Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg klarer ikke komme når jeg ligger med jenter.


Anbefalte innlegg

Som tittelen sier klarer jeg ikke å komme når jeg har sex. Rett og slett fordi at penisen min er ganske tynn og føler ikke musa gripe rundt penisen skikkelig. Har hatt sex med 4 forskjellige jenter, og senest inatt holdt vi på i 3 timer i et forsøk på at jeg skulle komme. Endte med at jeg for det meste slikket og fingret henne, noe hun kom flere ganger av.

 

Lengden er 10,5 cm og penisen er tynnere enn snittet.

Har prøvd forskjellige stillinger men det hjelper ikke så veldig mye. Hun sugde meg også men det var ikke like stramt og hardt slik det er når jeg runker.

 

 

 

Hva kan en stakkars faen som meg gjøre når man har liten pikk og vil komme? Skal man virkelig ligge i tja 20++ minutt å runke mens hun ser på? Føler det blir veldig kleint... Noen erfarne folk med tips til ting som kan hjelpe på å komme under sex?
 

 

 

Og for de som lurte så er jeg ikke homo... Må ha mer friksjon og press rundt penisen. 



Anonymous poster hash: 29b78...01d
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Så man kommer lettere hvis man ikke har runket på f.eks. 2 uker? Trodde det kun var sperm-mengde som hadde noe å si på tidslengde mellom onanering.

 

Anonymous poster hash: 29b78...01d

Hodet styrer det meste.

Avstår man blir man lettere kåt og da skal det mindre til og man kommer både lettere og sterkere.

 

Såvidt meg bekjent er spermlageret fullt iløpet av mindre enn en dag så sånt sett har ikke det noe å si. Vi mennesker er laget for å ha ofte sex med mange partnere og har derfor små mengder og er avhengige av å levere ofte (er hva jeg har lest).

Lenke til kommentar

Er vel 1-1,5 dager (24-36 timer) før enn mann er full-ladet igjen om jeg ikke tar feil. Men kåtskapen kan være der hele tiden eller så øker den med litt pause. For TS så vil jeg nok anbefale å vente 1 uke, så prøve å ikke bruke death-grip. Kjøp heller en fleshlight eller lignende som ikke er for stram + godt vannbasert glidemiddel (silicon om produktet vil tåle det) så slipper man å bruke "deathgrip".

 

Men orgasmen sitter primært i hodet, ikke i penis. Så om hodet ikke er helt tent eller følger med så er det hardere å komme også. Så tren på å slappe av og ikke stresse med å komme. :)

Lenke til kommentar

Om du avstår frå alt sex/runking, får du våte drømmer etter ca 2 uker. Dvs du kømmer i søvn, uten å runke i det hele tatt.

1. Ikkje holdt så hardt i den når du runka. FIX IT.

 

2. Slutt å bry deg så mye om størrelse. Du får jenta til å kømme, den ene veien eller den andre. Når det er din tur å nyte, så må du berre nyte.

 

3. Snakk med partneren din. Bli komfortabelt med deg selv og med jenta. Ta 1-2 glass vin, for å slappe av litt ekstra. Kos deg. Ikkje sett "å kømme" som eit mål, men heller å ha de hyggelig samman. Kømme får bli ein bonus!

 

 

Du kan alltids gå te legen. Enten psykolog eller fastlege og få medisin (ikkje viagra, men liknandes greie, så gjør deg mer kåt mentalt, husker ikkje navnet). 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789

Jeg har samme "problem" men jeg har langt i fra liten penis. I mitt tilfelle er det rett og slett fordi jeg ikke har følelser for dama, kanskje det samme gjelder deg?

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...