Jump to content

T.A298

Medlemmer
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

121 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Så man må betale 329kr for å se Khabib vs Poirier (Viaplay total)? Ingen annen måte å gjøre det på?
 2. Har nå kjørt internet over kabel og vipps - nå funker alt som det skal. Streaming på YouTube 2160p uten hakking. Merkelig at det ble så dårlig over WiFi, kan kanskje ha med DFS kobling å gjøre. Men er kun vill gjetning. Kalibrering ligger nok i kortene på sikt. Vil nok helst hyre en person til å gjøre dette så det blir gjort ordentlig. Nå venter jeg bare på at fruen skal få bestilt TV-bordet hun ønsker, og så er det innkjøp av lydplanke. Deretter skal TVen monteres på vegg tenker jeg.
 3. For så vidt meget stor forskjell på bildet når Tven er satt til "standard" vs "vivid". Enorm forskjell mtp lysstyrke. Noe å tenke på mtp at tven ikke er kjørt inn ennå?
 4. Hos meg er det omvendt - Macen kjører uten problem mens TVen såvidt takler 480p på YouTube. Merkelig. Får som sagt sjekke med kabel senere idag. Har ca 30 mbps opp og ca samme ned på PCen. Akkurat nå er TVen kun koblet til internet, så bruker ingen boks pr nå. Skal nok få Apple TV'n opp og kjøre snart. Må bare få tid til å ordne resten av setupen også, dvs lydplanke etc. Gleder meg som en liten unge!
 5. Akkurat kjøpt en 65" C8 fra Elkjøp. For et bilde, wow... imponert. Men, WiFien er ekstremt treg, og ingenting galt med internett. Kjører trådløst men tenker å forsøke med kabel og se hva som skjer. Virker som flere har hatt dette problemet.
 6. Ok, alternativet var da at denne personen ikke kjøpte disse landområdene. Hadde det vært bedre for de som var "lutfattige" etter krigen? Ingen som tvinger folk til å kjøpe eller selge. Man tar et valg som er best for seg selv der og da, og da må man jaggu stå for det i etterkant også! Syting på høyt nivå dette her skjønner jeg.
 7. Vis meg gjerne kilder eller modeller som forteller at folk som følge av kapitalisme mister mer og mer. Hadde vært interessant. Slik jeg ser det er kommunisme eller sosialisme måten du ønsker å løse det på, hvis jeg ikke tar feil. Å frata mennesker det de rettmessig eier. Hva om en som er fattigere enn deg igjen kommer og tar dine eiendeler? Hadde det vært ok? Blir så dobbeltmoralsk. Men ok, la oss for argumentasjonens skyld si at du har rett. Hvordan foreslår du å løse det? Hvor rik har man lov til å være etter dine regler? Hvor dras grensen på hvor mye du får lov å eie?
 8. Fantastisk skrevet. Det som er morsomt, i tillegg, er at venstresiden (mener det er AP) nå klager på at det ikke er kvinner i de muslimske styrene i Norge. Jeg bare elsker når venstresiden spiser seg selv opp. Først skal de være så åpne og bevilge støtte til trossamfunn som ikke har verdier som hører hjemme her i Norge, men når det så går imot deres feministpropaganda så innser de at islam er en krenkende religion ovenfor kvinner. Kan jo ikke annet enn å le! Gøy å se dem implodere.
 9. Skjønner. Vil nok fraråde deg CLA. Har du kjørt den? Dessverre er det ikke en spesielt god bil, takket være dårligere kjøreegenskaper og interiørkvalitet sammenliknet med andre produkter fra MB. Kan jo hende du elsker bilen, men ville f. eks tatt en nærmere titt på 3-serie. Her er en link, ligger flere slike eksemplarer ute på finn. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=146536076
 10. Akkurat, så det er ikke ulovlig. Og livet er ikke rettferdig, noen har råd til å gjøre det, og andre ikke. Akkurat som noen har råd til å kjøpe bil, og andre ikke. Get over it. Igjen, hva gjør vi med de som ikke gjør det og allikevel er milliardærer? Hvor dras grensen mht hvor "rik" du kan være, og hvem bestemmer dette? Det blir bare for dumt. Jeg forsto ikke helt poenget ditt med tollvesenet og pepperspray? Hvordan relaterer du dette til monitors innlegg?
 11. Ifølge monitor så virker det som at han har en kompetanse som gjør han egnet til å styre verdensøkonomien og gjøre verden helt rettferdig. Dette kan lett gjøres med å innskrenke friheten til de som eier mer enn andre (vel, de som han mener eier for mye), ved å stjele det, og gi til de som har mindre. Det er helt forkastelig. Nå som vi er inne på det; Jeg kan nesten ikke vente på å få Jeff Bezos sitt privatfly etter at monitor får litt mer makt i hendene, kommer til å bli dritkult. Synd jeg ikke har råd til å betale for drivstoff... Get it? Å trikse med skatt er selvsagt umoralsk. Men, har du en kilde som tilsier at det de gjør er ulovlig? Og du peker på noen få eksempler. Finnes også mange som ikke gjør det, hva gjør vi med de da? Skal de straffes også?
 12. Kilde? Du kan også si at du som bor i Norge sikkert eier mer enn 99% av verdens befolkning, så hva med at du gir opp DINE ting først før du peker på andre? Det er alltid noen som eier mer enn andre. Hva tror du gir deg rett til å bestemme hvem som skal eie hva? Det er ikke ulovlig å tjene penger. Og hvorfor drar du grensen på akkurat 27 personer? Kilde på at man må tjene 1,3 mill i året? Gud så mye rart i innlegget ditt. Edit: Du motsier deg selv, du sier individuell frihet innskrenkes dramatisk samtidig som du sier de rikeste eier for mye (og, slik jeg forstår deg, må gi fra seg det de eier). Innlegget ditt gir ingen mening. You can't have it both ways.
 13. Hva er budsjettet ditt? Ville nok heller anbefalt en C-klasse, vel verdt prisdifferansen. Se f. eks https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=144200475.
 14. Hvor får du det fra at folk generelt blir fattigere og fattigere? Det er jo faktisk omvendt. https://www.worldbank.org/en/news/press-release/2018/09/19/decline-of-global-extreme-poverty-continues-but-has-slowed-world-bank https://www.economist.com/international/2017/03/30/the-world-has-made-great-progress-in-eradicating-extreme-poverty For øvrig hadde det kanskje vært greit å holde politikk unna denne tråden?
×
×
 • Create New...