Gå til innhold

Investere i Lyoness?


Momspaghetti

Anbefalte innlegg

Dette høres ut som hu Øygården Laptop Lifestyle dama som forsvarte dette her på diskusjon.no med nebb og klør for en stund siden. Hun maler nå unger i trynet på bursdager.. skikkelig luksusliv. Og hun er ikke alene om å forlate dette etter å ha matet energi og/eller verdier inn i slike systemer.

 

At folk fortsatt går på Ponzi/Pyramide i et såkalt opplyst samfunn som vi burde være i 2019 er helt utrolig. Men jakten på lette penger gjør det utroligste med folk - også deres evne til å ta voksne, rasjonelle beslutninger..

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Også forventer dere at jeg skal gi dere bevis mens dere KUN skal sitte å rakke ned. Faen meg begynne å tenke dere litt om før dere skriver

Cbw blev stor i Italien innan dom fick böter för att bedriva pyramidspel så det kan mycket väl vara så att Roma sitter fast i ett skitavtal dom ej vill vara en del av.

Men tar vi motogp som ett exempel så kan du kanske filosofera lite över varför dom varje år måste köpa reklamen med ett nytt bolag och namn? När man knappt får köpa reklam så är det nog snart game over!

Lenke til kommentar

Her har du svar fra tre firma som har fått fjernet seg fra "affiliate"/"partnerskapet" etter det ble stilt spørsmålstegn ved om de var med på dette.

 

Her har du svar fra Cubus:

 

Jeg ble fortalt på et møte, med en som er ganske høyt oppe i Lyoness-systemet, at de hadde direkte samarbeid med flere forskjellige store bedrifter. Cubus, Lindex og flere andre ble nevnt. Så da tenkte jeg at det ikke kunne være farlig å spørre noen av de ang dette samarbeidet.

 

Her er svar fra Cubus:
 

 

Hei

Takk for din e-post.

Vi har ikke direkte samarbeid med Lyoness/Cashback World, men er nå klar over at de er i nettverket til en av våre leverandører.
Derfor fronter de -25% på alle jeans, som er en kampanje for alle våre kunder akkurat nå.
Jeg kan informere deg om at vi i dag gitt vår leverandør beskjed om å avslutte samarbeidet, fra Cubus sin side, med Lyoness med umiddelbar virkning.

Kontakt oss gjerne igjen dersom du har flere spørsmål.

Ønsker deg en fortsatt fin dag! 

 

Blir fort litt vanskelig å ta ting seriøst når man får info som dette fra disse "partnerfirmaene"...

 

Her har du Elkjøp:

post-457060-0-05516200-1522335234.jpg

 

Og så SAS:

 

 

fr. 23.02.2018, 08:38
Du;
 

 

 

Hejsan Lyoness,

 

tack för att du hör av dig till oss.

 

Tyvärr är det så att många tvivelaktiga "organisationer" och andra bluffmakare olagligt använder sig av vårt varumärke för att försöka lura människor. Jag ska ta din information vidare så att vi kan vidta rätt åtgärder.

 

Ha en bra dag och en fin helg!

 

Med vänlig hälsning/Best Regards,   

iiiiiiiiiiiiiiiiii 
Traveler Consultant  
SAS Sales and Service 

SAS 
Scandinavian Airlines System
 

SE - 195 87 Stockholm, Sweden  
Visit: Frösundaviks Allé 1 

flysas.comFacebookTwitterYoutube  

 

Endret av NoTrace
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Også forventer dere at jeg skal gi dere bevis mens dere KUN skal sitte å rakke ned. Faen meg begynne å tenke dere litt om før dere skriver

Så din dokumentasjon på partnerskap med F1 er at dere har kjøpt reklameplass på et F1 løp? Snakk om å motbevise seg selv. Og så blir du sinna og banner når påstandene dine blir tilbakevist?

 

Selskapet mitt har reklame på google.com, er vi da partnere med google?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Som sagt så har jeg lest hele rapporten fra tilsynet, og dommen fra retten. Jeg er ikke på toppen selv og lever ikke av kun dette ennå. Men jeg har satt meg inn i kompensasjonsplanen og dette er noe ALLE som går inn med cash også bør gjøre. Jeg vet at 99% ikke gjør det, og det er no faen ikke selskapet sin feil vell?

 

Littleolle:

Send Link på påstandene dine da? Samme planet som deg regner jeg med. Eller mener du jeg er tjukk i hodet og kommer fra mars eller noe?

 

Dere klarer ikke svare uten å være spydige. Er jo null og niks fakta på bordet når dere avviser ting. Nei, er det rart det er krig i verden sier bare jeg. Myworld er kommet for å bli:) heldigvis har ikke dere noe dere skulle ha sagt i den saken.

