Gå til innhold

Hvorfor vokser Rødt?


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+2534

Ok, forstår poenget ditt, og er enig, men hvordan skulle dette fungert i praksis? Da ville det blitt titusenvis av avstemninger hver dag, tror du dette ville fungert?

Hver dag? Til og med Stortinget har vel ikke så mange avstemninger hver eneste dag? Dessuten så trenger ikke folket være med å stemme over implementasjonsdetaljene, men kan heller være med på å stemme over de store linjene i samfunnet. Da vil politikernes jobb mer bli å iverksette det folket har bestemt, og ikke slik i dag der politikerne sitter og bestemmer over folket.

 

Utover det så mener jeg at den sveitsiske modellen bør være minimumsstandard for hva et land bør ha for å kunne kalle seg et demokrati.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+45613274

Den sveitsiske modellen er god, men ikke feilfri. For eksempel er det et typisk problem at den tysk-talende delen er mye større enn de to andre, noe som gjør at de blokkerer svært mange forslag på føderalt nivå. Spesielt går dette utover den franske delen som er mye mer progressiv enn de konservative tyskerne. Derav rare utslag som kvinnelig stemmerett på 70-tallet. Lenge etterpå andre vestlige land.

Lenke til kommentar

Mnja vet ikke heeelt om jeg er enig i at kommunisme burde være ulovlig... like lite som jeg synes at nazisme burde være ulovlig. Om man vil være kommunist, nazist, sosialdemokrat, kapitalist eller whatnot bør få være opp til en selv... med et ufravikelig krav: man skal ikke med bruk av makt eller vold kunne tvinge andre til å følge ens egen ideologi

 

Jeg mente ikke at man ikke skal ha lov til å være kommunist, nazist etc.. Man kan jo ikke kontrollere hva mennesker tror eller tenker. Selv om man forsøker det, så vil det likevel finnes mennesker som tenker sitt. 

 

Det jeg mente var at man burde ha lært noe av historien, slik at man ikke tillater ideologier i politikken som har vært katastrofale hver eneste gang de har blitt satt ut i praksis. 

 

 

En løsnsing for å få bukt på det med, det er å bli kvitt alt som heter pressestøtte.

 

En helt grei løsning!

 

 

 

Private bedriftseiere må stå til ansvar for kundene sine og aksjonærene sine. Private bedrifter er også helt avhengige av sitt omdømme for å selge varer og tjenester. Tenker du på noen spesielle når du sier at de er dyktige til å skjule handlingene sine?

 

Jeg vet om bedrifter som bryr seg mindre om kundene enn pengene, og jeg vet også at noen ikke bare skjuler det ved f.eks. å la være å si noe, men faktisk lyver på direkte spørsmål. Typiske trekk jeg har observert er at de er flinke til å skape "goodwill" hos kundene med smisking, og ved å levere topp kvalitet i en periode. Etter at goodwill'en er opparbeidet, slik at kunden stoler på sin leverandør, så utnytter de dette ved å f.eks. fakturere mer enn de har rett på. Når goodwill'en er opparbeidet får de gjerne også kunden til å skryte av leverandøren i reklamer og media. Det er ên form for dette. 

En annen form er at de bare utnytter sin overlegne kunnskap ved at de får kunden til å kjøpe noe han egentlig ikke trenger, men som gir penger i kassa.

 

Andre former er når de vil fremstå som "barmhjertige samaritanere" ved å støtte en god sak f.eks. Egentlig driter de i hele saken, men er bare ute etter "glansbilde-effekten" den skaper for bedriften - slik at de kan si; "Se så gode vi er!" Men på bakrommet må ansatte sniffe lim og pøse Red Bull for å holde hjulene igang i alle tenkelige stressende situasjoner. Ledelsen tar ikke ansvar for rotet de har forårsaket selv engang. Alt faller i hendene på arbeiderne på gulvet. Ledelsen har nok med å spise lunch på gourmet-restaurant med den neste kunden de kan lure penger utav.

 

Dette er typiske trekk etter min erfaring, men det gjelder overhodet ikke alle!!! Det finnes mange gode bedrifter, ledere og ansatte som er ansvarlige og ærlige, og som faktisk ønsker å levere kvalitet til kundene sine.

