Jump to content

GimleSag

Medlemmer
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

164 :)

Recent Profile Visitors

1672 profile views
 1. Rick and Morty s5e10 Fytti rakkern. Tok tid før jeg fikk sett siste episode, for jeg liker å spare litt på Rick and Morty, men herregud dette er den beste episoden de har laget og den kom jaggu ut av intet. Frysninger så det holder, og en remastered versjon av Evil Morty theme var nok til å få meg til å hoppe av glede. Ventetiden på ny sesong ble plutselig uutholdelig. Midnight Mass Mike Flanagan er det beste som har skjedd Netflix. Nå var riktignok ikke denne på samme nivå som Haunting of Hill House, men stemningen er bevart, og jeg har virkelig kost meg med denne serien hver kveld i noen dager nå. Nydelige hovedkarakterer, noen episke scener og litt - men ikke for mye - herlig grøss. 8/10 Så nå lurer jeg på, har dere her inne noen flere anbefalinger av serier nå som jeg er tom? Ver Succession kommer snart, men da har jeg reist på havet i 6 uker så den må vente. Er det noe nytt og spennende der ute som jeg har gått glipp av? Er ikke ute etter eldre serier da jeg har sett eller hørt om det aller meste. Noe ala Mare of Easttown? Takker på forhand!
 2. Har Google Home på telefonen. Jeg kan fint airplaye Hbo til Apple TV, men ikke caste. Kan som sagt caste Netflix, så føler det er noe feil med appen til HBO.
 3. Sliter med å få Hbo Nordic til å fungere med Chromecast. Finner rett og slett ikke symbolet i appen, men klarer fint å caste fra andre apper. Har prøvd å googlet men ingenting hjelper.
 4. Vi var en god gjeng på filmforumet ihvertfall. De fleste på lik bølgelengde også, så det var ganske digg. Har forøvrig binget en serie på under ett døgn for første gang siden…Lost (én sesong riktignok)?! The Squid Game Koreansk Mario Party. Overraskende bra. Mye mer dybde enn jeg hadde forestilt meg, og Koreanerene leverer som vanlig solid skuespill. Et flust med likbare karakterer som man heier på hele veien. Det blir en del plot-hull etter de to første episodene, men det overlever jeg. Var såpass positivt overrasket fra før at det tok jeg på strak arm. Litt lik historiefortelling som i Lost, og her løser de det bra. Gode og balanserte «leker» og troverdige avgjørelser blant karakterene. De gode kan være like egoistiske som de onde når livet står på spill (bokstavelig talt). 8/10
 5. Ja hva er nå dette? Har hele tiden trodd det har vært en bug hos Prime der det egentlig skal stå hvilken serie/episode jeg ser.
 6. Har mistet helt piffen for å delta på forum etter at VGD gikk helt catastrååf. Men siden jeg sitter i karantene er det kanskje på tide å prøve litt engasjement igjen. Har tross alt oppdaget en drøss fantastiske serier og filmer her inne, som jeg nok aldri hadde funnet utenom (Succession *host*). Mare of Easttown Dette var aldeles strålende. Helt på nivå med True Detective, kanskje enda bedre på noen punkter. Winslet viser at hun fortsatt kan levere fra topp hylle, mest sannsynlig det beste jeg har sett fra henne faktisk. Serien er mørk samtidig som den klarer å være koselig og morsom. Det er en kunst i seg selv. Jeg satt på kanten av stolen fra første episode til rulleteksten, som jeg også måtte se ferdig mens jeg fordøyde en fantastisk opplevelse. Siste episode bragte meg til tårer ved flere anledninger. Nei dette var jaggu fornøyelig TV på sitt beste - 9.5/10
 7. Begynte akkurat på sesong 1 selv, etter en saftig trailer på Netflix. Ble fullstendig hektet, «bare eeeeen episode til». Herlig serie! Håper kvaliteten fortsetter.
 8. Takk for anbefaling! Er i ordentlig Danish-film-mood for tiden, og har sett den ene perlen etter den andre. Danskene kan virkelig sakene sine, med originale filmer og herlig casting. Druk, Adams Æbler, Festen, The Guilty er de jeg har sett hittil i år, med 8/10 som laveste rating fra meg. Adams Æbler var jo helt fantastisk. Så Riders of Justice i går kveld (av ATJ) etter anbefaling her fra (tror jeg?) og den legger seg fint i rekken av solid original dansk mørk komedie. Mads Mikkelsen er en verdensklasse skuespiller, men at han fortsetter samarbeidet med Vinterberg og ATJ og lager dansk film er gull verdt. Mænd og Høns får bli neste!
 9. Så en fyr på Youtube som hadde en kjølebag ned i den luka i bagasjerommet, som passet perfekt. Er dette noe man kan få tak i her til lands? Og angående skvettlapper; har dere en anbefaling jeg kan bestille som funker bra?
 10. Ikke i det hele tatt fremme?
 11. Hvilket lakkarbeid tenker du på da? Er det «vanlig» å få med feil i lakken? Takk for svar btw! Forresten, noen erfaringer med toning av ruter fra noen her? Synes de bilene jeg har sett med litt soting ser fryktelig mye bedre ut. Men som sagt vil jeg ikke forbi lovlighetens grenser
 12. Jeg er ikke vanskelig å overtale heller, siden jeg bor i Ørsta! Noe mer lettvint å svippe bort dit Hvor tidlig bør man få ordnet dette etter at bilen er hentet? Er det samme dag eller kan man gjøre det en uke etterpå? Og dette er kanskje et dumt spørsmål, men når man kjøper en såpass dyr og ny bil så bør vel rustbehandling og lakkforsegling være en nobrainer?
 13. Skvettlapper ja, noe jeg aldri i verden trodde jeg måtte tenke på😂 Fordelene med å bruke så mye tid på forum! Merkelig at dette ikke skal være inkludert i dag, jeg får undersøke nærmere hos Tesla om det har blitt noen forbedringer før jeg bestiller nye.
×
×
 • Create New...