Gå til innhold

Viste verdens første brettbare mobil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Demoprodukter, prototyper og pof'er har vi sett mange ganger, og dette er i det sjiktet i mine øyne selv om de bestemmer seg for å selge det til noen brukere. De får kanskje tittelen, men hvorvidt jeg vil anse denne som første brettbare mobil er en mørk gråsone.

 

Det er som om si at et gyrokopter er verdens første flyvende bil...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Typisk at forumet her flommer over av negativitet.  Dette er jo en evolusjon som er satt igang.  Så man bør sette pris på at noen tør å lansere produkter.

Jeg så nettopp en foldbar telefon med to skjermer, men det var jo en stor leppe mellom, så det var heller ikke optimalt.

Det som er helt sikkert, er at det kommer en bra designet foldbar telefon innen noen år.   Da får man en tablet/telefon som blir en bra sømløs combo.   

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Og poenget med en slik telefon er? Ser bare ikke bruken i en slik. Blir en flopp.

 

Du ser ikke fordelen med en større skjerm, på en lettere transportabel enhet? Denne blir ja lettere å putte i en veske som takler litt mer tykkelse, men ikke høyden og bredden på en utslått enhet?

 

En slik er jo perfekt på reise, der man ikke må følge med på veien, men kan lese nyheter, se en film eller spille et spill, som bare blir bedre dess større skjerm man har, selvsagt innenfor grensen for hva man orker å ta med seg.

 

Denne har litt problemer med at den er noe for tykk, for dyr og panelet blir tydeligvis ikke 100% i området hvor bøyen er, men så er det første utgaven. Sikker på at vi snart får enheter som løser alle tre problemer, eller det med tykkelse og mer vellykket brett, men som fremdeles vil være premium priset.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...