 

Jeg kunne nevnt navn, men det ønsker jeg ikke.

 

 

 

Her kommer det vel an på hva du mener med "egoisme". Jeg mener at en som liker å hjelpe andre også er en egoist (mest sannsynlig), dette fordi mange mennesker faktisk får en glede av å hjelpe andre... det gir de en god følelse... det er også egoisme. 

 

Enig at det gir en god følelse å hjelpe andre, men jeg kaller ikke det egoisme. Det vil være det hvis hele poenget med å hjelpe andre er at man selv får en god følelse, men det tror jeg ikke forekommer i særlig grad. Poenget med å hjelpe andre er for deres del (ikke egen del), men som konsekvens vil det gi en god følelse å hjelpe andre. Forskjellen ligger altså i intensjonen og målet. Intensjonen og målet er at andre skal bli glad, ikke at man selv skal bli glad.

Endret av Fustasjeopphengsforkobling
Lenke til kommentar

Det kan, kanskje være: Fordi, at industrialismens opphav. Begynner, og nå: Overflaten. Velkommen, til en: Rød, industri! Personlig, så har jeg: Falt i tvil, på demokratiet. Jeg minnes, en avtale om at: Politikken, skal fortsette og gå. Uten og, støte borti: Skjær. Dermed, så: Ble det, bestemt repetisjon av fem faste kvartaler. Valget, er: Bare, en illusjon. Og kun, kongen kan: Knyte oss, ut. Men jeg, er: Usikker. Har det, ikke: Bestandig, vært 3 kvartaler med AP. Etterfulgt, av 2 kvartaler med Høyre?

 

Jeg limer inn, noe som jeg: Nettopp sendte, inn til regjeringen. Kun, for: Opplysningens, skyld. Men dersom, noen skulle ha: Ett ordentlig mot-argument, så fyr løs!

 

Hei.

 
Jeg, er: BVL. Følgende tekst, bes om tilstrekkelig med: Høytidelighet. Det er, ikke: En trussel, om krig. Men, en: Advarsel, til det samme. Og det, blir ikke nødvendigvis: Mildere. Enn dersom, at det var: En, trussel. Det er, også en: Løsning, inkludert. Hvorvidt det, kan anses og være: En reell trussel, eller falsk alarm. Mitt alter ego, dro igang: Falsk alarm, en gang i tiden. Vi kommer, ikke: Slik. Jeg kan si at en mulig, krigs-katastrofe skulle kunne inntreffe: Under, total mørke-leggelse. Av hva, som: Ventes. Det er den dagen, da Siv Jensen begrunner: Fattigdom, med fortjeneste. Og sammenligner, de to med: “Kriminelle.” Mens erna, forer: Beluga og blekksprut, til de søkkrike. Det var, visst noe med: Hvordan, en lem-lestet blekksprut. Kaver, etter sitt siste: Åndedrag, på tallerkenen. Slik at, også dem har: En historie, og fortelle. Reint tippet, så kommer stormen i: 2088. Men da, har kanskje også: Fred på jord, inntruffet.
 
-Det er, ikke: Slik at, jeg vil ha en krig. Tingen er, heller at: Den er, i ferd med og bli arrangert. Ikke, av: Meg. Men heller, rundt min: "Samfunns-forskning.” Jeg kan, ikke stoppe og: Produsere kunst. Og den kunsten, skaper: Interesse, og nysgjerrighet. Og jeg, setter fokus på: Kornet. Så får det, gå: Som det, går. Jeg er, død da: Likevel. Verdens-krig, i form av: Terrorister, og SWAT-styrker. Det er, absolutt: Siste, løsning.
 
-Jeg begynte, og skrive om: Produkt-kategorier. Og endte, til slutt: Forklarende på kunst & design, i det essensielle politiske.
 
Følgende ble skrevet, søndag 21 oktober - 2018:
 
Jeg skrev nettopp, ett skjema etter: GS1-standardene, for produkter. Men, jeg har: Merket, hver enkelt kategori. Med en, primær farge for: Design, og en alternativ design-farge. Om dokumentet, inneholder de: Ekte, gamle farge-standardene. Det får, bli: Opp til, hver enkelt og vurdere. Jeg har, iallfall: Gjort mitt beste for og finne, de originale og korrekte fargene.
 
