Gå til innhold

Hva er svenske tilstander? Se sjokkvideo


nahoj

Anbefalte innlegg

Hør hva politikvinnen sier når en journalist ringer og spør om voldtekt av 12-åring

 

 

Sverige er på 3. plass på antall voldtekter pr. innbygger i verden
 
 
Metallgjenstander fra jernalderen blir kastet i søpla.
 
 
 
 
Sverige har kommet i hendene på de som har det mest groteske hatet for alt som er svensk. De vil utrydde Sveriges kulturelle og genetiske arv uten å nøle et sekund.

 

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

  1. Ok? Manglende politiressurser
  2. Voldtekt er ikke overfallsvoldtekt. Innvandrere er ikke overrepresentert i førstnevnte, og sistnevnte står for svært liten del av totale voldtektssaker.
  3. "Motbydelig raseblanding" er heller motbydelig fra deg å påstå
  4. Metallgjenstander?! *Shakes fist at immigration*
Endret av Gavekort
  • Liker 4
Lenke til kommentar

 

Ok? Manglende politiressurser

 

Manglende politiressurser er en konsekvens av svenske tilstander. De har ikke råd til å øke ressursene fordi pengene går til innvandring og på grunn av innvandringen så øker kriminaliteten og politet får mer å gjøre.

 

 

Når drapstrusler hagler i alle retninger så er det veldig fristende for politi og rettsvesen å bare henlegge saker.

Hvorfor skal noen risikere livet sitt for å gi noen en kort fengselsdom?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

https://www.bra.se/brott-och-statistik/statistik-utifran-brottstyper/valdtakt-och-sexualbrott.html

Overfallsvoldtekter utgjør et mindretall av sakene.

 

 

Under de senaste tio åren har antalet anmälda sexualbrott ökat konstant och polisanmälningarna för våldtäkt har mer än fördubblats. Detta beror troligtvis på en kombination av en ökning av den faktiska brottsligheten samtidigt som benägenheten att anmäla ökar. En stor del av ökningen har skett efter 2005, då den nya sexualbrottslagstiftningen trädde i kraft. Den innebär att en del gärningar, som tidigare klassades som sexuellt utnyttjande nu rubriceras som våldtäkt.

 

 

Når drapstrusler hagler i alle retninger så er det veldig fristende for politi og rettsvesen å bare henlegge saker.

 

Hvorfor skal noen risikere livet sitt for å gi noen en kort fengselsdom?

 

 

Kilder.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Svenskene har helt klart veldig store utfordringer foran seg, og jeg tror dessverre bare det vil bli verre, da jeg ikke ser noen grunn til at det skulle bli bedre. Ja, de våknet litt opp da de så seg tvunget til å sperre grensene og virker å i større grad innse en del av konsekvensene, men jeg tror det blir for lite for sent. Den svenske befolkningen har påtatt seg enorme utgifter i overskuelig fremtid, i tillegg til alle de potensielt sett katastrofale problemene den feilete innvandringspolitikken kan skape. 

 

Jeg er redd vi vil se mye ekstremimsme i Sverige, og at pendelen vil svinge kraftig i motsatt retning når flere får kjenne konsekvensene på kroppen, og må innse at de har blitt så grundig lurt. Vi kan fort ende i en situasjon der vi virkelig kan snakke om "sinte hvite menn", og det kan fort bli veldig utrivelig. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Sverige er ikke lenger Sverige. Det landet er i ferd med å fullstendig ødelegges og overtatt av utlendiger. Sverige har rett og slett gitt bort sitt eget land.

 

De kunne hatt et idealsamfunn idag, istedenfor har de kastet bort fremtiden sin. Det vil nok bli balkanisering av Sverige i fremtiden. De få Svensker som er igjen i landet vil til slutt ikke ønske å leve sammen med alle de kriminelle, avvikerne og sinnsyke (mentalt krigsskadde).

 

Synd.

 

Så skal jo Norge også nå gjøre det samme. Ikke bare tar vi inn offere av kriger, men vi er også med å starte og drive disse krigene som fører til offere.

 

Sverige selv om de er "nøytrale" er jo bortimot en slavestat av USA de også, så rent praktisk sett støtter også Sverige alle krigene som fører til alle disse ofrene, som må komme til Europa og Sverige.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ett av problemene i sverige er mangel på integrering -- som går begge veier:
Flyktninger blir ikke inkludert,  og blir dermed isolert sammen med andre flyktninger, og har ikke samme muligheter som svensker, fordi de har lavere sosial verdi, problemer med å få etnisk svenske venner, mens arbeidet deres har lavere markedsverdi; de har vanskeligere for å få jobber og gode jobber, samtidig som at foreldrene deres gjerne heller ikke er integrerte.
Prisene i samfunnet er laget for svensker med normal økonomi.

For foreldrene så gjaldt asyl overlevelse.

For barna, så vokser de bare opp i et samfunn som ikke bryr seg om dem -- og møter fordommer fra svensker, og forståelse og inkludering fra andre flyktninger.

For svenske ungdommer, så har asylbarna lavere sosial verdi, fordi foreldrene deres i snitt er fattigere og har dårligere kår.
For asylbarn med vellykkede foreldre -- så sliter de fremdeles med at folk flest har underbevisst rasisme:
Mennesker med tydelige ikke-vestlige navn har 50% dårligere odds for å bli innkalt til jobbintervjuer enn samme søknad med vestlig navn.
De må bokstavelig talt jobbe dobbelt så hardt for å lykkes, med dårligere utgangspunkt: foreldre som stort sett mangler nettverk inn i det svenske samfunnet, som ikke har utdannelse, dårligere økonomi enn gjennomsnittet og ikke snakker godt svensk.