Her viser du igjen at du ikke er villig til å komme med litt fakta, men jeg antar du er ny i lygeness og venter på den store 5x eller 10x utbetalingen du skal få etter 3 ( eller har de økt til 5? ) år som ble lovet på møtene der man vet er medlemmer.

 

Med andre ord mye av informasjonen der gikk på hvordan man kunne tjene mye penger, hvordan store firmaer var med, det ble vist frem bilder og videoer av viktige personer inkludert Arnold Schwarzenegger og mange andre "godsaker".

 

Hva man må gjøre reelt for å tjene en brøkdel av disse pengene blir ikke sagt, men hjelp til å ta opp ymse lån ble gjort på flere av møtene som jeg har informasjon om ,der man gir kontaktinformasjon til relativt dyre lånefirma...

 

En annen ting er at realiteten er at det er såpass mye avvik fra hva som sies, hva som er skrevet ned og hva som er realiteten, at svært mange blir rett og slett blind og velger å lytte på de rådene de får fra de flinke medlemmene i denne pil råtne pyramide svindelen.

 

Og om du lurer på hvorfor de fortsatt er her er fordi Pyramide lovene er utdaterte i forhold til de nye drittsekkene , som er ute etter å tømme lommene på flest mulig og smile stort mens de sier "bare vent, du blir snart rik".

Endret av Malvado
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Malvado:

 

Du BØR lese kompensasjonsplanen.

 

Er du vant til å snakke rundt om hva du tjener? Slik er i allefall ikke jeg og heller ikke majoriteten av mennesker.

 

Hvordan man jobber er jo helt opp til enhver enkelt.

 

Man skatter som vanlig selvsagt.

 

De som jobber for bedriften tjener penger (noe mer har vell ikke dere noe med tenker jeg)

Jeg ble prøvd vervet (lurt) inn i Lyoness, men etter blant annet fått info om kompensjasjonsplan så takket jeg nei.

Hvis jeg skal investere penger i noe så må jeg vite at det er muligheter for avkastning på mine investeringer.

Jeg vil ikke bruke midler på noe for å tape på det og i neste omgang få kompensasjon for det jeg har tapt.

 

For man kompensjasjon, så har man tapt noe eller ikke fått betalt for ett arbeid.

 

Se f.esk Store Norske leksikon: https://snl.no/kompensasjon

Endret av rambler64
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Å så sinna så...Må passe blodtrykket :)

 

Foreløpig har vi et vell av dokumenterbare bevis, som attpå til er rettslig prøvd i flere rettsinstanser, i flere land...Du kan jo starte med å lese den informasjonen om eget selskap? Videre har vi jo vedtak fattet i bl.a. Norge og Italia. Disse er basert på informasjon innsendt av Lyoness selv...Tenk det!

 

Tenke oss om...Ja, det gjorde vi for lenge siden...På tide å starte å tenke selv også kanskje? :)

The Psychology of Pyramid Schemes.pdf

Endret av Tjo-Bing
Lenke til kommentar

Ser det er flere som ikke aner noen ting om sakens videre gang her. Jeg har ikke juss utdannelse, og det regner jeg heller ikke med at noen her inne har. Hvorfor er ikke det nye selskapet rullet ut i avisene som i fjor OM det er så ulovlig som dere skal ha det til? Måtte jo vært hummer agn for avisene dette her da. Meget forunderlig at INGEN aviser har skrevet så mye som et ord om selskapet om det var så forferdelig som dere skal ha det til. Jeg regner jo med at dere fortsetter å tipse i vilden sky som før.

 

Henviser som tidligere til dokumentasjon i saken, og legger her ved ett av 3 brev som omhandler opprettelse av nytt selskap for å omgå loven (myWorld Nordic AS).

 

PS: Men selv har du altså fortsatt ikke presentert ett eneste snev av dokumenterbar bevisførsel for at selskapet du er en del av driver innenfor gjeldende lov- og regelverk...Så rart...Men langt ifra uventet. Selv har jeg kopier av all tilgjengelig dokumentasjon i saken i Norge, pluss en god del dokumentasjon hentet fra utlandet. Hva har du...? 

LTS - Vedrørende opprettelse av selskapet myWorld Nordic AS og oppfølging av Lotteritilsynets vedtak.pdf

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Anbefaler dere å sette dere skikkelig inn i saken før dere kommenterer videre. foreløpig er det kun antakelser fra deres side. Dere aner jo ikke hva dere snakker om. Å snakke i blinde for noe der har hørt eller ønsker blir helt feil. Ja jeg jobber mer det og har da selvsagt i forhold til alt drit selskapet har vært gjennom satt meg meget grundig inn i hva som er lov og ikke lov. Selskapet har fått noen store bøter, som de har betalt. Så blir feil komme med disse draps ekspemplene. De har som sagt fått straff ikke bare i Norge, men i Italia, Australia, Østerrike. Sikkert føere også. Betalt og oppgjort. Og ingen mer rettsinstans inne i bildet lenger. Studer heller juss før dere prøver dere på yrkesgruppen aktivt.

