Jump to content

Dilemma

Medlemmer
 • Content Count

  262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

292 :)

Recent Profile Visitors

3948 profile views
 1. Da har du ikke truffet på rett person i malingsbutikken. Vil du ha et malingstips? Prøv båtmaling, Jotun Shipolin. Denne er svært slitesterk, lett å jobbe med, og kan brekkes i de fargene du måtte ønske. Laget for å male på trebåter så det burde holde for pallekarmer også. ps: Jeg jobber ikke i jotun..
 2. Folk som er ekstremt ekstroverte, og som prøver å være morsomme i alt de sier. Helvete så slitsomme å være sammen med!
 3. Hva med denne? https://bikeshop.no/sykkelbekledning/hjelmer/landeveishjelmer/casco/casco-roadster-hjelm-m-visir-blå-allroundhjelm-med-avtagbart-visir-nycasco049-p0000107062
 4. Folk som skryter av hvor mye de har klart å "snyte" forsikringsselskapet sitt for. Pratet nettopp med en gjeng som nylig var på firmatur der bagasjen hadde blitt forsinket, slik at de måtte ut og kjøpe toalettsaker og andre nødvendige ting som en trenger frem til bagasjen blir levert. Virker som enkelte tror dette betyr "Nå kan du kjøpe akkurat hva du vil og sende regningen til forsikringsselskapet" Folk skrytet av at de fikk kjøpe joggesko, treningstøy, solbriller, klokker etc etc. Ting som de vet de ikke kommer til å få brukt for på turen. Hva faen, eier ikke folk skam lenger? Jeg vet hvilket forsikringsselskap som har betalt for dette, og det er det samme jeg bruker for å forsikre blant annet bilen min. Betyr ikke det at jeg må betale mer for min forsikring for at selskapet skal dekke utbetalinger som dette?
 5. Enig. Problemet er vel at majoriteten av hylekoret aldri kommer til å høre podcasten til Jonis Josef. Like lite som de aldri har hørt på radioresepsjonen.
 6. Folk som ikke skjønner at de burde vært hjemme fra jobben når de er syke. Har en kollega som snyter seg ofte og høylytt i samme lommetørkle, hoster og harker seg gjennom dagen og nærmest skryter av at det er lenge siden han har måttet ta en sykedag.
 7. Det er slett ikke umulig. Anbefaler en tur innom forumet til byggebolig https://byggebolig.no/forum Her finner du mange som har gjort det samme, og du får garanter svar på mange av de tingen du lurer på.
 8. Blir merkelig nok ikke så mye brukt https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/siv-jensen-har-fatt-000038-kroner-inn-i-ekstra-frivillig-skatt-per-innbygger/3423477589.html
 9. Det går jo fint an å betale ekstra skatt for de som måtte ønske det: https://www.skatteetaten.no/kontakt/frivillig-innbetaling/
 10. Hvor stor er terrassen? Det høres rart ut om den bare hviler på bakken. Generelt sett så burde den stått på noen fundamenter som er gravd ned til frostfri dybde i bakken ja
 11. En bygning ville stått direkte oppå muren, men det er det ikke sikkert bilen gjør. Problemet oppstår idet bilen plasseres rett innenfor muren, altså oppå massene du fyller inntil etter at du har støp. Bilen vil da trykke ned på massene som igjen vil presse med en horisontal kraft mot veggen din. Hvor stor denne kraften er avhenger blant annet av hvilke masser du tilbakefyller med..
 12. Ja, jeg er ganske sikker på det. Har laget en skisse som kanskje forklarer litt bedre. Figuren til høyre er en frittstående vegg med jordtrykk på. Figuren til venstre har strekk på innsiden kun fordi den henger sammen med de andre veggene.
×
×
 • Create New...