Gå til innhold

Hvilket spill hos Norsk Tipping har størst vinnersjanse?


TMB

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Oddsen hos Norsk Tipping vil kunne gi en jevn lav inntekt om du finner deg en sportsgren som du behersker bra, eller som du har en sabla god tipskilde for.

 

Jeg personlig har ikke sansen for Norsk Tipping som det melkeselskapet for staten som det er. Mitt råd er å styre unna de verste lykkespillene som Norsk Tipping har (brorparten av deres spill faktisk).

 

Og det å henge seg på andelslag som er satt opp av et menneske (ikke lynspillene) som et alternativ hos Rikstoto kan kanskje gi den store gevinsten.

 

Her bør du styre unna V75 og kanskje styre litt unna V65. Satser du på V4 og V5 så kan du kanskje klare å styre i pluss eller i balanse, eller et svakt underskudd. Alternativt om du velger å spille dårlig så kan du selvsagt gå i større tap, eller gå bankerott skjer vel også en og annen stakkars spiller som ikke har kontroll på egen pengebruk.

 

Skal du spille V75 og V65, så kan du gå for de dagene som har ekstra 7 rette pott (V75) eller ekstra 6 rette pott (V65). I V65 kan du frasi deg 5 rettsutbetalingen ved å hake av for V6, da vil du få 2 ganger 6 rette istedet.

 

V75 er det verste spillet hos Rikstoto. De lokker med millioner som ikke kommer til utbetaling. Derfor må du gå får de ekstra 7 rette pottene de få gangene de tilbyr dette i V75-spillet. Tilbakebetalingsprosenten i V75 er lave 60 %. I V4 derimot så er tilbakebetalingsprosenten 75 %. Denne prosenten betyr faktisk mye mer enn de "falske millionene" som V75 ofte lokker med hver bidige lørdag til en alenevinner som nesten aldri hender.

En annen bakside på V75, V65 og V64 er at dersom det blir for mange som får til den laveste premieutbetalingene (det laveste tallet 5 rette V75 og V65, eller 4 rette i V64) så utbetales ikke disse midlene dersom det blir under kr 10 eller noe deromkring. Midlene ranes da fra den spillomgangen og ender i senere potter, altså til en helt annen spilldag. Ingenting er så demotiverende å få til denne lave utbetalingen også betaler det null kroner som nybegynner/amatør.

 

Det ranes i begge ender på V75, V65 og V64. Det vil si at dersom det motsatte skjer, at det blir for vanskelig, slik at ingen greier beste utbetalingen (7 rette alt. 6 rette), så vil pengene ranes til en framtidig pott som først kommer til spill en annen spilldag. Derfor er spill med kun en premiegruppe slik som V5, V4, Vinner, Plass, Dagens Dobbel, Tvilling og Trippel mye mye bedre spill. Der er Rikstoto nødt å utbetale tilbakebetalingsprosenten uansett. Som et eksempel:

 

V4 - ingen greier å få til 4 rette, ja da blir det faktisk utbetalt for de som klarte 3 rette. Dersom 3 rette er for vanskelig så får en skokk med spillere da til å få utbetaling for 2 rette (noe som i praksis aldri skjer) da V4 er litt for lett å få til. Men det hender at V4 gir utbetalt for 3 rette. Og i det et hakk vanskeligere V5 så hender det enda enklere at det kan skje en utbetaling for 4 rette.

 

https://www.rikstoto.no/Hjelp/Om-spillene/V4/

 

Alternative spill som kan være bedre enn V4 tilbakebetalingsmessig og letthetsgrad kan være å spille:

Vinner, Plass, Dagens Dobbel, Tvilling og den ganske vanskelige Trippel.

 

De fleste som spiller går som regel i minus på det jevne. Man må ha skikkelig flaks og få til en stor utbetaling for å gå sånn noenlunde i overskudd. Brorparten av spillere går altså i minus.

 

Skal du drive sånn noenlunde profft, så skal du føre spillregnskap og du skal også passe på at du ikke bruker mer enn hva din bankroll tillater å spille for daglig, ukentlig.. Da oppnår du nemlig to vesentlig ting. Du vil måle hvor godt du faktisk spiller og om det er verdt å fortsette å drive på med det. Og du vil også få et forhold til spillingen din, framfor å følge i hazardspillernes fotspor. Det viktigste du også må passe på er å spille sjeldnere, men til spill du har forberedt deg til og til de spill som har gode 7 og 6 rette potter. Det hender at Rikstoto sukrer Dagens Dobbel også. Gå for de omgangene der. Det hender også at f.eks. en Trippel ikke utbetaler for et løp også overføres potten til neste løp elns. Spill på slike spill som faktisk har ekstramidler som kommer til utbetaling der og da.

