Jump to content

Lostkasse

Medlemmer
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

259 :)

Recent Profile Visitors

1868 profile views
 1. Er det virkelig dette som er det nye store fra dere? (se innlegg over)
 2. Håper virkelig det ikke er dette som er "det store" myworld har satt igang med! 🤣🤣 Hva skjedde med skyene? Absolutt ingen kommer til å bry seg med en boks for å få betalt for å se reklamer. haha
 3. Hørte vell den regla for ett par år siden også Serum - dumt du ikke kan utdype noe mer.. 😢 Det vi har hørt nå er at Brækhus holder på å kontakte folk til massesøksmål mot Lyoness, så på vår side skjer det i alle fall noe! (kan legge ved mail om noen er i tvil - ja de holder på å nå ut til tidligere medlemmer som ble svindlet) Sånn sett har vell Lyoness mer eller mindre glidd forbi for min del. Den bekjente av meg som var tungt inne har ikke noe mer med Lyoness å gjøre, så heldigvis har dette bare blitt en fis i vinden. Sjekker såklart forumet her i ny og ne enda, men kan virke som Lyoness endelig har skjønt at selskapet var ulovlig 🥳 Vi ses om de finner ut en "kjempesmart" løsning for å gjenoppta driften igjen, enten under Lyoness eller ett annet navn som de tror er lovlig 😅
 4. https://lottstift.no/om-oss/aktuelt/lotteritilsynet-klagar-pa-politiet-si-avgjerd-om-a-legge-vekk-lyoness-saka/ "-Vi får dagleg tips om at politiet si avgjerd om å legge vekk saka blir brukt som argument for at pyramideverksemd no er lovleg, seier Alisøy Kjelsnes." ?
 5. Bare å tipse til lotteritilsynet!
 6. Først var det utbetaling i 2018, så 2019, 2020, 2022 osv osv. Slik vil de holde på i det uendelige. Er ikke dette litt rart synes du, måne? Og nei, hva en upline sier er ikke likegyldig. Dette er infoen du som nytt medlem forholder deg til når du vil investere i Lyoness. Dette er personen du betror deg til når du er ute etter ærlig og sann informasjon, tips og råd.
 7. Ikke mine kjøp dette her, men ett hjernevasket familiemedlem. Og ja, jeg er helt enig..
 8. Tja, ett nært familiemedlem har ca. 1.5 millioner ute i disse skyene. Ble investert for ca 4-5 år siden nå. Hvor er fortjenesten av skyene som skulle åpne? Er presis dette som er tapet. Du kjøper vouchere i drøssevis, og stopper du kjøpet av dette mister du "kravet" du har på å få utbetalt noe i fremtiden. Er ihvertfall dette de mest aggressive selgerne spytter utav seg. Måtte grave frem ett par bilder. Ene av når skyene skal åpne seg, noe vi egentlig ikke hørte noe mer av, og ett av innbetalingene fra en av kontoene i Lyoness. Sladdet såklart. Her er ett av kjøpene, om noen skulle tro jeg bare plottet inn litt tall i ett Excel-regneark på gøy.
 9. Er dette noe å juble og vise finger for da, serum? Vedtaket står, og poenget med en anmeldelse er å få aktivt stoppet aktiviteten til Lyoness.. Politiet har ikke pr dags dato kapasitet til å gjøre noe med dette, med tanke på alt annet som forgår nå om dagen. Ingenting vil bli endret på i praksis. Dette er ikke en frifinnelse av noe slag ?
 10. Dialogen med vedkommende er verken åpen eller ærlig. Greit nok, kommentaren min var hard, men du velger å se vekk ifra konteksten den ble brukt i. SannhetsSerum har fra første stund vært vag med sine intensjoner. Troll? Dypt inne i Lyoness? Har ikke delt den døyt.
 11. Gammel info er urelevant altså? Ingen bryr seg om din mening desverre..
 12. Selveste Arnold?? Sign me up! ?
 13. https://e24.no/naeringsliv/i/MRJkrB/lotteritilsynet-faar-tips-daglig-kun-to-av-70-jobber-med-pyramidespill Litt relevant lesestoff nå i førjulstiden God jul alle! Takk for innsatsen i år!
×
×
 • Create New...