Gå til innhold

Nå kan du kjøre Windows 95 på din hypermoderne PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Perfekt for hipstere.

 

LISTEN! He speeketh the truth!!

 

(for en bemerkelsesverdig god observasjon! Dette prosjektet hyler hipster. Samtidig så merket jeg umiddelbart dragningen mot prosjektet slik at jeg nok en gang kan manipulere High-scoren på minesveiper. Kanskje jeg skal gjøre det, men jeg må først parkere Apache-sykkelen min utenfor mikrobryggeriet hvor jeg og mine guttevenner møtes for å røyke pipe og snakke om bartevoks)

  • Liker 6
Lenke til kommentar

 

 

Han har nemlig utviklet en egen app for Windows og Mac, som i praksis kjører Windows 95 slik vi kjenner det fra glansdagene.

... app? Eller et program?

Er vel i bunn og grunn det samme. App = Application. Program er bare et kallenavn pga. av at man programmerer en applikasjon. I denne sammenheng er applikasjonen en emulator/virtual machine. Det er faktisk en del kule applikasjoner som har blitt etterlatt i 16-bits-land. Skal se om jeg får de opp å gå i denne appen.

Endret av Quickfragger
Lenke til kommentar

Hm... Ser morsomt ut, men det er bare noe man gjør ut i fra sentimentale grunner. Jeg fikk tak på Windows 1.0 for noen år siden. Den kunne jo selvfølgelig ikke brukes til noe som helst. Men det var stort å se igjen skjermen. Tipper det er det samme her også, for behovet for Win95 ser jeg ikke i 2018. Jeg kjører fortsatt noen programmer som var laget for DOS6.22 og Windows 3.11. Disse kjører like herlig på både Win7 og Win10.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...