Endret av G
Lenke til kommentar

Ok, jeg så det jeg også. Men poenget mitt er at Norsk Tipping er feil arena. Det er et "ran" i statlig regi. Det samme gjelder egentlig Norsk Rikstoto som også er et ran i statlig regi i form av Landbruksdepartementet. Eneste grunn til at vi får lov å spille på hest i det hele tatt i Norge er for å gi pengestøtte til avl på den norske kaldblodsrasen. Så grunnlaget for å ha lov å spille på hest henger egentlig i en nokså tynn tråd. Men enn så lenge så har staten tilrettelagt for denne skattefrie "inntekten" til de få som får det til.

 

Du skal og bør styre unna alt av Norsk Tipping sine spill utenom oddsen.

 

Om du vil ha en solid utbetaling så tar du rygg på andre spillere og spiller andelslag f.eks. på hest, fotball. Eller du begir deg ut på en bratt årelang egenopplæringskurve og blir en kompetansespiller selv.

 

Lotto, Bingo, Extra, Rikstotos lynspill, Rikstotos eksperttips, Rikstotos Eksperten, Rikstotos V75 er pengesluk som sjelden betaler.

 

Eller du kan bli hazardspiller og gjøre hva faen du vil utover de råd jeg har gitt.

Endret av G
Lenke til kommentar

Langodsen, og sikre kamper.. Tjener som regel bare noen få kroner per hundrelapp, men det er rimelig sikkert.. Men selv bankers kamper kan gå til helvette...  Litt kjedlig å vinne 250 kroner etter å ha brukt 200 kroner.. Men om ting går litt skeis taper man alt...

 

Får å tjene penger på odsen må man ha mange kamper og en god del penger til rådighet.. Og spillle på kanskje 100 forskjellige kamper samtidig..  Dette tillater derimot ikke Norsk Tipping... Da kan man tape på kanskje 10 kamper men vinne på de resterende 90, og alikevell tjene penger...

Endret av Krozmar
Lenke til kommentar

Roulette, svart eller rødt. Starter med 1kr. Taper jeg dobler jeg innsatsen hver gang til jeg vinner. Garantert gevinst. Fant en bug i systemet som har gjort at jeg fint tjener flere tusen / dagen. Send meg PM så kan jeg lære deg det.

Endret av PgUp
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Roulette, svart eller rødt. Starter med 1kr. Taper jeg dobler jeg innsatsen hver gang til jeg vinner. Garantert gevinst. Fant en bug i systemet som har gjort at jeg fint tjener flere tusen / dagen. Send meg PM så kan jeg lære deg det.

Har man evig mye penger vil det være en sikker vinner, men til slutt vil Norsk Tipping sette en begrensning på hvor mye du kan tippe, og det kan være rett etter du har nylig tapt 5000 kroner.. og man får ikke lov til å sette inn noen ny gevinst...  Og etter det jeg kjenner til kan man vel maks tippe 500kroner på rulett...

Endret av Krozmar
Lenke til kommentar

Roulette er vel et rimelig jevnt spill oddsmessig mellom spillerne og huset. Men huset har vel et eller to poeng overtak, alt ettersom det er europeisk (med kun én 0) eller amerikansk roulette (med 0 og 00). Men, det hjelper lite når huset har fordelen av at du vil tape penger jo flere spill over tid du setter i roulette. Så du må nesten vite når du har hatt flaksen og trekke deg i fra rouletten der og da.

 

Det finnes sikkert fryktelig mange roulette-strategier. Spillet er vel noen ganger "rigget" også, selv om det er helt ulovlig å rigge roulette. Hvor ofte ser en ikke på nettroulette at croupier klarer å trikse til å treffe samme tall noen ganger på rad for å lokke inn spilleren? Det skjer rett som det er det! Om det så er for å motta tips på en sen nattetime, fordi spillerne blir happy? Eller om det er en langsiktig strategi for at du skal spille bort pengene? Som utenforstående spiller/observatør så kan man kun gjette seg til hva det går i med rouletten.

Lenke til kommentar

Har man evig mye penger vil det være en sikker vinner, men til slutt vil Norsk Tipping sette en begrensning på hvor mye du kan tippe, og det kan være rett etter du har nylig tapt 5000 kroner.. og man får ikke lov til å sette inn noen ny gevinst...  Og etter det jeg kjenner til kan man vel maks tippe 500kroner på rulett...

 

Det er derfor du ikke bør sette ekstremt mange spill, men ligge som en hauk og vente på at et spill du er så og si over-sikker på at vil gå inn på det du setter, og heller satse bittelitt hardere enn hva en ellers ville ha gjort. Om det dreier seg om f.eks. kr 200 eller kr 3000 (bare for å ta noen tall over hva som er litt heftig innsats for enkelte av oss) det får du finne ut av.

 

Det er vanskelig å tjene penger på spill dersom man ikke er disiplinert nok. Så enkelt er det bare!