 

Denne er fra Juli i år...Ingen rettsinstans inne i bildet lengre påstår du...? Dokumenter gjerne dine utsagn utenom svada og rør, som er det eneste som er presentert så langt.

 

Som sagt...Det er mange prosesser mot Lyoness i verden, både i form av rettsaker og tilsyn / vedtak...Leser du? Kan du motbevise den massive bevisførselen mot dere (hvilket ingen advokat dere har hatt har klart så langt i rettssystemet)…?

 

http://www.bekm.us/public-prosecution-cologne-file-nr-115-js-424-19-starts-again-with-preliminary-proceedings-against-managing-director-of-lyoness-deutschland-gmbh-guido-van-Ruth/

Lenke til kommentar

håper Dere ser at dere kjemper en kamp det er umulig å vinne. Tror dere seriøst på at lille Norge kan stoppe dette?

 

Hvorfor er Liverpool, Everton, Roma, motogp, formel 1 osv partnere når de bare egentlig kunne spurt dere om råd, og sluppet bli lurt de også ser dere seriøst ikke galskapen i hva dere holder på med? For det første så kaster dere bort enormt mye tid av livet deres på det (ja vet jeg gjør det samme) men jeg har tenkt stoppe dialogen ganske snart. Har flere vegger i huset mitt jeg kan snakke til istedetfor om jeg det trenger ser flere av dere har holdt på i flere år med dette. Klarer ikke forstå at dere orker jeg. Også en kamp dere vil se i framtiden gikk helt motsatt av hva dere ønsket. Hvorfor ikke bruke tiden på miljøpolitikk eller bompengepolitikk istedet. Den berører jo dere direkte. MyWorld har dere tydeligvis ikke noe med å gjøre, så hvorfor bry seg

 

Her har du svaret fra Bayern München, og jeg har som sagt denne bekreftelsen fra de fleste storklubbene i Europa...:

post-477515-0-26926400-1566936095_thumb.png

Endret av Tjo-Bing
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Anbefaler dere å sette dere skikkelig inn i saken før dere kommenterer videre. foreløpig er det kun antakelser fra deres side. Dere aner jo ikke hva dere snakker om. Å snakke i blinde for noe der har hørt eller ønsker blir helt feil. Ja jeg jobber mer det og har da selvsagt i forhold til alt drit selskapet har vært gjennom satt meg meget grundig inn i hva som er lov og ikke lov. Selskapet har fått noen store bøter, som de har betalt. Så blir feil komme med disse draps ekspemplene. De har som sagt fått straff ikke bare i Norge, men i Italia, Australia, Østerrike. Sikkert føere også. Betalt og oppgjort. Og ingen mer rettsinstans inne i bildet lenger. Studer heller juss før dere prøver dere på yrkesgruppen aktivt.

 

Hvem er det som egentlig snakker i blinde? Rabuleringen din minner mest om å gå i søvne på høylys dag! Du jobber med selskapet og har satt deg grundig inn i hva som er lov og ikke lov...Ehm...Men du har enda ikke evnet å oppfatte at dere skal stanse all virksomhet i Norge?

 

Du innrømmer at dere er dømt i ulike land (dømt for hva da? La oss få høre deg si det med egne ord...Dere er blitt dømt for hva?).

 

Og du som setter deg så grundig inn i ting har altså selv ingen oversikt over (ikke giddet å sette deg inn i) hvor mange land og rettsinstanser dere er blitt dømt i for å være et pyramideliknende omsetningssystem...

 

Utdanning er alltid et godt råd å gi, og juss er et spennende fag! Jeg håper inderlig du følger eget råd i så henseende, og tilegner deg litt kunnskap...Aldri galt det! Lykke til :)

Lenke til kommentar

Og at dere ikke tror på at klubbene er med. Ufff hva skal man si som sagt dere har bestemt dere dere vil nok alltid se ned på folk som kan business mer enn dere selv og det er jo litt trist. Men folk er forskjellig og det må være lov. Ønsker dere lykke til i framtiden og håper dere får et bedre liv enn sitte inne på diskusjonen og leke politi og advokater

 

Jeg har den aller største respekt for mennesker som tjener til sitt daglige brød gjennom å utføre det du omtaler som business, men selv her bommer du når det kommer til å dokumentere dine egne påstander...Inntrykket jeg er etterlatt med av dine rabuleringer her inne er alt annet enn tillitsvekkende, og på den bakgrunn finner jeg det betimelig å betvile dine ferdigheter innen business, som påstått...Men du står jo fritt til å motbevise meg (dokumentere dine evner innen faget "business").