 
Jeg er, jo: Helt, anlednings-løs. Minst det samme, er: Dagens, produkter. De, hopper: Ombord, via fjaset. Og hvis, at det: Har seg, slik. At man, alltid kan: Få, i både pose og sekk. Da er, en tilsvarende mengde: Anlednings-kategorier for produkter, rett rundt hjørnet. Det eskalerer, vet: Dere! Nøkkelen, er mer samarbeid: Tror, jeg.
 
-Husk at kunden, er glad i produktet og: Ikke pengene, som ble betalt. Ikke, overdriv: Reklame! Det finnes, sertifisering for: Helse-produkter. Har ikke bedriften det, så blir: Designeren, også straffet. Og ikke tenk, på ett oransje: Fare-stempel, enda engang. Det er, for: Seniorer. Alt, med: Orange. Men sikkert, bare fordi at: Det på død, og liv. Er så, himla: VIKTIG!
 
-Og for og, ta det: Ett hakk, høyere. Til: Kunsten. Så kan jeg, nevne at: Designere bringer, ikke inspirasjon. Kunstnere virker, heller: Fornærmede, ovenfor design.
 
-Sitte og, lese på: Svada... Dem snakker, om: Orange, og fare... Men så, har dem: Røvet, fra kunstnerene. De svimle, fjase-ekspertene: Har ikke så mye som enset, en eneste fare noen gang... Og: Rettferdighet. Der kunsten, koker: Bål, på fare! Også skal dem, liksom hilse på: Selve verdens eneste, store fiender. Kunsten forsvarer, den delen av: Verdens-filosofien. Som, kan: Huske. At, av: Fattigdom, så kommer krig... Det, er: Kunst-rota. Vi ser, det i: Midt-Østen. Personlig så, refererer jeg til: "Https://comprayer.bendiklaland.info/, når det kommer til rota. Videre, så kommer: Kunstneren, som sjef. "Https://detail.bendiklaland.info/." 
 
-Men alle, vet at: Kunstnere. De kan, som regel ikke: Passe, på. Hverken, seg selv: Eller andre. Og kongen, av den gjengen er: Dem som, lå i reimer. Ett hvert, gjennomført: Kunst-verk. Er ett, pust i: Positiv, retning. Og verkene, gjør selvfølgelig: Den aller rikeste, spinn-vill.
 
Hva, hvis: Verdens høyeste, kunst-elite. Sier seg, enig i at: Min, maskin-bønn. Er, den: Rette? Så kan, kunsten gjennomføre: Velte-bøyler, på visa? Mannen, i banken: Er en, forsvarer. Av en, eld-gammel: Skalle-haug. Kunsten har alltid, forsøkt og: Rette opp, mellom svinede arbeidere. Og så, mellom: Skalle-haugen. Hvis denne, kunstneren blir: Kriminell. Så er, det da jeg: Myrder kongen, her til lands. Gamle, kriminelle: Organisasjoner, kommer fra. Nettopp det, når banken: Ringer, til justis. Og snakker, om: Den spesielle, ulovligheten. Justis, kommer fra: Religion, det. Den bøtta, renner over: Til slutt, ser dere. Akkurat, som i: Midt-østen. De kriminelle, finner seg: I, det. Og banken, rir: Dem, etter. Men dem, kriminelle er: Iallfall, ikke enig.
 
-Mens her, hos meg: Dinglende, i løse luften. Så, henger: "Maskin-Bønn & Velte-Bøyle." Hos, en: Kunstner som ikke, er noe spesielt flink til og publisere. Mon, tro hva: Han, tenker på. Politiet, har: Ingen, logikk. Og, null: Forståelse. Det, er: Slagsmål, som brakte oss hit! Nei! Banken, da: Vet, du! Dem “har, ikke: Råd," til de kriminelle. Så da, er dem: Nettopp, det.
 
Det, var: En penge-teller, forkledd som en fortids-sjaman. Som kunne, se at: Til syvende, og sist. Så ble det, ikke: Bare hans egen, bløt-kake til slutt.
 
