Jump to content

Lostkasse

Medlemmer
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

255 :)

Recent Profile Visitors

1741 profile views
 1. https://lottstift.no/om-oss/aktuelt/lotteritilsynet-klagar-pa-politiet-si-avgjerd-om-a-legge-vekk-lyoness-saka/ "-Vi får dagleg tips om at politiet si avgjerd om å legge vekk saka blir brukt som argument for at pyramideverksemd no er lovleg, seier Alisøy Kjelsnes." 🙃
 2. Bare å tipse til lotteritilsynet!
 3. Først var det utbetaling i 2018, så 2019, 2020, 2022 osv osv. Slik vil de holde på i det uendelige. Er ikke dette litt rart synes du, måne? Og nei, hva en upline sier er ikke likegyldig. Dette er infoen du som nytt medlem forholder deg til når du vil investere i Lyoness. Dette er personen du betror deg til når du er ute etter ærlig og sann informasjon, tips og råd.
 4. Ikke mine kjøp dette her, men ett hjernevasket familiemedlem. Og ja, jeg er helt enig..
 5. Tja, ett nært familiemedlem har ca. 1.5 millioner ute i disse skyene. Ble investert for ca 4-5 år siden nå. Hvor er fortjenesten av skyene som skulle åpne? Er presis dette som er tapet. Du kjøper vouchere i drøssevis, og stopper du kjøpet av dette mister du "kravet" du har på å få utbetalt noe i fremtiden. Er ihvertfall dette de mest aggressive selgerne spytter utav seg. Måtte grave frem ett par bilder. Ene av når skyene skal åpne seg, noe vi egentlig ikke hørte noe mer av, og ett av innbetalingene fra en av kontoene i Lyoness. Sladdet såklart. Her er ett av kjøpene, om noen skulle tro jeg bare plottet inn litt tall i ett Excel-regneark på gøy.
 6. Er dette noe å juble og vise finger for da, serum? Vedtaket står, og poenget med en anmeldelse er å få aktivt stoppet aktiviteten til Lyoness.. Politiet har ikke pr dags dato kapasitet til å gjøre noe med dette, med tanke på alt annet som forgår nå om dagen. Ingenting vil bli endret på i praksis. Dette er ikke en frifinnelse av noe slag 😉
 7. Dialogen med vedkommende er verken åpen eller ærlig. Greit nok, kommentaren min var hard, men du velger å se vekk ifra konteksten den ble brukt i. SannhetsSerum har fra første stund vært vag med sine intensjoner. Troll? Dypt inne i Lyoness? Har ikke delt den døyt.
 8. Gammel info er urelevant altså? Ingen bryr seg om din mening desverre..
 9. Selveste Arnold?? Sign me up! 😂
 10. https://e24.no/naeringsliv/i/MRJkrB/lotteritilsynet-faar-tips-daglig-kun-to-av-70-jobber-med-pyramidespill Litt relevant lesestoff nå i førjulstiden God jul alle! Takk for innsatsen i år!
 11. Nok en gang er det fantastisk hva noen eldre damer fra lottertitilsynet kan få til! 😉😉
 12. Rosa skrift var ikke tydelig nok 😅
×
×
 • Create New...