Gå til innhold

Låse opp BIOS, har ikke passord


KoKo_

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Samboer fikk med seg PCen sin da hun byttet jobb.  BIOS er låst, derfor får jeg ikke endret boot-rekkefølge for å installere nytt OS.

 

(Den åpenbare løsningen er jo å få den opplåst av IT på den gamle jobben hennes, men det blir for mye reising og knot. Og passordet er sikkert brukt på flere PCer, så det er nok hemmelig. Regner vel egentlig ikke med at det er en quick-fix på dette, da poenget med passordet er å holde slike som meg unna å tulle med PCen mens den er i bruk i bedriften)

 

Er det noen måte å resette BIOS/hovedkort eller komme rundt dette på?   Det er ikke noe info på PC som  er viktig å beholde.

 

Dette er en Lenovo laptop

Endret av KoKo_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det noen måte å resette BIOS/hovedkort eller komme rundt dette på?   Det er ikke noe info på PC som  er viktig å beholde.

 

Gå til Lenovos supportsider og se om du finner en Hardware Maintenance Manual eller lignende for den modellen det gjelder. I hvert fall for noen modeller finner man en oppskrift man kan følge. (Den kan innebære åpning av PC'en, men det trenger jo ikke være en showstopper. Bare ha et system for hvor skruer er tatt ut og hvor de skal inn igjen. Hold småbarn og dyr unna.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...