-Jeg håper, at vi alle: Kan tøye grensene, litt lenger. Og fastslå, at: Opp-havet, er vannet. Og at det, begynte med: En, celle. La oss, bygge: Systemet, med omstarts-veltebøyler! Det er, rent: Logisk. Oppsettet, blir: Lagret på, en maskin. Som, så: Blir gravlagt, forseglet og bevoktet. Hva er, det: Du ser, på nyhetene? Det er, bare lek: I en, ande-dam i forhold! Velte-bøyler & omstart, er: Enden på visa, like vel...
 
Banken, var opprinnelig: Kriminell, selv. Akkurat, som at: Penger, kom fra pang! Og gjorde han, ikke det: Så kjenner du, han ikke! Jeg, er: Mot, falsk lotto. Dermed, også mot: Penger!
 
Og dersom, at fattigdom er: Fryden som leder til, en dans på roser. Så lar, vi: Skjønnheten, seile med! Kanskje, blå: Kunst, kunne slått an? Blå kunst, er: Design! Det er, så: Bort-kasta!
 
-De kriminelle, begynte: Alt, for tidlig. På akkurat, det: Samme, som resten. Men, dem var: For tidlig, ute.
 
-Banken, den: Brydde seg, egentlig ikke. Det, var jo: Sånn, den kom. De kriminelle, hadde: Antagelig, gjort det samme. Men det, er ikke: Dermed sagt, en avtale!
 
-Jeg BVL, kan altså: Når, som helst. Skrive, samme: E-post, til mine gutter. Det, er: Outlaws, Hooligans og Triaden. Vi, tre: Hører, sammen. Mot: Banken, og mot justis! Vest, Mellomst og Øst. Jeg vil, si at: Det og sende nød-rop, til den slags kanaler. Det gjør, jeg: Ikke, uansett. Men jeg, blir jo: Ikke, hørt…
 
Når, jeg sladra til: Sola. Om all, elendigheta: Her, på jord. Så skulle, han iallfall: Komme med, en mektig nok arme. Slik at jeg, og mine omstarts-veltebøyler: Får gjenforent rettferdighet, likevel. Bare, tvil! Det gjør, meg: Godt.
 
1. Med en, gang det kommer: En pistol, inn i bildet. Da, er det: Fort, ganske feigt. Og vi, blir de første: Ute, med skyts.
2. Men ikke glem, at i en: Ekte strid, så er det. Kun: Barne-skolen, som gjelder. Ikke, noe uniformert: Svinn.
3. Veltebøyler, som: Omstarts-økonomi, vinner.
 
-Vi tviler, på de: Narkomane, og mafiaen ja. Det, gjør: Oss, godt.
 
Siden, at jeg: Har fått slikt en stum regjering, og skrive til. Så, får jeg: Sette svars-frist, til 21 Desember. Da skal, dere ha ett: Positivt, konkret svar. Til enten, at: Omstarts-systemet, blir konstruert ifølge reell verdi. Og, at det: Trer 100% i kraft, her i Norge. Så kommer, resten av: Verden, etter. Dersom at, regjeringen skulle: Avslå, hele maskin-bønnen. Ja så, vet jeg ikke: Hva jeg, skal gjøre. Da kan, verden: Danse sin vante gang, foruten noen relasjon til meg og min arme.
 
-Utrolig, at jeg: Må presse, så voldsomt altså. Beklager, det. Men løsningen, til: All strid, det er “comprayer.pdf.” Og det, er: Viktig og innføre innholdet, før katastrofen kommer.
 
Jeg kan, skrive litt: Videre om hvordan, man kan gjennomføre maskin-bønnen. I første, omgang så mener jeg at: Det er, uhyre viktig. Med, kun: Én felles og singulær, lønnings-gruppe. Da regner jeg, med at vi ikke har: Noen, trygde-snyltere. Og at, alle: Fortsetter, i jobb. Det må, frem at: Dersom du, nå jobber. Så jobber, vedkomne: Kun for, seg selv. Ikke, for: Sjefen. Og, ikke for: Skatten. Men alle, fortsetter: Trolig i, akkurat samme stilling som før. Dersom at, det kan kalles for: Arbeid, også etter revolusjonen. Selgere, blir til: "Kvitterings-kontrollører.” Det er, ikke lenger snakk om: Salg, men om tilfredstillelse. Eller en, forsyning av: Ett, behov. Vedkomne som måtte være, av en så: Sjelden sort, som "yrkes-drivende kapitalist.” Disse må, begynne og: Tenke, annerledes. De enorme, summene som: De pleide, og ha i omløp. Rundt, seg: Selv. Vil ikke, lenger være: Den samme, omsetningen. Og der, frigis: Enorme, ressurser.
 
