Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Nettdating , hvordan skrive så damene blir interessert ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vær ærlig. Vær original.

Ikke si bare "hei". Eller fortell dem livshistorien din.

 

Bemerk noe som faktisk er både sant og litt utenom det vanlige. Noe du tror dere har til felles f.eks. Eller vis at du er interessert i hennes interesser, eller enda bedre, deler de interessene. Hvis ikke - la være. Ikke være en av de pulegutta som sender meldinger til alle. Det er veldig gjennomsiktig.

Og ikke bruk sånn cheesy åpningsreplikker / sjekkereplikker, eller snakk om utseendet hennes med èn gang. Det er cheesy og embarrassing.

Endret av misanthrope
Lenke til kommentar

Snakk om noe som engasjerer dere begge.
Ikke vær deg selv; Vær det hun ønsker.
Ikke det hun sier at hun ønsker, men det hun faktisk ønsker:
En interessant person som elsker å henge sammen med venner og gå på fest, med store ambisjoner og planer for framtiden.

Jenter har MYE høyere krav til gutter enn gutter har til jenter, og leser faktisk profilen din dersom bildene er gode nok.

Eksempler på hvilke personligheter som får jentene til å bli våte av å lese profilteksten din:

 

 

 

“Alum. Living alone for the first time. Kayaking, craft beer, my dog, good books, good music, everything else. I like talking about all the things you’re not supposed to discuss in polite company. I need more Lake Michigan in my life. Straightforwardness greatly appreciated.”

 

 

 

“Premium Cat Facts available on request.
I’m six feet, 6’6 in heels, and 8’4 in stills. I have ten suits so I make a great plus one for your summer weddings. I enjoy exploring, eating out, meeting new people and, and the Oxford comma. My dog hates pictures.
I have multiple passports, but I’m not a spy. Tell me where you need residency, and I’ll marry you there to get you in.”

 

 

 

“Surfer. Tech entrepreneur. Frequent traveler. But when I’m done with the work for the day, the computer power is down and it’s time for some fun – whether we’re hitting Aspen’s slopes for a weekend trip, catching a live rock concert, or headed to Paris for some fresh-baked croissants and the best espresso on the planet. Wanna join? Message me & let’s chat.”

...

 

 

 

“6’5 and easy going … BA in history and literature but proudly employed in construction.  Big fan of wandering the city, be it on foot or a bike, and exploring all it has to offer. Avid reader, cook, snowboarder and film buff.”

 

 

 

 *Taller than you in heels
 *Love positive people, quirks, good wine, Italian food, tense movies, live music, decadence
 *Open to most things, but let’s start with a casual date
 *Comes with one free dog

---

http://www.insidermonkey.com/blog/10-most-successful-tinder-bio-examples-for-guys-482768/6/

Altså:

Ikke presenter hvem du er.
Presenter hvem jenter ønsker å date.

Det føles manipulerende og kynisk, tar fra deg troen på menneskeheten fordi det fungerer -- men det er det som må til.
Jenter er byttet.
Guttene er jegerene.

Og dating-appene er fullt av jegere som står opp klokken 4 om morgenen for å gå på jakt med det beste utstyret som finnes:
Du kan ikke stille opp med fiskestang etter en god frokost når konkurrentene har finkjemmet havet med trålere.

Endret av Red Frostraven
Lenke til kommentar

I min mening finnes ingen fasit svar.

Spray&pray som ble nevnt lenger oppe var en morsom beskrivelse :)

 

Men poenget er jo at du skal finne noen som passer DEG. Poenget er vel ikke å finne en plass å putte pikken en stund?

Isåfall er profilen din viktigere enn den første meldingen. Profilen din bør inneholde en kjapp oppsummering om hvem du er, så ærlig som mulig, og prøv å unngå standard fraser. (Legg merke til at 99% av jenteprofilene er nesten identiske. Hadde det ikke vært for at menn er så overfladiske i utvelgingsfasen hadde ingen av dem fått napp :p)

 

De fleste som får en melding kikker umiddelbart på profilen til den som sendte den, og dét utgjør responsen du får.

 

Les profilen til vedkommende, se om den inneholder noe som interesserer og se om dere har noe til felles i deres profiler som du kan åpne med. Fokuser innholdet i meldingen rundt dét så får hun inntrykk av at det ikke er en mal du sender rundt til alle jentene.

 

Jeg har hatt stor suksess med nettdating. Jeg var aktiv i en relativt kort periode men var på mange treff (uten sex eller forsøk på dette) og jeg fant kjærligheten igjennom nettdating.

 

I vårt tilfelle hadde hun en utfyllende profil om sine interesser og hobbyer og jeg hadde det samme. Det gjorde det lett for meg å lage en første melding hvor jeg kunne skrive en monolog som traff mange av tingene som interesserte henne, og viktigst av alt; jeg hadde det dyreste abonnementet som gjorde at selv inaktive medlemmer kunne svare på min melding gratis (da hun var inaktiv, men leste Mailen hun fikk via nettsiden).

 

Spør også umiddelbart om et møte.

Det er viktig å kjenne på den faktiske kjemien uten å bygge opp en masse forventninger basert på bullshit.

Gjør møtet så enkelt og uforpliktende/uformelt som mulig.

F.eks kan en middag eller et besøk på kafé fort bli kleint da det legger mye press på samtalen, mens en spasertur gir mye mer distraheringer og mindre fokus på at samtalen nødvendigvis må flyte så jevnt.

 

For min del inviterte jeg alle dates med på en spasertur med meg og hunden min. Det ble korte møter hvor vi fikk møtt hverandre og det var ingenting press. Det føltes veldig naturlig. Om kjemien føltes rett inviterte jeg på et nytt møte i en mer intim situasjon. Middag hos meg osv.

 

I min mening er det "feil" å bruke masse tid på internett. Dere må møtes raskt og det ønsket må du formidle i meldingen din.

Da virker du seriøs og du får sortert bort mange som bare er der for oppmerksomheten. (Og de er det MANGE av).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg bruker 10-20 sekunder på å skumlese profilen, og 10-20 sekunder på å finne på én halvmorsom setning. Hopper så til neste. De aller fleste svarer aldri noe tilbake, men dersom man sender ut hundrevis av slike one-linere så får man på kort tid mange samtaler gående.

 

Anbefales kanskje ikke om du bor på en liten plass. :p

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...