Mennesker som ikke føler seg inkludert -- enten de føler seg diskriminert eller faktisk blir diskriminert -- føler ingen grunn til å gi noe tilbake. Diskriminering fører til gjensidig diskriminering.

Og så kommer motpolen:
Etniske svensker som ikke ønsker å ha asylantene i landet, og menneskene som diskriminerer -- bevisst og ubevisst.
Svensker som misliker asylanter som lykkes og tar fra dem jobber like mye som de misliker asylanter som ikke lykkes med integreringen.

---

Venstresiden, liberale på begge sider, ønsker integrering og likeverd blant alle samfunnsgrupper, og dyrker kulturelle forandringer og likhet. Det skal ideelt sett ikke være klasseforskjeller. Har ingen problemer med asylsøkere, og liberale asylsøkere skaper ingen problemer -- bortsett fra gjennom de psykiske problemene de får av å forsøke å kjempe seg til en plass i samfunnet som ikke ønsker dem. Ønsker virkelig integrering.

Høyresiden, konservative på begge sider, ønsker at alle skal være sin egen lykkes smed uten støtte, uansett utgangspunkt -- og dyrker sine respektive kulturer:
Innvandrere skal holde seg for seg, arbeiderklassen skal holde seg for seg, og middelklassen skal holde seg for seg og herskerklassen skal få slippe alle de andre. Har problemer med asylsøkere, fordi de ikke ønsker dem der i utgangspunktet, mens konservative asylsøkere ikke ønsker å bli en del av svensk kultur uansett.
Ønsker ikke integrering. Ikke egentlig. Men kan ikke bare begynne å drepe hverandre før konflikten har eskalert ytterligere.

...

Og så kommer politikk og penger inn:
Det koster penger å integrere, penger som bare kan komme gjennom skatter og avgifter, som spesielt høyresiden ikke er interessert i å betale, samtidig som at høyresiden på begge sider ikke ønsker integrering, de ønsker at den andre parten bare forsvant.
Fattigdom og rotløshet fører til kriminalitet.

Høyrsiden sin løsning på kriminalitet er å utøve straffereaksjoner mot individene helt til de slutter å være kriminelle.
Venstresiden sin løsning på kriminalitet er å forstå årsaken til at mennesker velger å begå lovbrudd. Fordi de færreste lovbryter er onde, psykopater eller dårlige mennesker, så blir løsningen i stor grad arbeid med å reformere individene. Som koster penger.

...

Høyrsiden sin løsning er å kutte ut innvilging av asylsøknader og bare vente på at problemet løser seg selv, vente på at konservative høyreekstreme på begge sider utrydder hverandre, og på at liberale på begge sider lykkes med å integrere de liberale, med minst mulig pengebruk.

Venstresiden sin løsninge er å kutte ut innvilging av asylsøknader og begynne integreringstiltak, som ikke er spesielt effektive fordi konservative på begge sider ikke ønsker at asylantene integreres -- og fordi mangel på aksept har tvunget mange asylanter til å bli konservative for å føle noen form for kultur og tilhørighet.

Moral:
Du kan lede hesten til vann, men du kan ikke tvinge den til å drikke.
Og så står du ute i ørkenen med en død hest som du kan sparke på så mye du vil, fordi du trodde at den kom til å oppføre seg rasjonelt -- men det hjelper ikke uansett hvor mye du sparker den:
Problemet er at du tvang den ut i ørkenen hvor den ikke ønsket å være i utgangspunktet.
Det spiller ingen rolle at du ville ta den med til et bedre sted.
Den ville ikke drikke det bitre vannet.

Venstresiden har fucket opp, ved å ikke ta hensyn til at mennesket ikke er rasjonelt av natur.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvis innvandrere er et problem så er det ikke vanskelig å løse det. Send dem ut. Fjern problemet. Et ustabilt Sverige hjelper ingen og de de tar inn vil lide like mye som etniske svensker.

 

Jeg kan bare ikke fatte at Sverige ikke har klart å forutsi konsekvensene, både økonomisk og sosialt. Å ta inn flyktninger på en god måte har vi mer eller mindre en fasit på og svenskene har bare oversett alt fordi de innbiller seg at åpne grenser er god hjelp.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Norge er minst like ille.

 

Det samme skjer i alle land hvor det befinner seg nordiske mennesker, selv i Amerika i de steder hvor det er en høy tetthet skandinaviske etterkommere.

 

Internasjonal jødedom har bestemt at oss nordiske mennesker spesifikt skal utryddes gjennom masseinnvandring og propaganda som legger opp til som det blir nevnt over her.. raseblanding. Hvor mange filmer har man ikke sett på tv-skjermen de siste årene hvor "Norsk jente forelsker seg i utenlandsk gutt" og hvor mange reklamer ser man ikke med samme tema? Ut i fra den reelle demografien så er slike forhold forholdsvis små, men likevel så skal dette bildet presenteres over og over igjen i media.

 

CTpdEaZXAAQ4m3t.png

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Hvis innvandrere er et problem så er det ikke vanskelig å løse det. Send dem ut. Fjern problemet.

 

 

 

Problemet er at så veldig mange av dem har fått statsborgerskap.

 

De kan annuleres som ble gjort i Zimbabwe mot briter og i Uganda mot indere, men det er klart om hvite gjør noe sånt så vil den jødestyrte pressen skrike høylytt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...