Jeg hadde, tenkt at: En luksus-villa / sentral luksus-leielighet. Skal koste, for eksempel: 10.000, penge-enheter. Mens ett standard, hus / bolig / leilighet koster: 5.000, enheter. En liten, leilighet / hus / bolig koster summen av: 2.500, penge-enheter. Samme pris-klasse, kan det være for: Biler. Ferrari / Rolls Royce, på: Toppen. Og, Fiat / Volkswagen på: Bunn. Alle biler, bør: Dessuten ha, elektrisk motor. Det kan, gis ett avslag på: 500 / 1.000 enheter dersom at, det er snakk om en veteran-bil. Når det kommer, til oppussede veteran-biler med: Normal, kjøre-standard. Så gjelder, ikke: Avslaget. Men alle veteran-biler, bør ha: Elektrisk motor montert, fremfor bensin-motorene.
 
Det må, være slik at: Hver enkelt hus-stand, kun kan eie en bolig. Kanskje også, begrensning på: Antall, biler.
 
Når det, kommer til: Mat-varer. Så er, det slik at: Verdien ikke, stiller til nytte. I forhold, til: Prisen. Derfor, vil jeg: Anbefale for eksempel, sertifisert brød-abonnement. 10 stykk, brød i løpet av: Én måned, sletter 50 mynt-enheter. En stykk, eske med: 6 kilo, syntetisk godteri. Koster, det: Samme. Brødet, kunne vært: Billigere, men det bare mugner likevel.
 
Grunnen til, at jeg: Skrev, at i 2088. Kommer, det en: Reaksjon. Hundre år, etter at: Jeg som, representerer millenniums-visjonen. Ble: Født. Da, er: Alt håp for en fredelig, innføring av rettferdighets-systemet ute. Dersom det, skulle vise seg at: Verden ikke var klar, for 100% rettferdighet. Dersom at, flere: Kutter arbeidet, og kun driver dank. Da må, vi legge til: Over-klassen, igjen. Men det, blir likevel kun: To klasser, og to lønnings-grupper. Etter det, så må det: Isåfall planlegges, diskuteres og evalueres. Mot, ett nytt: Forsøk. På, fullstendig: Flokk-gjenforening. Grunnen til, at det skal: Gjøres ett, nytt forsøk. Ville kunne være, fordi at: Revolusjons-propagandaen, ikke har fått sakt sitt. Også fordi, at: De eks-kriminelle, har bivirkninger. Disse, trenger: Forklaring. De er, tross alt kun: Rammede.
 
Den mørke-blå, eliten vil: Garantert gjøre, forsøk på verdens-kontroll. En gammel gribb, vil prøve og: Bygge opp fortet, rundt kun sine. Disse trenger, også: Forklaring. Jeg, mener at: Mennesker er, ikke sløve av natur. Det er, da kun: Til, avslapning. I bunn, og grunn så: Ønsker alle, og jobbe. Og, med: Samarbeid & forveksling, kommer nye muligheter. Ikke gjennom, en påstått: “Arbeids-spenning.” Vi har, jo alltid kunnet: Jobbe flittig, uten at vi trenger en i ytterkant spennende jobb! Alle jobber, er: Interessante og drivende, likevel. Utvikler kan, hvem som helst: Være. Og de, sjeldne gangene det: Oppdages positivt, brukbare nyheter. Så, skal: Innovasjon Norge, varsles. Her er, alle: Pliktig. Så må dere, huske at: Hvem som helst, kunne bestige denne kapitalen også! Dette trengs, og være: Ritualer, og tradisjon. Blant: Annet.
 
