ferdig med RDR2 (jeg henger litt etter, kan du si). Så finner jeg nok frem igjen Switchen når Metroid Prime 4 eller neste Breath of the Wild kommer tenker jeg.
 5. Mhm. Men jeg har aldri opplevt det tidligere, og synes det er veldig rart om det har skjedd. Som sagt, blinklyset sto ikke på, men han fra Viking mente at den kunne stå litt ut av nullstillinga, og det kan jeg ikke utelukke. Men jeg forventa jo å kjenne at den ikke var i nullstilling, og den forventninga kan ha påvirka meg da jeg skjekka det. Uansett, et eller annet er det som har tappa strømmen. Litt skremmende å ikke være sikker på hva det kan være. Akkurat nå får jeg ikke gjort så mye med det. Så jeg får håpe jeg får start på lørdag. Da skal jeg kjøre til Biltema og kjøpe en lader. Greit å ha uansett.
 6. Hm, vi tenkte ikke på å skjekke om det var strømforbruk før vi fyrte opp bilen (han som var her hadde jo multimeter). Han nevnte at blinklyshendelen kunne være litt ute av stilling, og jeg følte det var noe som var litt rart med den. Men det er fryktelig vanskelig å si, jeg kan ikke se noen grunn til at den skulle være ute av stilling. Blinklyset var av da jeg parkerte. Det skal være nok vann på batteriet, det er jo helt nytt (12 dager siden jeg bytta det, lada det helt opp dagen etter at jeg fikk det).
 7. Ja, jeg tenkte også den tanken. Men kupelyset var ikke slått på, jeg skjekka bryterne. Nå har jeg slått av tenninga, og gikk ikke fra bilen før jeg så at lysene var slukka. Og nå har jeg ikke lås bilen, i tilfelle det skulle skje en gang til.
 8. Det var det jeg og trodde. Met et eller annet må ha tappa batteriet. Eller, hvis han hadde på setevarmeren hele turen (som tok ca. en time), kan det faktisk ha tappa batteriet under kjøring? Jeg tviler veldig, jeg brukte feks. ikke varmetrådene i bakruta på den turen, og klimaanlegget sto på 20 grader, og vifta gikk nesten ikke.
 9. Da jeg skulle bruke bilen tidligere i kveld så fikk jeg ikke låst opp døra. Med et helt likt scenario friskt i minne, skjønte jeg at batteriet måtte være flatt. Det er her snakk om en VW Polo fra 2015, og det trengs faktisk bittelitt strøm for å låse opp døra - også når jeg låser den opp manuelt. Jeg har fått tak i veihjelp (som jeg har inkludert i bilen), og nå står den og går for å få lada batteriet. Som nevnt hadde jeg et likt scenario i minne. For det samme skjedde i romjula. Da målte vi 3.6V på batteriet - og kom frem til at batteriet måtte byttes. Det batteriet var da over 5 år gammelt, så det ga absolutt mening. Jeg fikk bytta batteriet samme kveld, og lada det helt opp dagen etterpå. Etter det har jeg kjørt over 700 kilometer uten problemer. I kveld konkluderte vi med at et eller annet må ha tappet batteriet for strøm, siden batteriet er helt nytt. Vi målte også 14V på det, og dynamoen virker. Så spørsmølet blir da - hva kan ha tappet batteriet? Lysene var slått av, også de inne i bilen (det skjekka jeg), og alle dører og vinduer var lukka. Da jeg brukte den sist brukte pasasjeren min setevarmeren. Hvis jeg ikke hadde eksplisitt skrudd av den (og det tror jeg ikke jeg gjorde, men jeg husker ikke om han gjorde det), kan den ha blitt stående på og trukket strøm etter at jeg parkerte og slo av tenninga? Hvis ikke skjønner jeg ikke hva som kan ha tappet batteriet.
 10. Selv om grafikken i orginale LA (og kanskje spesielt LA DX) er forholdsvis tidløs, er grafikken i ALttP enda mer tidløs. Derfor synes jeg det er greit med en remake av LA, men ikke like nødvendig for ALttP. Det er også 20 år siden forrige versjon av LA kom. Det beste alternativet er virtual console på 3DS, jeg runda det der fjor høst. Derfor går det nok en stund før jeg kjøper Switch versjonen. Jeg hadde satt enda mer pris på remakes av Oracle of Seasons og Oracle of Ages. Disse kom til GBC etter at GBA kom, og havna i skyggen. Det synes jeg var ufortjent, for de to spillene er veldig gode. Ordentlige remakes på et gunstig tidspunkt hadde forhåpentlig vis gitt de spillene den oppmerksomheten de fortjener. Kjenner jeg Nintendo rett kommer det nok også en gang, men umulig å vite når. Et spill som virkelig trenger en remake etter min mening er Skyward Sword, som jeg har nevnt tidligere. Det hadde vært OK+ å få spillt det spillet med ordentlige kontrollere. Men det ligger nok ganske langt frem i tid er jeg redd. Btw, det er en egen Zelda tråd her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1501519
 11. Enig i mye av det der, men jeg tviler litt på at det kommer et nytt 2D-Zelda med det første. Selv om det er ganske inn med 2D spill nå, og at de lagde et nytt 2D Zelda på 3DS til tross for at de hadde engine for 3D Zelda (de kunne jo laga et nytt Zelda-spill med enginen de brukte til OOT og MM på 3DS?). Jeg vil tro at grunnen til at de lagde et nytt 2D Zelda til 3DS (A Link Between Worlds) var vel at det skulle være en ren oppfølger til A Link to the Past, som er i 2D. Men det gikk jo rykter om en tilsvarende oppfølger til Link's Awakening også, det var vel det som kanskje ble til den remaken vi nå får? Og kanskje det kommer en tilsvarende oppfølger i tillegg? Konklusjonen min er uansett at jeg tror ikke Nintendo nødvendigvis tenker mer 2D selv om de har gitt ut mye i 3D. Men jeg kan ta feil. Vi har for øvrig en egen Zelda-tråd: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1501519 Kanskje fortsette denne diskusjonen der?
 12. Jeg er også ganske overbevist om at det skal gå helt fint å sette opp styringa til en vanlig håndkontroller. Det blir kanskje ikke 100% perfekt (noen moves gir kanskje ikke mening), men antagelig mer enn godt nok. Nå har det kommet remake av de aller fleste Zelda-spill som ble populære, så jeg tror det ligger godt ann for en remake. Men det kan bli veldig lenge til. Link's Awakening kom jo ut første gang for 26 år siden, andre gang for 20 år siden. Så de tar seg tid.
 13. Tenk om vi kunne få en remake av Skyward Sword til Switch, med ordentlige kontrollere. Det hadde vært noe. For bortsett fra kontrollene synes jeg Skyward Sword er veldig bra, har veldig mye bra innhold (men et par tåpelige ting også, dessverre).
 14. Hvis det hadde vært en pro versjon på veg hadde de kanskje annonsert den samtidig med lite versjonen? Jeg vet ikke, men jeg vil tro det er ganske lite sannsynlig at det kommer en Switch pro med det aller første (type, innen året er omme).
×
×
 • Create New...