Jump to content

Alf Ivar

Medlemmer
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 :)

Recent Profile Visitors

1408 profile views
 1. Hei. Jeg er oversetter og trenger litt hjelp fra dere som kan gaming. Beklager om dette postes på feil sted. Jeg oversetter dokumentasjon for ulike produkter fra Elgato som blant annet leverer utstyr til lagring og strømming av spilløkter. I den forbindelse kommer jeg over en liste over egenskaper: HDR10 Capture 1080p240 / 1440p144 H.264 HEVC / H.264 ≈250ms Software Preview Latency Det er den siste der jeg trenger hjelp til. Ville dere oversatt det, eller la det stå på norsk? Er det åpenbart for en norsk gamer hva vi her snakker om? Og.. om det skal oversettes, hva ville dere da brukt? På forhånd takk
 2. Jeg trenger nytt tastatur og mus, og er på jakt etter gode tips. Jeg jobber med tekst, og skriver fort 3-4000 ord i løpet av en økt på 3-4 timer. Mine krav, eller ønsker om du vil, er følgende: Tastaturet må svært gjerne ha hurtigtaster til Microsoft Office 365, eller taster som kan programmeres til dette. Tastatur og mus må være ergonomiske, og tastaturet må ha kort vandring på tastene. At det er stille er veldig bra. Jeg må ha nummertastatur. Belyste taster er et stort pluss. Det er ikke nødt til å være trådløst, men det er selvsagt et pluss. Pris er sekundært. Funksjon og en følelse av "high tech" er kult. Noen som har gode forslag?
 3. Hvordan tror du medie-norge hadde sett ut dersom alle hadde tenkt som deg? Eller er det slik at du forventer at jeg skal betale for deg også?
 4. Jeg vet at reklame kan være irriterende, men se på det på denne måten. Uten reklame har nettstedene mye mindre inntekt, og dermed dårligere mulighet til å lage det innholdet du vil se. Dersom du finner en måte å fjerne reklame på, så lemper du i bunn og grunn ansvaret for avisenes inntjening på oss andre, og det er ikke særlig kult synes jeg. Kanskje får du mindre reklame om du kjøper et abonnement?
 5. OneDrive og helst som en del av Office365. Sett deg inn i Flow og få ting automatisert. Få planleggingsverktøy og mye annet snacks.
 6. For å sitere en kjent politiker: Du veit ikkje ka du snakke om. For oss som bor utenfor de tettest befolkede områdene og må klare oss med ADSL på rundt 8 ned, fremstår dere usedvanlig sutrete.
×
×
 • Create New...