Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Har satt alt av innkjøp på vent i påvente av den nye iStick-saken. Hadde vært gøy med sub-ohm og bygging av egne coils.. Nå har importmulighetene bedret seg noe i forhold til Fasttech og 350kronersgrensa, men på den andre siden blitt noe dårligere mot USA...

Syns forøvrig at prisene er satt merkelig høyt for en del utstyr. 300-400kr for en fordamper er høyt priset, med tanke på at det bare er litt frest metall, litt glass og pappeske rundt.

Det har nok litt med utviklinskost å gjøre også. Dette må jo designes, testes og re-designes. Det er mye finjustering. Når det er ferdig er det som du sier enkelt og ganske rimelig å produsere hvis man har en fabrikk tilgjengelig. Dette er vel også grunnen til at fordampere yter forskjellig selv om de kan se like ut ved første øyekast. Blir litt det samme som et dataspill.... tar lang tid å utvikle og koster produsenten masse penger, men når det først er ferdig er det nesten gratis å produsere flere eksemplarer. Egentlig gjelder vel dette de fleste produkter :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo for eks handle en Aspire Atlantis klone hos FT https://www.fasttech.com/products/0/10011578/2058102-atlantis-style-clearomizer

Jeg kan dog ikke garantere for kvaliteten på denne.

 

For mitt eget vedkommende synes jeg det er helt greit priset med tanke på hva en kartong med 10x20Prince koster her i Norge. På slutten røyka jeg opp 40 om dagen og regnet ut at snittet lå på ca 6000kr pr måned.

For den summen kan jeg handle 15stk Aspire Atlantis på en måned som eksempel.

 

På den andre side har du Provari P3 som koster godt over 2000kr med batterier og lader.

Dette er en mod jeg har selv og som skuffet stort. Istick til 398kr er som eksempel bedre på alle måter.

 

Men ja, e-sigarett bransjen tjener nok godt med penger.

 

Viktigste er uansett pris at du er fornøyd med det du damper på. :)

Endret av Ashvan
Lenke til kommentar

Hmmm, kanskje jeg skulle gått for denne her da?:

http://ecigarettesworld.ie/eliquids-for-ecig/186-liqueen-test-box-.html

 

Dobbelpost er egentlig fyfy, men tenkte jeg måtte si ifra til deg at pakken fra Irland kom til meg idag (Torsdag) Og jeg bestilte tidlig på Mandag, så bestilte du på Tirsdag burde du hvertfall ha den på Fredag-Lørdag!

 

Også har jeg fått Coils fra nosmoke.no så idag er jeg veldig glad for jeg har ikke fått brukt Atlantisen på 2 uker! ikke feil med 2 pakker på 1 dag :D

 

35bt994.jpg

Lenke til kommentar

Snakker om Aspire … Nautilus-en min vil ikke fyre ordentlig. Skylte den i går kveld, lufttørka i 8 timer. Pleier vanligvis å holde. Fylte opp med juice og satte den på VAMO-en, surkling. Lot den chille i en halvtimes tid (tiden det tok for meg å gå til jobb på dette forferdelige hålkeføret), og bytta til en av spinnerne. Hørte lyden som tilsier at den fyrer, får litt smak i munnen, men ikke noe særlig med damp e.l. Svært irriterende. Føler ikke at jeg får i meg nikotinen min.

Lenke til kommentar

Snakker om Aspire Nautilus-en min vil ikke fyre ordentlig. Skylte den i går kveld, lufttørka i 8 timer. Pleier vanligvis å holde. Fylte opp med juice og satte den på VAMO-en, surkling. Lot den chille i en halvtimes tid (tiden det tok for meg å gå til jobb på dette forferdelige hålkeføret), og bytta til en av spinnerne. Hørte lyden som tilsier at den fyrer, får litt smak i munnen, men ikke noe særlig med damp e.l. Svært irriterende. Føler ikke at jeg får i meg nikotinen min.

Har du prøvd noe så enkelt som å bytte fordamperhode? Har vært borti noen få som suger lut, da bytter jeg og livet blir diggere enn en satanisk messe.

Lenke til kommentar

Relativt nytt hode. Brukt i 5 dager, så det skulle ikke være det. Også det siste jeg har. I tillegg fungerte det ypperlig utover dagen, men begynte å kuke seg til når jeg kom hjem igjen. ><

 

Atlantis frister ikke i det hele tatt. Den ser så liten ut, og jeg har prøvd å mekke coiler flere ganger og har fortsatt ikke klart å få til en eneste vellykka en. Verken til T3-er, Nautilus-en, eller Octopus-en. Og for en som sjelden fyrer opp noe på mer enn 6 - 7 watt, virker det meste på markedet i dag som en eneste stor waste. P

Lenke til kommentar

Sluttet selv med sigaretter for 8 måneders tid siden for å hoppe på e-cigg. I ca 5 måneder brukte jeg en billig sak (40€) jeg kjøpte på ferie i spania (Nobaq) som fungerte forsåvidt helt greit, men de skal de ha deres e-juice har en fantastisk smak, kjøpte forsåvidt også med 30x10ml e-juice på ferie (bare synd at de skal ta seg 31€ i frakt for å sende til Norge).

 

Uansett e-vesken holdt i ca 3 måneders tid, altså jeg puffer kontinuerlig dagen lang så det går mye veske her i gården. På en tur til søta bror kjøpte jeg meg litt ny e-juice da muligheten for det var tilstede (Svinesund) merke InnoVAtion, kan vel ikke skryte av at den vesken er av ypperste kvalitet. Men endte opp med å kjøpe veske for ca 1200-1300kr samt en billig e-cigg av type kulepenn, overraskende mye damp av den lille saken dog alt for lite batteri kapasitet.