 

Det blir vel stille i fjøset igjen snart, tenker jeg.

 

PS: Bare en liten betraktning: Til å dyrke individualisme er dere ekstremt flinke til å bevege dere i flokk...Bjellesauen fremst, og fårene diltende etter.

Endret av Tjo-Bing
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Merker dere ikke det selv? Uansett hva man skriver så er det kritikk og antagelser. Den med TV serier viser jo hvor langt ut på viddene dere her inne er i egen kunnskap om MLM. Er det ikke rart at verdens rikeste mann, Gates, har gått offentlig ut med at Network Marketing er verdens beste business? At han hadde gjort det om han skulle gjort business på nytt idag.

 

Dodger86: trist høre at mlm ikke funket for deg! Regner med du ikke hadde kommentert slik om du ikke hadde egen erfaring.

 

Hvor er MLM verdens største business OM det ikke er levedyktig? Og JO det er verdens største business uavhengig av hva dere ønsker. Forhold dere no til fakta når dere kommer med utspill.

 

  Om du ikke leste Tjo Bing sitt vedlegg fra Lotteritylsynet så har du et lite uttrag her (i uthevet skrift å greier) :

post-47543-0-54093300-1566938155_thumb.jpeg

Med andre ord hjelper det ikke å bare bytte org nr.

Det kommer vel heller ikke som en overaskelse Schjød anses som en part i saken. Det er jo heller ikke første gang Advokatfirma Schjødt representerer et pyramidespill? 

http://e24.no/lov-og-rett/norske-reiseklubb-topper-risikerer-fengsel-staten-vant-pyramide-soeksmaal/23818467

Jeg blir vel heller ikke overasket om det er noen topper som kommer fra nettopp det selskapet. Men det er ren spekulasjon. Men det er trossalt ikke uvanlig at når en først har sett seg blind på MLM så hopper en over til et nytt MLM selskap når det andre går under.

 

Poenget med å dra frem serier som gjør narr av MLM er for å vise at MLM bransjen har er velfortjent dårlig rykte ,uansett hva de måtte si på vekkelses møtene. Det finnes en drøss av nyhetsartikler  og dokumentarer som viser denne baksiden. 

Det blir som omgangsjuka, når den først kommer så sprer den seg kjapt. Og selv om en kanskje ikke selv blir dratt inn kjenner en den allikevel nær på kroppen. Fordi hver de klarer å rekrutere under seg (med exponetial vekst) så må de også kontakte endel folk. Det blir fort et irritasjonsmoment når en gang på gang blir spurt eller får facebook feeden sin spammet av nok et pyramidespill.  

Og da ender en også opp med at en TVserier eller flere tar opp problemet i episode eller to:

DISSE VIDEOENE ER SÅ SPOT ON HVORDAN DET ER Å BLI PITCHET OM ET ET MLM KONSEPT :p

 

Og så har du jo han karen her igjen da:

Post Malone don´t approve your message :p;) Trenger du egentlig noe mer enn denne videoen for å se det? Igjen: Keiserens nye klær: De fleste andre ser det.

 

 

 

Så NEI, jeg har ikke vært med i et MLM selskap, men jeg har sikkert blitt spurt minst 10 ganger om å bli med . Noen ganger direkte, men som oftes på ganske sneaky måter hvor de nesten ikke tør å si hvilket selskap de er i pga for å unngå at jeg søker det opp før jeg blir med på kaffe daten.

En annen ting som gjør meg forbanna er at det var flest forespørsler skjedde den ene gangen jeg var mellom 2 jobber. Det samme gjelder også ei god venninne som som ble dratt inn på et tidspunkt hun så absolutt ikke burde ha blitt. Hun slet nok økonomisk fra før av.

 

Det at de og kaller seg Entrepenører/grundere er og til å grine av. Gründerlivet kan være hardt og det er mange som går konkurs, Men nå vil jeg vel tro at MLM bransjen blir sett ned på innad i gründermiljøet. 

 

Nå er det vel ikke ukjent fenomen at MLM bransjen liker å feilquote folk. Til det så har jeg en quote fra en annen ganske smart fyr:

post-47543-0-73129700-1566941242_thumb.jpeg

 

 

 

 

Når alt er sagt så er det ikke for å gjøre narr av deg. Jeg har full forståelse for at folk blir lurt av dette. Ingen liker å bli lurt. Personlig synes jeg faktisk det er interessant rent psykologisk hvorfor folk faller for slike ting. Og ikke minst hvorfor en fortsetter å tro på det selv hvor enn mye en blir vist hvorfor det ikke funker. 

Endret av Slettet+6132
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...