Jump to content

Dilemma

Medlemmer
 • Content Count

  271
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dilemma

 1. På min arbeidsplass har ledelsen sendt ut de samme signalene.. Men det er vel ikke innført påbud om hjemmekontor enda? Mulig det finnes noen regionale tiltak som jeg ikke har oversikt over i farten, men de nasjonale retningslinjene som ble presentert i går sier vel bare at "Økt bruk av hjemmekontor der det er mulig uten at det går utover viktige og nødvendige tjenester."
 2. Jeg har en kollega som betaler 12 000,- i året for å være medlem i en golfklubb. Han er storfornøyd siden det (ifølge han) gir han mulighet til å spille gratis så mye han vil i helgene 😛
 3. Har du fått tilbake depositumet ditt?
 4. Er det mulig?? Jeg kjenner også til et område der det ble anlagt sykkelfelt i veibanen, og der alle kryss ble belagt med brostein.. (såkalt bygate som går gjennom mange kvartal og derav har mange kryss) Resultat: Ukomfortabelt og redusert sikkerhet for syklistene, særlig i regnvær.
 5. Kan du gi noen eksempler på hvordan dette skjer i praksis? Jeg bruker NRK mange ganger daglig, både på nett, TV og gjennom podcast. Har aldri opplevd noe i nærheten av tvang..
 6. TS: Kan det hende at du har jobbet med slagrillen satt i revers, altså at boret roterer feil vei?
 7. Så du holdt fartsgrensen frem til det skjedde?
 8. kan du forklare hvordan dette skjedde?
 9. Hvor stort er huset? Har du plass til overs kan du lage til en liten hybel som du kan leie ut. Hvor mye er bilen din verdt? Vil du få slettet billånet hvis du selger den?
 10. Da har du ikke truffet på rett person i malingsbutikken. Vil du ha et malingstips? Prøv båtmaling, Jotun Shipolin. Denne er svært slitesterk, lett å jobbe med, og kan brekkes i de fargene du måtte ønske. Laget for å male på trebåter så det burde holde for pallekarmer også. ps: Jeg jobber ikke i jotun..
 11. Folk som er ekstremt ekstroverte, og som prøver å være morsomme i alt de sier. Helvete så slitsomme å være sammen med!
 12. Hva med denne? https://bikeshop.no/sykkelbekledning/hjelmer/landeveishjelmer/casco/casco-roadster-hjelm-m-visir-blå-allroundhjelm-med-avtagbart-visir-nycasco049-p0000107062
×
×
 • Create New...