Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Dette er vel ikke et sett for de som vil ha mest mulig damp. Kloner er helt grett men når det gjelder mod så anbefaler jeg ikke å kjøpe klone.

Kloner kjøper jeg ikke av prinsipp, det er tyveri og hemmer innovasjon, og det har med sikkerhet å gjøre.

 

Men den diskusjonen har jeg hatt så mange ganger at jeg tror vi legger den død her :)

 

Enig i at Nautilusen ikke er for dem som ønsker mest mulig damp, men for en som er på det nivået at man "har hatt en esigg en gang" så vil jeg ikke anbefale å gå rett på selvbygg og drippers :) Og da synes jeg Nautilus produserer bra med damp. Er bare sub-tanken min som produserer bedre med ferdig coils. Atlantisen gjør det sikkert også, men har ikke rukket å få prøvd ut den enda :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Storfornøyd med Nautilus selv. Storveis. Har handlet ekstra glass til den da, pluss en av metal for krisesituasjoner siden jeg er så jævla flink til å knuse driten.

Heh... klart å knuse dem jeg og... litt redd for å ta med nautilus ut på byen f.eks. pga. det. Noen som har erfaring med denne: http://www.ukecigstore.com/clearomizers/2-1-4ml-capacity-tanks/aspire-nautilus-stainless-steel-honeycomb-tank.html. Ser jo robust ut egentlig, og så liker jeg å se væskenivået så ikke helt hypp på den rene ståltanken heller.

Lenke til kommentar

Jeg har den, men har ikke testet den enda. Regner med at den funker fett, og beskytter det innvendige glasset endel.

Synes det ser sånn ut jeg og... kanskje du kunne kasta den i veggen for oss og se om den overlever? :D Eneste som er dumt med den er at det liksom er så bortkasta penger frem til det faktisk skjer en ulykke :p Blir aldri så jeg kjøper sånnt... har mer lyst på andre ting enn reservedeler liksom :p

Lenke til kommentar

Jeg har kjøpt uhorvelig mange reservedeler til tankene og clearoene mine, som jeg aldri har fått brukt. Unntatt tre Vivi Nova-tanker, da den første sprakk da jeg fylte på cola på dagen samme dag som jeg fikk den (skuffa smurf), så jeg kjøpte noen nye i forskjellige farger opp gjennom månedene jeg brukte VN. Så kjøpte jeg noen ekstra glasstanker til Nautilus-en, etter at den første sprakk da jeg skulle åpne den og tok i for hardt (den hadde sikkert fått noen små sprekker etter at VAMO-en hadde falt over ende x antall ganger), men har kun brukt én av dem. Ellers har jeg et uhorvelig stort lager med fordamperhoder til forskjellige clearos og tanker, samt driptips som bare står og støver ned.

Lenke til kommentar

Honeycomb tanken til nautilusen tåler mye mer enn glasstanken etter hva jeg har erfart med 3-4 måneder med kun nautilus og en tankfylling per dag. Har brukt honeycomben mest men alikevel knust 2 orginaltanker. Honeycomben holder litt mindre juice enn orginaltanken, men gjør opp for det med å være en del lavere enn orginaltanken.

Lenke til kommentar

Mistet nautilusen i bakken mange ganger.. eneste som har ødelagt de er at de blir helt bøyd etter fallet så noe går istykker inni. Aldri greid å knuse glasset.

 

Nå har jeg en Atlantis klone til 11 dollar på vei. Regner med den er laget på samme fabrikk som de andre atlantisene.

Endret av Lunalotic
Lenke til kommentar

Mistet nautilusen i bakken mange ganger.. eneste som har ødelagt de er at de blir helt bøyd etter fallet så noe går istykker inni. Aldri greid å knuse glasset.

 

Nå har jeg en Atlantis klone til 11 dollar på vei. Regner med den er laget på samme fabrikk som de andre atlantisene.

 

Hvor har du kjøpt den henne?

 

Si meg, er det helt tryggt å kjøpe kopier? Jeg tenker bare på at man har et bateri såpass nærme annsiktet, selv om et batteri ikke er en fenghette smeller det ganske godt, eller utvikler meget høy varme.

 

Er det bare jeg som er litt paranoid eller bør man være forsiktig? Jeg er akuratt begynt med ecig.

 

Nå leter jeg etter en god som jeg kan bruke på jobb som annleggsgartner/gartner. Ecab en, som er den første jeg prøver, hadde jo en meget praktisk størrelse men bare batteri på 320mah og en litt liten tank eller hva det nå heter. Noen som har noen tips? En med bedre bateri men av slik størrelse at den går i lomma. Vanntett hadde ikke vært dumt det heller men det er vel å be om for mye. Jeg ble sittende å se på indoorsmokers på youtube i hele går :D

Endret av ArlionMajere
Lenke til kommentar

Kan jeg spørre hvorfor man ikke skal kjøpe mod klone, men RBA klone er greit?

 

For MIN del er det pga sikkerhet. Mye mer som kan gå galt med en mod enn en RDA/RTA.

 

Jeg kan kjøpe mye mer forskjellig om jeg går for clone rda/rta, og når jeg vet hva jeg virkelig liker kan jeg kjøpe the "real deal" (Som f.eks min Kayfun v4)

Endret av MysticoN
Lenke til kommentar

 

Kan jeg spørre hvorfor man ikke skal kjøpe mod klone, men RBA klone er greit?

 

For MIN del er det pga sikkerhet. Mye mer som kan gå galt med en mod enn en RDA/RTA.

 

Jeg mener ikke å være kranglefant, men jeg føler likevel at dette blir litt tullete da. Det er mye som kan gå galt med en RDA/RBA også... materialer som ikke tåler varmen og kan avgi gasser, smelte, kortslutning som gjør at batteriet ditt går til himmels () etc.

 

Og når det gjelder å teste ut i forhold til hva man liker ville ikke jeg brukt klonet RDA. Mye finjustering og detaljer som påvirker smak og ytelse (airflow etc.) som krever presisjon i produksjon. JEG stoler i alle fall ikke på at klonerne har de samme kravene til presisjon og dermed ikke den samme ytelsen (ja jeg er klar over at de kan slumpe til og faktisk få det bedre enn orginalen på enheter), og da føler jeg ikke en klone vil gi rett inntrykk av orginalen.

 

Igjen, dette er min mening, folk får gjøre som dem vil, men for guds skyld tenk sikkerhet så vi slipper avisoppslag med tryner som er sprengt bort av en e-sigg. Da har vi totalforbud før vi våkner neste morra.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke ossen dere greier det!? Jeg sitter å kose-vaper i soffan hjemme lix, og når jeg tar den med ut så legger jeg den jo bare på bordet/i lomma/whatever etc, de tåler jo også litt faktisk de glassa

 

Jeg kosevaper aldri i sofaen, hjemme har jeg alt stående i en tremugge sammen med noen penner, pinsetter og skrujern som står til venstre for hovedskjermen min, og når jeg går ut, har jeg ting i bukselommene, eller jakkelommene om jeg skal sitte. Vil jo at ting skal være mest mulig loddrett åkke som. På byen prøver jeg å holde meg til kun å bruke Spinner-e med cartomizere, da det er mer hensiktsmessig for å rekruttere nye dampere, samt for å snikdampe på utesteder hvor eier har sagt at det ikke er lov å dampe (jeg har en vane med å planlegge hvilke utested jeg skal på noen uker i forveien før jeg skal på byen, og så sender jeg mail til eierne og spør om lov til å dampe inne i lokalene deres, det går stort sett greit, men det er alltid noen som er vrange).

 

Men VAMO-ene er ikke så stødige at det gjør noe, og det skal ikke store støvkornene til før de går over ende om jeg ikke setter den fra meg i mugga, det samme med Spinner-ene. Og så har jo folk en uvane med å miste ting i bakken når man låner det bort (nok en grunn til å ta med seg Spinner+carto-komboen på byen), så det har også ført til en god del knall og fall for utstyret mitt, men det må man bare regne med. Kan ikke ha noe som er skjørt, og tankene holdt jo lenge før det skjedde i alle tilfeller (unntatt Vivi Nova-tanken jeg skrev om, men det var en plasttank og cola-e-juice reagerte på samme måte som e-juice med kanelsmak o.l.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...