Endret av G
Lenke til kommentar

Men poenget mitt er at Norsk Tipping er feil arena. Det er et "ran" i statlig regi. Det samme gjelder egentlig Norsk Rikstoto

Du har helt rett i at det ikke lønner seg å tippe eller spille lotto. Noen kaller jo også slikt for ekstraskatt på dumminger. Men jeg er ikke interessert i at det skal lønne seg, jeg har ikke behov for å tjene noen få tusen eller noe sånt ekstra i året. Det jeg er villig til å bruke et beskjedent beløp på hver uke, er å ha (den riktignok mikroskopiske) MULIGHETEN til å trekke "det store lodd". Men da må det være en gevinst som gjør noe forskjell i mitt liv, ikke småpenger som 50 kr eller 10 000. Og det fins visst ikke?

Lenke til kommentar

Det er vel rett at det ikke finnes pga. flakskomponenten.

 

Det finnes likevel store forskjeller på disse spillene. Lotto er dødfødt. Bingo gir sikkert ikke så gode penger. Extra, tja nokså dødfødt men litt interessant opplegg. Det viktige på disse tapspillene her, det er vel det at det faktisk trekkes en vinner hver gang. Dersom det ikke hadde blitt trukket inntil minst en vinner var kåret så er spillet bare helt borti veggene dumt satt opp.

 

På hest så har du et begrenset antall løp. Det hender innimellom at en del mye spillede hester i kombinasjon med noen få dype kan gi klekkelig utbetaling. Vi snakker gjerne om 30 - 500 tusen. En sjeldnere gang over millionen. Så dersom du da har vært flink å velge et løp som få motspiller, men som du har f.eks. helgardert så vil du nok i lengden tape disse pengene i innlevering, men en ytterst sjelden gang også treffe på helgarderingen, gitt at det ikke er så mange løp i et spill å spille. Men da må resten av kryssene for de andre løpene også sitte, ellers så scorer du ikke full uttelling. Dette kan gå an å få til å klaffe. Og vinnersjansen er nok ihvertfall noe større enn i lotto.

 

Men som i all spilling så kan man både være så flink og god man bare vil og kanskje aldri trekke det store vinnerloddet, og man kan være helt fersking og ha griseflaks og gjøre de andre spillerne veldig misunnelige.

Lenke til kommentar

Med hest så kan man delvis gjette seg til hvilke hester som kan klare å komme over mållinjen inn på andre og tredjeplass, i kombinasjon med litt studier og litt sporstatistikk så er det ikke umulig å få inn en Trippel nå og da med litt flaks på veien. Når oddsen gjerne kommer opp i en 90 til 300 ganger. Så vil en hundrelapp eller to satt på en slik enkeltrekke, eller f.eks. kun noen få rekker i garderingsspill kunne gi tusenlapper tilbake på hundrelapper i innsats. Det betaler gjerne bedre enn hva en V4 og en V5 til vanlig ville gjort om du først hadde løst en V4 eller en V5. De er likevel vanskelige å sette og man skal ha noe erfaring for å få det til skikkelig.

 

Sporene, startraskhet, fartsrekorder, skoinfo, stallinfo, form og klasse (og ikke minst baneforfatning, om den er våt pga. høstregn og snø-/issmelting som gjør banen sugen, det kan også gi søkk og hull i banedekket som kan skade hestene, så da trekker enkelte hesteeier seg fra løpene). Det er mange faktorer man må studere. Det er ikke sånn rett fram for nybegynnere å komme inn i det. Så det kan da være tryggt å sette et spillebudsjett, faktisk bruke penger på abonnement av løpsvisning. Småspille til man får erfaring, se mye løp for det lærer man mye av. Det er nok ikke noen ren fasit, men tid investert i studier kan en gang inn i framtiden betale seg. Men det er ingen garantier.

Endret av G
Lenke til kommentar

Har man evig mye penger vil det være en sikker vinner, men til slutt vil Norsk Tipping sette en begrensning på hvor mye du kan tippe, og det kan være rett etter du har nylig tapt 5000 kroner.. og man får ikke lov til å sette inn noen ny gevinst...  Og etter det jeg kjenner til kan man vel maks tippe 500kroner på rulett...

 

Da kan man spille videre hos et annet selskap.

 

Uansett tar det uendelig lang tid å tjene noe dersom man starter med 1kr i innsats.

Når man vinner med martingale-systemet så vinner man lite i netto hver gang.

 

Dette systemet kan settes opp automatisk uten noen begrensninger på primedice (med bitcoin).

http://primedice.com

Det sparer myeeee tid. Og man finner fort ut at det ikke fungerer i praksis. Må ha et tak på ca 10.000 kr for å være ganske trygg.

Og selv da så kan man få over 10-12 tap på rad. Da begynner det å bli skummelt.

 

Øker man innsatsen til 100kr så tjener man godt over en timelønn i timen, men bør da ha et tak på 100.000 til 1 million kroner.

Man taper uansett ALLTID til slutt med mindre man stopper i tide.

 

Har man nok penger til å spille martingale trygt, så behøver man ikke å spille martingale.

 

Fibonacci-systemet på 1/3 i odds er forøvrig mye raskere.

Endret av Edgelord
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...