Jeg ønsker, og fjerne: Alle, kjendis-fag. Pop-kulturen, snakker likevel kun: Språket, frem mot revolusjonen. Etterpå, så: Trengs den ikke, i samme grad. Pop beholdes, som: Høytids-tradisjon. Musikere, skal publisere: Musikk bak ett påloggings-system, som hindrer pirat-kopiering. Men, alle: Ranking-lister over musikk, skal fjernes. Dagens ranking-liste, er ikke som da: Beatles, kom. VG-lista, er: Bare reklame, og dermed falskt. Listene har, pleid og: Være ment, for og holde døgn-flua i sjakk. Alt skal, stå: Ved siden av hverandre, i de nye listene. Musikk-stilen / lyden, skal: Selvsagt være, helt fri. Behovet, for: Kunst og musikk, vil antagelig minke med tiden. Etter revolusjonen, mister kunst & musikk all: Viktighet. Talent, er: Enten, kun trening. Eller en strategisk plassert, diva som: Synger, på en kamuflert løgn. Kunst kan, gjerne bli til: Bruks-kunst. I form, av: 3D-printede barokk-gjenstander & statuer, i farger. Slike gjenstander, kjøpes for: 500 / 1.000, enheter. Ett musikk-album, kan koste: Kanskje 20, enheter. Antall produkter, på: Markedet, skal tilsvare prisene. Ordet: “Voluminøst knust, dermed fremhevet” skal aldri finne sted. Under, noen: Produkt-beskrivelse. Ikke slik, som det har blitt: Brukt tidligere, iallfall.
 
Den dagen, da: Stortinget endelig, står i brann. Da, kan: Høyre godt begynne, og bagatellisere rundt skjev verdi-fordeling. Da, ser dere: Rød ild, rundt dere. Og dere, kan banne på at: Rød-fargen er, sosialistisk ment! Men var, rød politikk egentlig: Faren, om jeg tør spørre? Nei, vent! Det blir, ikke forsvarlig og: Spørre, dere. Dere vet, jo antagelig: Ikke, bedre selv. Dere er, en gjeng: Formørkede, sinn. Som også, forsøker og: Hente inn, alt som er felles. Kun, for: Dere, selv. Det blir, som og: Over-rekke, hele kloden. Til, en: Eneste, person. Vandrer da, høyre-politikerene: Bort for, og lenke seg. Til, ett: Liv, i slaveri. Slik at, vi også kan: Jobbe for denne enestående personen, til og med uten lønning. Altså vedkomne, har jo: Kapital. Eksempelet, er høyres: Politikk, slik dere utøver den. Hva er det, som driver: Dere høyre-politikere, egentlig? Sånn, her i: Politikken, tenkte jeg på. Høyre minner, om: Råttenskap, og løgn. Er det virkelig, så: Himla viktig at kona til Fredriksen, kan handle den hatten hun ønsket seg? Bare fordi, at: Hun, kan og vil. Hatten, som kostet: 1’000.000 kr. Viktige penger, for: Fruen, forstår jeg. Høyre bare, henter de pengene: Fra, sosial-klientene. Så dermed, kan Høyre si at: "Den hatten er mer verdt, enn den totale lønningen til ti-tusner med mennesker.” Det er, slik: Høyre, fungerer. Kan du, skimte: Noe, i utsagnet. Som hinter, mot at fruen: Er mer tilfredstilt, fra hatten. Enn, alle: Sosial-klientene, til sammen? Dersom at, dem fikk: Lønningen. Nå har, jeg: Kun eksemplifisert, Høyres egen gevinst. Hvordan den, faktisk har: Vært opp igjennom, år-tusner.
 
