Gå til innhold

Inntrykk og diskusjon om Mario + Rabbids


Anbefalte innlegg

Mario+Rabbids gjør det bra. https://www.gamer.no/artikler/anmeldelse-mario-rabbids-kingdom-battle/404323
 
Pluss en hel del andre sterke anmeldelser. Kan vel si at jeg gleder meg stort og håper å få tak i en kopi i morgen.

 

 

 

 

 

 

 

Moderatormelding

Denne tråden startet som en utsplitting fra Switch-tråden

Endret av Camrot
La inn mod-melding
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen som har fått testa mario+rabbids? :)

Har tatt den første bossen (ca halvveis gjennom første verden), og så langt elsker jeg det. Da jeg så gameplay for første gang var jeg litt bekymret over at dette kunne bli i enkleste laget, men det er faktisk det stikk motsatte. Mange klager over at det er for vanskelig. :p Gameplayet er mye mer avansert enn jeg trodde, men det er også rimelig lett å lære seg. Resultatet er knallbra. :D

 

Humoren er... vel... :p

 

21125514_10207427472403893_7716294310932

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Kingdom Battle er helt fantastisk så langt. Konseptet funker, og gameplay er moro, men det er humoren i hver bidige millimeter av spillet som gjør det så bra som det er. Gjør nesten ikke annet enn å ta screenshots mens jeg humrer i vei av smådetaljer. Det er resultatet av ren og skjær skaperglede, to supre biblioteker av intellectual property som kommer sammen for å vise at videospillindustrien faktisk kan overraske oss i 2017.

 

EDIT: legger på humorbilde selv også

 

k2gni3K.png

Endret av Slettet+89234341
Lenke til kommentar

Så langt så virker Mario+Rabbids veldig bra. Spiller jo dessverre uten lyd på bussen så redd for at jeg går glipp av endel humor der.

 

Øreplugger? :)

 

Det er "dessverre" slutt på tiden hvor jeg satt på bussen to timer hver dag for å komme frem og tilbake til jobb. Savner på mange måter tiden hvor jeg alltid var oppdatert på serier, filmer og kunne spille eller lese bøker mens jeg ventet på å komme frem. En Switch er jo perfekt til å sitte med på bussen. Ikke like egnet til å gå å spille med. ;)

Lenke til kommentar

Startet på det igår, har bare spillt en time eller to så er ikke kommet så langt. Må si at av det jeg har sett av verden så er den utrolig vakker. Her har ubisoft gjort en virkelig god jobb med å få nintendo følelsen inn i spillet. Gleder meg til å få tid til å spille videre ikveld.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Fortsatt kjempebra spill lenger ut, selv om det er et par ting som kunne vært forbedret. Ikke alle abilities er like gjennomtenkt, f.eks. Er på world 4 nå, og team setupet jeg bruker knekker alt av "tiltenkt" fremgangsmåte i småbiter. Hadde akkurat en "kill 7 enemies" fullført på 5/6 runder hvor to av dem var at jeg venta på at fiender spawna (dvs to runder uten fiender på banen). Rabbid Mario knerta 4 stk 350 HP fiender i første runde. Ga ikke helt world 4 feel for å si det mildt.

Endret av Slettet+89234341
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Jeg har akkurat kommet til World 4 og må bare si at bossen på World 3 er noe av det feteste jeg har opplevd i et spill. World 3 er også den verdenen jeg har likt best så langt.

Konseptet var artig, men opplevelsen ble litt ødelagt av at

hverken stomp eller AOE våpen gjorde noe

mot de generatorene. Rakettkaster er greit nok, men både stomp og hammer AOE synes jeg burde godkjennes innenfor logikkens felt.

 

Endret av Slettet+89234341
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...