Mannen med ljåen Skrevet 6. april Skrevet 6. april (endret) Samme som han serverer på slutten her, men schnitzelene et laget med kyllingpølse "Poli" i stedet for doktorskaja. Med pastaskruer og ketchup. Nå er det bare å vente på at STASI kommer på døra. Endret 6. april av Mannen med ljåen 2 2
Maskinfører Skrevet 6. april Skrevet 6. april :utakt skrev (På 29.3.2025 den 22.01): Hadde denne gryta her. Bortsett fra busken til pynt på toppen. Busk på toppen henta inspirasjon fra Ingrid Espelid Hovig ? 1
Mannen med ljåen Skrevet 6. april Skrevet 6. april (endret) Har tenkt å skaffe meg en kjøkkenplante, så jeg kan rive av noen blader og dandere oppå maten. Må tåle mørke og være tolerant for at eieren ikke har grønne fingre eller er bortreist. Hva anbefales? Dill? Spurte ChatGPT: Sitat Dill kan være et fint valg for kjøkkenet, men den krever ganske mye lys og kan være litt tricky å ta vare på hvis den ikke får nok sollys. Hvis du ønsker en plante som tåler mer skygge og som er litt mer tilgivende for en eier med ikke så mye grønnfingert, kan du vurdere planter som: 1. Basilikum (søt basilikum) – Den trives med litt lys og kan vokse godt innendørs, men trenger regelmessig vanning. 2. Pottegress (tigergrønn plante eller aloe vera) – De er enkle å ta vare på og tåler både skygge og at du er borte i perioder. Disse er ikke nødvendigvis noe du plukker bladene fra til matlagingen, men kan være fine å ha på kjøkkenet. 3. Timian – Den kan overleve under forhold med lavt lys og er ganske hardfør. 4. Grønnkål eller persille – Grønnkål tåler en del skygge, og persille kan også være et alternativ. Begge kan tåle litt forsømmelse og tåler at du ikke vanner dem konstant. Alle disse er ganske enkle å ta vare på og gir deg muligheten til å bruke dem i matlagingen. For en plante som er både hardfør og lettstelt, vil nok timian eller basilikum være gode valg. Endret 6. april av Mannen med ljåen 1
Mannen med ljåen Skrevet 7. april Skrevet 7. april (endret) Kebabtallerken med pommes frites, iskender kebabkjøtt fra importbutikken, salat, mais, agurk, dressing og nan-brød. Endret 7. april av Mannen med ljåen 2 1
ticx Skrevet 7. april Skrevet 7. april Breiflabb på billigsalg på butikken, har ikke sett det på årevis så planlagt kylling ble øyeblikkelig kansellert, nå blir det breiflabb med potetmos og broccolini siden det er så himla lett å lage, eneste tankevirksomhet her er at flabben skal av panna når ~48-49 grader i midten. Anbefales! 5
Salvesen. Skrevet 7. april Skrevet 7. april Ble søtpotet fries, løvbiff og chili bearnaise i dag, latmanskost men digg 3
Maskinfører Skrevet 7. april Skrevet 7. april Mannen med ljåen skrev (49 minutter siden): Kebabtallerken med pommes frites, iskender kebabkjøtt fra importbutikken, salat, mais, agurk, dressing og nan-brød. Høres godt ut kan anbefale kebabdressingen fra Kanda 2
Mannen med ljåen Skrevet 7. april Skrevet 7. april (endret) Er det et lokalt produkt? Fant det ikke her. Endret 7. april av Mannen med ljåen 1
Jarmo Skrevet 7. april Skrevet 7. april Rista spiralloff, eggerøre, og gravlaks. Med rødløk og paprika. 6
November79 Skrevet 7. april Skrevet 7. april Stekt ris, med skinke, paprika, løk, gulrot, erter og soya saus. 1 4
Mannen med ljåen Skrevet 8. april Skrevet 8. april Knekkebrød med makrell i tomat til middag. Passer godt etter trening. Og frukt. 🍐 Dagens varme måltid var polentagrøt til frokost. 1
Mannen med ljåen Skrevet 9. april Skrevet 9. april En ovnsbakt, marinert laksefilet med tre mandelpoteter, en skivet gulrot og litt sandefjordsaus. Om ikke laksefilet er på Repertoaret ditt, bør du prøve det. Det er så enkelt. Frossen filet nukes i mikroen, legges i ildfast form inn i ovnen. Laks tilgir det meste, jeg liker den godt stekt, og det korresponderer med at potetene er ferdige. Men gulroten ble litt for mye stekt. Får prøve tykkere skiver, eller legge den inn senere. Uansett praktisk å kunne ha alt i én ildfast form. 1 2
Jarmo Skrevet 9. april Skrevet 9. april Mannen med ljåen skrev (21 timer siden): Knekkebrød med makrell i tomat til middag. Passer godt etter trening. Og frukt. 🍐 Dagens varme måltid var polentagrøt til frokost. Spiser ofte Wasa lys knekkebrød med makrell og småhakkat rødløk på toppen. 3
:utakt Skrevet 9. april Skrevet 9. april Stekt kjøttpølse med hjemmelaget potetstappe og kokte grønnsaker i dag. 2 4
Karltorbj Skrevet 9. april Skrevet 9. april :utakt skrev (1 time siden): Stekt kjøttpølse med hjemmelaget potetstappe og kokte grønnsaker i dag. Hvilket merke, poelsa? 1
:utakt Skrevet 9. april Skrevet 9. april Karltorbj skrev (1 time siden): Hvilket merke, poelsa? Gilde "Go' & magrere" skinnfri kjøttpølse 1
Karltorbj Skrevet 9. april Skrevet 9. april :utakt skrev (24 minutter siden): Gilde "Go' & magrere" skinnfri kjøttpølse Jeg pleier aa bruke Gilde Kjoettpoelse med skinn. Gilde er bankers. 👍 1
Mannen med ljåen Skrevet 10. april Skrevet 10. april Måtte bruke opp noe salat, så i dag ble det cheezburger 🍔😻 Med polsk sylteagurk. 🇵🇱 1 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå