Jump to content

GimleSag

Medlemmer
 • Content Count

  219
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GimleSag

 1. Faen at Nintendo skal være så vanskelige på slikt tull da. Hadde vært fint å dratt med seg på reise med støtte for airpods ja.
 2. The Truman Show (1997) Truman Burbank lever et tilsynelatende normalt liv, med kontorjobb hus og kone i en vakker forstad i USA. Sakte men sikkert begynner han å mistenke at det er noen som trekker i trådene i livet hans, og flere suspekte ting forsterker kun mistanken. Er han en del av et realityshow, der han er den eneste deltakeren? En film jeg aldri blir lei. Et uhyre fengende konsept, som jeg drømmer om kunne blitt realisert i dag. Kanskje det finnes noe lignende på dark web? 🤔 Jim Carrey i glansdagene! Spiller seg selv lik (som han alltid gjør), men det holder i massevis det, og er helt perfekt i denne filmen. Ed Harris gjør også en god jobb som regissør/produsent av showet, samt Laura Kinney som kona. Er helt fantastisk når hun skal prøve å presse inn litt reklame samtidig som Truman holder på å klikke i vinkel. Musikken er helt strålende. Og med alt snakket om simuleringer (lever vi i en?) er kanskje denne filmen mer aktuell i dag enn den var i sin tid. Så denne sammen med dama, som merkelig nok aldri hadde hørt om den. Hun satt klistret til skjermen under hele filmen (uten å dra frem mobilen en eneste gang!). Det gjør meg glad. Synes det er merkelig at dette konseptet aldri (?) har blitt filmatisert igjen, i hvert fall ikke noe jeg har hørt om. Filmen har sine plothull, selv om jeg fint klarer å se forbi det. Men her er så ufattelig mye potensiale, og det hadde vært fantastisk med en oppfølger, eller i minste fall en spirituell oppfølger sådan. Jeg hadde i hvert fall kjøpt billetter til premieren. 9/10 - En av mine all-time favoritter, og en tidløs klassiker
 3. Dette ser jeg for meg må være en forelders mest utfordrende oppgave om da'n 😅Lykke til!!
 4. Ahhh, take me back...😫 Half-Life 2 står fortsatt som den beste spillopplevelsen jeg noensinne har hatt. Nå står det på om man skal ta seg råd til splitter ny PC og VR-utstyr for anledningen. Sist gang jeg gjorde noe lignende var til Far Cry 2 for 10 år siden Nå må jeg sikkert ut med det tredobbelte. Spent på mottagelsen her, det blir vel der avgjørelsen blir satt for min del.
 5. 2000 innlegg på under en uke? Satan, moderatorene har vel å jobbe med😅
 6. At BotW ligger ute for 689,- er så hinsiiiides sykt! Tre år etter lansering🙈
 7. Da er det store vintersalget i gang på Nintendo eShop! Super Mario Maker 2 er med 33% rabatt nede i 392kr faktisk. Da tror jeg jaggu at jeg slår til. Flere andre gode tilbud også ser det ut som.
 8. Det der gleder jeg meg til! Håper det holder seg bra på Switchen🙏
 9. Kanskje det dummeste jeg har lest i år🤣 Dog enig i det siste. Vi har nok bilsimulatorer i Forza og GT, håper de bringer tilbake den gode gamle NFS-formelen!🤔
 10. Ahh, syntes prisen var kunstig høy ja😅
 11. Fysisk er nok å foretrekke ja, da jeg har begrenset lagringsplass. Men ser også at det over her er linket til 33% discount i morgen. The struggle is real😫 Noen anbefalinger til rimelige minnebrikker som passer til Switch? Er kanskje på tide å få oppgradert.
 12. Prøvde det på PS4 for litt siden, men blir raskt lei slike spill når jeg vet de egner seg så mye bedre på PC... Men er også svak for å eie de fleste spill på Switchen, siden den alltid er med på farta. Men da tror jeg at jeg venter til jeg får investert i en ny PC. Forresten mange som har prøvd Mario Maker 2? Går det kun ut på å designe brett for å dele med andre/prøve andre sine brett? Er det noen måter å tjene "XP" på, låse opp nye ting osv? Eller er det bare et laid-back tidsfordriv? Er veldig usikker på om det er noe for meg! Samtidig som Switch spill virker å ha ny-pris i evigheter etter lansering, så liker jeg å være sikker på at det er noe for meg før jeg kjøper.
 13. Grei underholdning her inne når resten har lagt seg i denne tråden.
 14. Hvor er «backstage»?
 15. Ser ut som minimumskravene skal være greit overkommelige i hvert fall. Litt off topic her, men om jeg kjøper denne PC'en som jeg linket til, hva bruker folk i året for å "vedlikeholde" komponentene til å klare nye spill som kommer? Eller hva bruker den gjennomsnittlige gamer på ny hardware i året?
 16. Hvordan er det med Half-Life: Alyx da, tror du? Blir det like krevende grafisk, eller går det mer på maskinkraft siden det er VR? Er helt blå når det kommer til VR og hva det faktisk krever.
 17. Hvilken pris tror du disse kommer til å ligge på (erfaringsmessig) kontra RTX 2080(?)? Dvs vil denne riggen bli vesentlig dyrere?
 18. Takk for svar! 😃 Vet du hva "i løpet av året" vil si sånn ca? Har ikke planer om å investere med det første, men hadde tenkt en gang i løpet av våren.
 19. Noen som har prøvd The Witcher på Switch? Verdt pengene, eller bør jeg satse på PS4 heller?
 20. Hei! Nå har jeg vurdert å anskaffe meg en ny stasjonær lenge. Og med kommende Cyberpunk samt Half Life: Alyx har jeg virkelig fått blod på tann. Er dog helt ute av gamet når det kommer til stasjonær PC, men er forberedt til å punge ut når Half Life kommer med sin VR-satsing. Er det overkill å vurdere denne fra Elkjøp? Finnes det langt rimeligere alternativer, eventuelt har jeg mye å spare på å bygge selv? Takk på forhånd.
 21. Altså det saksøkes over stokk og stein i ‘murica, men dette mener jeg er helt innafor. Når de i tillegg hverken har spurt om tillatelse eller gitt kompensasjon.
 22. Mulig jeg misforstår, men dette kan da umulig stemme? 400 millioner spillere, der 50 millioner er på Xbox og PC, så de resterende 350 millionene spiller på...mobil? Uansett er 400 millioner spillere rimelig sinnsykt.
×
×
 • Create New...