 

I november endte jeg opp med å kjøpe meg en Joytech eCom Mega, som jeg bruker fremdeles, samt en håndfull med atomizers C2 (skal prøve C3 når jeg trenger nye), da jeg har brent meg på å kjøpe for få når jeg kjøpte første e-cigg samt e-cigg #2. Noen hevder de klarer å bruke en atomizer i 4-5 uker før de må bytte, nå kan det hende at jeg damper såpass mye at det er grunnen til at jeg ligger på 2-3 uker mellom hvert bytt. Endte opp med å da også handle for 150£ som ga meg 6x 30ml + 3x 10ml (samt eCom Mega'en), Joytech sin egen e-juice er helt ok, men Bringebær som egentlig er min favoritt kan jeg bare fraråde denne smaker alt annet enn dette, den smaker vanilje som faktisk er en av hoved ingrediensene når jeg leser innhold.

 

Enda en tur på grensen nå nylig så jeg at det var et annet merke jeg kunne prøve, og siden jeg bor på andre siden av fjellet slod jeg til med en ny ladning av 40x 10ml av diverse smak merke LiQua, så langt er jeg egentlig helt fornøyd med disse uten at jeg føler meg blown away. Og jeg har lagt merke til at Atomizers blir fortere opp brukt av e-juice med merket InnoVAtion og LiQua, om dette er faktisk tilfelle eller er noe jeg innbiller meg skal jeg ikke si med 100% sikkerhet.

Endret av j0achim
Lenke til kommentar

Caffé Latte:
Vet ikke helt hva jeg skal si. Det er en kaffesmak. Det rare er at jeg misliker kaffe ejuicer veldig, de pleier å smake kunstige og rare, eller altfor bitter, MEN! denne her... kan jeg faktisk like. Smaker toner av melk og sånt, og karamell. Deilig damp! Meget imponert. Vil vurdere å kjøpe den igjen.


Very strawberry:
Very.. ja :p Ikke så mye å si. Tror den vil ha godt av litt steeping. Veldig søt.


Energy Drink:

Helt OK. Foretrekker den fra hangsen over denne da :p Ganske tam på smak.


Juicy Cherry:
Ewwww, smaker kunstig!


Blackcurrant:

Åja, denne var nam! Masse smak av bær! Tror den kan ha godt av litt steeping. Får sjå, men den er god som den er også.


English Black Tea:
Haha, smaker som svart te :D Tøft! Vet ikke om den er for meg da jeg liker sukker i teen min :p


Brazilian Pineapple:
Smaker som en sur ananas. Digg! Jeg elsker jo ananasjuicer :)


Tar pause til i morgen. Begynner å få litt nikotinsjokk :p Natta alle sammen! <3

Endret av Hårek
Flettet 6-7 innlegg
Lenke til kommentar

Liker Juicy Cherry jeg da (alle er forskjellige såklart) men syns den er litt svak i smak bare.

Har prøvd Blackcurrant en gang før, ikke forrige gang jeg var der, men skal være veldig bra.

 

Neste bestilling blir nok Blackcurrant og Strawberry, LiQueen er visst 50 VG / 50 PG :)

Endret av James Bond
Lenke til kommentar

Hei.

 

Jeg har akkurat begynt å bruke ecab, må si jeg er imponert over virkningen. Bruker en 24mg med tobakksmak. Har noen noen tips til hvor jeg kan kjøpe juice av god kvalitet og tips til noen gode smaker? Jeg fikk den juicen jeg har nå så har aldri kjøpt før. Når jeg søkte på Google så fikk jeg meget mange rare treff...

Lenke til kommentar

Jeg har hatt e sigg, men har lyst på noe som egentlig ikke er for smaken, men kun så mye røyk som mulig. Har skjønt at jeg må gå for en mod da. Vil helst ikke at det skal være så veldig dyrt, helst ikke over 500 kr.

 

Har hørt at det koster minst 1000kr, men man kan kjøpe ?fake clone? eller noe sånt?

 

Og hvordan er det når man kjøper mods, er det vanskelig å sette sammen? kjøper man "hele sett", altså at man kan begynne å vape med en gang man får den?

 

For eksempel, hva er dette? http://www.ebay.com/itm/Mechanical-Nemesis-Mod-Clone-Stainless-Steel-Brushed-Vaporizer-Vapor-Vape-New-/291319588370?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43d4002612

Lenke til kommentar

Jeg har hatt e sigg, men har lyst på noe som egentlig ikke er for smaken, men kun så mye røyk som mulig. Har skjønt at jeg må gå for en mod da. Vil helst ikke at det skal være så veldig dyrt, helst ikke over 500 kr.

 

Har hørt at det koster minst 1000kr, men man kan kjøpe ?fake clone? eller noe sånt?

 

Og hvordan er det når man kjøper mods, er det vanskelig å sette sammen? kjøper man "hele sett", altså at man kan begynne å vape med en gang man får den?

 

For eksempel, hva er dette? http://www.ebay.com/itm/Mechanical-Nemesis-Mod-Clone-Stainless-Steel-Brushed-Vaporizer-Vapor-Vape-New-/291319588370?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43d4002612

Kloner ville jeg ikke gått for personlig og det trenger ikke koste skjorta. Denne komboen som er på tilbud nå gir steika mye damp og hvis du leser tilbake litt er det en av de oftest anbefalte kombinasjonene for tida: http://www.ukecigstore.com/eleaf-istick-kit.html/

 

Og til deg som spurte om e-væske litt lenger opp har de masser av det der også :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...