Jump to content

dansve100

Medlemmer
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. så canon eos m50 er altså ikke så mye bedre nei. Da må jeg vel kanskje opp i 10000 lappen da
 2. Jeg har huawei p30 pro som da tar endel bra bilder. Blir det noe særlig bedre med canon eos m50 da?
 3. ps4 har gigabitport men får ikke gigabit hastighet
 4. Jeg har en bra mobil som tar bilder . Men hvis jeg vil ha et kamera som tar ordentlig kvalitetsbilder som er bedre en mobilen sine snapshots, klarer et lite systemkamera til under 6000 lappen den jobben ? Er Canon eos m50 bra da ?
 5. Ja tven får bare 100 mbps selv om jeg kobler den til vegguttaket som har gigabit. Men pcen feks får gigabit siden jeg har gigabit nettverkskort på den.
 6. Det er vel megabit/s Men er ikke ethernet litt mer stabil tilkobling en trådløst da ?
 7. Fant ut at vegguttak 1 støtter gigabit så da har jeg switchen kobla til det vegguttaket. Pcen min kobla jeg til den switchen. Jeg får på pcen opp til 260 mbit som er internett hastigheten min så det er bra. Men på tven får jeg bare 100mbit leste på endel reviews at den bare støtter 100/100 mbit. Det er det hvist på de fleste tver. Selv om jeg trodde det var vanskelig og kjøpe ting idag som ikke støtta gigabit. På den får jeg bare opp til 60 - 100 mbit med ethernet så da velger jeg å bruke 5 ghz trådløsnettet til det. Da får jeg opp til 224 mbit. Litt rart egentlig. PS4 har også gigabit port og får da høy nedlastning på den også med ethernet. På vegguttak 2 får jeg bare 100 mbit samme om jeg bruker utstyr som støtter gigabit. Hadde pcen kobla til vegguttak 2 og da fikk jeg 94mbit på den. Så vegguttak 2 har jeg koblet ifra. Så da har jeg switchen min kobla til vegguttak 1 som er en 5 port tp-link.
 8. ved siden av lan portene på ruteren står det 2.5g. det står det hvist ved wan porten også. Ruteren er foresten Zyxel EX5501 som jeg fikk fra telia
 9. hvis noen har gode svar så please svar
 10. ja da er det vel bare å respektere at tven har 100 mbit da. Men det at min stasjonære har gigabit nettverkskort gjelder det bare lokalt på nettverket da el?
 11. Det er samme resultat med min stasjonære også. den har gigabit ethernet
 12. Det er det samme om jeg kobler direkte til ruteren eller vegguttaket.
×
×
 • Create New...