Men det, er ikke før: Data-maskinen, kom. At kapitalen, virkelig: Reiste, seg. Data-maskinen, er helt klart: Misbrukt i forhold, til sitt utspring. Det er, en grunn til at: Håret, ikke skal være bustete! Hvis ett, hår-strå: Stikker opp, så ser det rart ut. Men så og, stå der: Og brøle, at alle stemmer Høyre. Og støtte, opp om: Ett, stående hårstrå. Da kan, jeg se: Hvordan ett få-tall, kan herske. Over en, hel: Drøss. Det skal, vi: Få en, slutt på. Her er, det kun: Folket som vet best, for seg selv. Og da, skal ikke: Alle verdier, bare flyte rundt som ett kjempe-rot. Her skal, det bli: Rettferdig, ramme-verk. Jeg melder, meg som: Mulig, kandidat. For og, stiple inn: De to, beløpene. Som skal, stå i: Omstarts-klokken, til maskinen. Jeg kan, bli med i: Koden, for og sikre det. Og jeg, må: Se over, at skjemaet. Lyser, på: Alle, utbetalings-flaggene. Jeg kan, også: Bidra, til offentlig debatt. Jeg vet, at de: Aller fleste, som stemmer høyre. De er, egentlig: Ikke rike nok, til og tjene på det. Og med, dagens: Bank-system. Så er, det kun: Mølleren, som vinner. Fordi, at: Han kom først, til banken. Mølleren jobber jo, også ikke: Noe spesielt, ekstra. Ikke noe, som kan: Kalles, for nyttig arbeid iallfall. Hva nå, en møller: Gjør. Så hjelper det, kun: Han, selv. Han, er dermed: En svakere, og barnsligere type.
 
-Nei jeg, kjøpte nå: Hatten fordi at jeg, ville feste vilt med den.
 
Trenger fruen, egentlig en slik: Hatt kun, for og feste vilt? Siden 2013, frem til: Nå. Så har politikken, bikket i retning: Hatten. Kan dere, nå: Plukke ned, ett eksempel fra mitt veltebøyle-system. Som beviser, at akkurat det er: Like, ille? Hatten er, forresten kun: En, ubehagelig fest-brems.
 
-Hva skal vi, egentlig med: Fortjeneste? Alle har, da: Arbeids-instinkt. Når dem, runder: 20-åra. Noe, gjør: Dem, uansett. Og kom, ikke og: Pek, på de narkomane. Dop er, da: Fullt og helt, ett arbeid. Som, alt: Annet. Uten at, jeg: Kan røpe, funksjonen til stoffene. Så skal jeg, forklare at: Rusmidler har, en ytterst høy mening! Men eksemplene,  holder jeg skjult. Det er, snakk om en: Naturens løsning, på større problemer. Fra, langt: Tilbake. Og, det: Virker! Den stimulerende, effekten kommer av: Takknemlighet, fra over ås-kammen. Men så, har stoffene også: Diverse, moralske prøvelser. Til og med, en allsidig: Sjaman, kan feile der. Dersom at, han ikke er: Ren, til sinns. En høyre-politiker, på stoff: Derimot, det er katastrofe…
 
Selv, om at: Katten blir feit av maten sin, til slutt. Er det, ikke dermed sagt at: Det er sexy, og være feit. Det er, ikke: Naturlig, med overflod.
 
Ut ifra, hva jeg kan om: Stoff. Så skulle jeg, tro at: Iallfall cannabis og opium, mister alle bivirkninger. Dersom, at: Kloden, blir rettferdig. Hvorfor? Da oppløses, alle: Gamle, dommer. Jeg kunne, også kanskje: Ane at, det blir mindre sykdom. Dersom at, vi alle: Gjenn-forenes. Er høyre, lei av og: Ikke ha ett eneste, positivt argument? Da tar, dere over: Maskin-bønnen, heretter. Og så, representerer: Høyre, økonomisk rammeverk. Mens rødt, blir til: Anarkisme.
 
-Hva er, forskjellen på: Veltebøyler, og dagen i dag? Det blir, som med: Hatten.
 
Bank-kapitalen, er en: Slange, som kveler. Dersom, at du: Er, en vaskedame. Så, har noen: Spist maten din, etter at du er fyllt 30 år. Og kveler-slangen, snakker om: Fortjeneste. Det er, ikke: Spørsmålet. Dette, handler om: Nytte. Hva kan, kapitalen ha kodet på: Alle, data-maskinene sine? De har, brukt: 50 år. Og jeg, er så: Spent på hva, dem har laget.
 
-Men det, er jo: Bare lommeboka deres, det vet du...
 
