Jump to content

ticx

Medlemmer
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

159 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Seasonic vet hva de gjør.
 2. Fikk 3090ti for under 13k betalt over to år med å ikke handle det på dag en så kommer til å vente med 4090 også, sannsynligvis til 4090ti.
 3. De har nok tatt opp lån for noen 4090 basert på verdien av kassene med munnbind som fortsatt fyller garasjen deres. En fyr noen mil unna meg havnet i skilsmisse pga garasjen full av covid bind som ikke ble solgt på finn som førte til ødelagt bil og derfra rullet snøballen..
 4. Skjermkort på rundt to og en halv kilo denne generasjonen, helt vilt. Tror Surpim x 3090ti med ca 2,1kg var tjukkest fra 30 serien, hvis dette fortsetter får vi kort på 3 kilo når 50 serien lanseres, det finnes ikke det hovedkortet som vil klare det smertefritt, det må fokuseres på energieffektivitet over ytelse snart
 5. Mennesker er mennesker uansett hvor de kommer fra og hvor mye melanin de har i huden. Såklart er det enklere med folk som står nærmere kulturelt en noen med helt andre skikker og tradisjoner men alle har like stor rett til å bli sett som mennesker og hjulpet uansett om de er fra nabobygda eller andre siden av planeten. Basta! Ville du hatt det anderledes om det var deg og dine på flukt? Når det er sagt så er vi i Europa mye flinkere på å ta imot og ta vare på flyktninger en for eksempel mange land i Midtøsten, de stenger grensene for sine naboer, tenk om vi skulle nektet svensker, dansker eller finner på flukt tilgang eller omvendt? Heldigvis har vi bedre vett og naboskap. Å kun hegne om mennesker som er likest mulig seg selv og skule mot de som ikke passer inn i slikt syn er så primitivt og korttenkt at jeg blir nesten oppgitt. Jeg vokste opp på ihjelkokt mat og fiskeboller etc etc og takker høyere makter for at vi har fått litt innvandring så vi har lært å lage bedre mat her på berget, for å nevne en ting. Verden globaliseres og takk for det, i fremtiden vil nok ingen hvor som helst bry seg hvor andre kommer fra, drar du til en hvilken som helst stor by i verden er det allerede sånn, så får vi bare også kjøre på med god utdannelse til alle så blir man enda bedre kjent ned hverandre og over tid kvitt tull som religion og "bak-hvilken-grense-som-bare-finnes-i-folks-hoder-er-du-født-da" mentalitet.
 6. Msi 3090ti suprim x er både det mest overprisede men også høyest kvalitet på kortet (selve pcb) jeg har sett i 30 generasjonen tett fulgt av 3080ti/3090 strix. Alle kan bli bedre på pads. Kjøleren på 3090ti suprim x er overkill de kan lett droppe en slot med kjøler og øke viftefart litt med samme resultat
 7. Skal man ha psu nå vent til atx3 enhetene er i butikk. Når det er sagt har man nylig handlet en god psu så er det ikke grunn til å kvitte seg med dem, det finnes og vil finnes adaptere for komponenter som nye grafikkort. Handlet en seasonic tx1000 for to år siden og skal nok ha den gående de neste ti år og.
 8. Tipper de har founders edition, Nvidia vektlegger design over kjøling på sine modeller
 9. Hele 4000 serien er groteskt overpriset, nvidia bygger videre på at prisingen vi så under pandemien var "normal". Ingen spill krever 40xx kort, man klarer seg i årevis med 30xx kort eller eldre - 1080ti var det første 4k kortet og er ikke akkurat ferskvare, de fleste spill er helt ok i 1080/1440p. 40xx serien vil gjøre livet mitt lettere med av1 men er det verdt rundt 25 lapper? Egentlig ikke, jeg vurderer sterkt å ikke kjøpe da det er faktisk som om en betaler 80 kroner for en liter melk her, med mindre man har svært spesifikke behov forbi gaming. 18-19000 for en topp aib 4090 høres ikke altfor ille ut, betalte rett under 13000 for 3090 ti og synes slett ikke 4090 lukter dobbel pris. Selv om det viser seg å ha dobbel ytelse, 3080ti og opp cruiser gjennom alt flytende i 4k eneste fra 40xx som frister er av1 og det er ikke verdt prisen for meg.
 10. Hard vært i kontakt med seasonic og msi på ticketnivå angående 3090ti kort og nyere med atx3 psu og eldre, og tilbakemeldingene derfra er stort sett hva som sies her
 11. Vil ha 4090 suprim x men det blir nok strix da det er tynnere enn tuf, suprim etc så jeg kan konfigurere annerledes med tanke på tilkoblinger på hovedkortet som kjøleren til suprim vil blokkere men strix vil ikke med noen millimeters forskjell. Vil fortsatt ha 3090ti spurim x i spillmaskinen de neste flere år, 4090 i arbeidshesten.
 12. Skal du ha psu nå/snart sitt på hendene til seasonic har atx3 kompatible enheter i markedet om noen måneder og kjøp den beste av de du har råd til. Viktigere med god psu enn 4090 hvis du må velge mellom dem, spesielt hvis du kun skal game ikke bruke blender, maskinlæring ol. 4090 vil nok trekke over 500w fra de feteste aib modellene men fra 3090ti er spikes tatt på alvor og mye mindre faenskap fra den kanten fremover, ville nok alikevel latet om om 4090 kan spike optil si 600w når du skal vurdere hva psu du trenger. Skal du også ha topp cpu ikke handle noe under 1200w, som sagt - kjøp den beste seasonic atx3 du kan få tak i når de er ute så har du en god psu i 10-12 år minst.
 13. Kommer an på resten av opsettet, 850-1000w gold eller høyere vil være bra nok for de aller fleste. Personlig kjøper jeg altid psu fra øverste hylle, ingenting under ti års garanti og gold sertifisert.
 14. Nevnte dette noen sider tilbake, skal man ha noe fra 40 serien som trekker mer enn 3090ti må man vite hva man gjør dersom det ikke er en atx 3 psu i maskinen.
 15. Jo men vis meg et dekk som koster 400% mer iår en dekket med litt værre grep fra ifjor. Blir 4090 på meg pga av1 men i motsetning til feks alle mine seasonic psu'er vil det ikke føles i nærheten av et godt kjøp.
×
×
 • Create New...