Jump to content

GimleSag

Medlemmer
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

119 :)

Recent Profile Visitors

1231 profile views
 1. Dette ser jeg for meg må være en forelders mest utfordrende oppgave om da'n 😅Lykke til!!
 2. Ahhh, take me back...😫 Half-Life 2 står fortsatt som den beste spillopplevelsen jeg noensinne har hatt. Nå står det på om man skal ta seg råd til splitter ny PC og VR-utstyr for anledningen. Sist gang jeg gjorde noe lignende var til Far Cry 2 for 10 år siden Nå må jeg sikkert ut med det tredobbelte. Spent på mottagelsen her, det blir vel der avgjørelsen blir satt for min del.
 3. GimleSag

  VGD Off-topic

  2000 innlegg på under en uke? Satan, moderatorene har vel å jobbe med😅
 4. At BotW ligger ute for 689,- er så hinsiiiides sykt! Tre år etter lansering🙈
 5. Da er det store vintersalget i gang på Nintendo eShop! Super Mario Maker 2 er med 33% rabatt nede i 392kr faktisk. Da tror jeg jaggu at jeg slår til. Flere andre gode tilbud også ser det ut som.
 6. Det der gleder jeg meg til! Håper det holder seg bra på Switchen🙏
 7. Kanskje det dummeste jeg har lest i år🤣 Dog enig i det siste. Vi har nok bilsimulatorer i Forza og GT, håper de bringer tilbake den gode gamle NFS-formelen!🤔
 8. Ahh, syntes prisen var kunstig høy ja😅
 9. Fysisk er nok å foretrekke ja, da jeg har begrenset lagringsplass. Men ser også at det over her er linket til 33% discount i morgen. The struggle is real😫 Noen anbefalinger til rimelige minnebrikker som passer til Switch? Er kanskje på tide å få oppgradert.
 10. Prøvde det på PS4 for litt siden, men blir raskt lei slike spill når jeg vet de egner seg så mye bedre på PC... Men er også svak for å eie de fleste spill på Switchen, siden den alltid er med på farta. Men da tror jeg at jeg venter til jeg får investert i en ny PC. Forresten mange som har prøvd Mario Maker 2? Går det kun ut på å designe brett for å dele med andre/prøve andre sine brett? Er det noen måter å tjene "XP" på, låse opp nye ting osv? Eller er det bare et laid-back tidsfordriv? Er veldig usikker på om det er noe for meg! Samtidig som Switch spill virker å ha ny-pris i evigheter etter lansering, så liker jeg å være sikker på at det er noe for meg før jeg kjøper.
 11. GimleSag

  VGD Off-topic

  Grei underholdning her inne når resten har lagt seg i denne tråden.
 12. GimleSag

  VGD Off-topic

  Hvor er «backstage»?
 13. Ser ut som minimumskravene skal være greit overkommelige i hvert fall. Litt off topic her, men om jeg kjøper denne PC'en som jeg linket til, hva bruker folk i året for å "vedlikeholde" komponentene til å klare nye spill som kommer? Eller hva bruker den gjennomsnittlige gamer på ny hardware i året?
 14. Hvordan er det med Half-Life: Alyx da, tror du? Blir det like krevende grafisk, eller går det mer på maskinkraft siden det er VR? Er helt blå når det kommer til VR og hva det faktisk krever.
×
×
 • Create New...