-Var da, voldsomt så: Tungvindt. Det trengs, egentlig ikke: Det der, vet du. Også, så: Himla forsiktig, dem er med den!
 
Når alt, kommer til: Alt i ett, moderne samfunn. Så får det, bare være med: Fortjenesten, altså. Men prøv, på: Noe nyttig, for en gangs skyld. Vaske opp, etter seg: For, eksempel. Alt, av: Maskin-estetikk som bøyler og drømmen, er glemt. Og antagelig, så har nok: Maskin-drømmen, kun vært glemt. Mens alt, har: Seilet. Vi er, en smule: Skjemt klode, men den kan reddes. Kanskje så, var det: Bare verdens, tre største kriminal-gjenger. Som, holdt: Parade.
 
Velte-bøylene er nok, ikke bare: Bort-glemt. Men dem, godkjennes garantert også: Til, slutt.
 
Hvorfor, at jeg: Har drept?
 
-Jeg, fikk: Plutselig, draps trusler. Og jeg, har sett: En brødskive, med kanskje 20 lag ost på. Plassert, i: Min mikrobølge-ovn. Først, så: Tenkte jeg, ikke over det. Og da, går det bare: En viss tid, før at kreativiteten min spinner. Det kan, naturligvis ikke: Stoppes når det, først så slår på alle alarmer.
 
Kan det, være: Regjerings-tvil, på feil sted?
 
-Men faen, ta da! Jeg sa, at jeg: Advarte. Hvis du, først skal ha dem: Alle sammen, stilt opp. "Foran, stortinget."
 
-Det er, ikke: Plass i det totale, lille Norge. Til, alle: Disse, menneskene engang. Politiet, har: Ingen, aning.
 
Men her, er det ikke: Snakk, om noen "infiltrering."
 
-Jeg mener, at når: Regjeringa, først utfordra her. Og det, ble: Pang / kræsj, i pappen for dem. Så kom, det av: Outlaws / Hooligans / Triaden. Og dem, er: Ikke fiender, for Norsk jord enda!
 
-
Endret av N*
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Punktum?

Så veksten har ingenting med rødt å gjøre, men alt å gjøre med Sylvi Listhaug?

Interessant.

Sosialister har alltid definert seg ut ifra hva de er mot og ikke hva de er for. Det viktigste for dem er hvem de hater og hvem de skal "ta". Det er ikke tilfeldig at sosialistene har drept over 100 millioner mennesker.

Lenke til kommentar

Sosialister har alltid definert seg ut ifra hva de er mot og ikke hva de er for. Det viktigste for dem er hvem de hater og hvem de skal "ta". Det er ikke tilfeldig at sosialistene har drept over 100 millioner mennesker.

Åja, jeg var så overbevist om at det var helt tilfeldig.

Jaja, men da er det markedsliberalisme på meg fremover!

Takk robertass. 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Kan jo alltids gå for Sveits-modellen. De fører til en viss grad et såkalt direkte demokrati, selv om også de har en viss grad av indirekte demokrati. Der blir de fleste avstemninger tatt i folkemøter, men større regjeringer har likevel også makt. 

 

https://www.aftenposten.no/norge/i/mrGO4/Sveits---det-andre-annerledeslandet

 

Interessant. Var ikke klar over den modellen, men kunne kanskje vært noe, absolutt.

 

 

Hver dag? Til og med Stortinget har vel ikke så mange avstemninger hver eneste dag? Dessuten så trenger ikke folket være med å stemme over implementasjonsdetaljene, men kan heller være med på å stemme over de store linjene i samfunnet. Da vil politikernes jobb mer bli å iverksette det folket har bestemt, og ikke slik i dag der politikerne sitter og bestemmer over folket.

 

Utover det så mener jeg at den sveitsiske modellen bør være minimumsstandard for hva et land bør ha for å kunne kalle seg et demokrati.

Jepp, hver dag. Avgjørelser hele tiden på ulike nivå. Det er mange avgjørelser som skal tas, ikke kun Stortinget etc. 

Å stemme over de store linjene I samfunnet er greit nok det, men hvor dras "linjen"? Høres jo bra ut, men hvem bestemmer hva som skal stemmes over direkte, og hva politikerene kan bestemme for oss?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...