Jump to content

nirolo

Medlemmer
 • Content Count

  2788
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

nirolo last won the day on October 7 2019

nirolo had the most liked content!

Community Reputation

3020 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nirolo

  Vitner i rettsak

  Nei, de kommer ikke i rekkefølge ut fra "mest" eller "best" bevis eller tilsvarende, men ut i fra hvilke deler av saken de ulike vitnene kan belyse. I en voldssak så kan man ha et vitne som forteller om en foranledning bli kalt inn først, en som så selve hendelsen som nr 2 og en lege som forklarer om konsekvensene av volden til sist. Evt i en annen rekkefølge om det gjør det lettere. Andre faktorer som bosted og jobb til vitnene kan også spille inn - retten ønsker ikke å skape mer krøll enn nødvendig. Rekkefølgen kan også justeres mens retssaken pågår, f.eks hvis noen vitner er sent ute.
 2. nirolo

  droppshipping

  Du må vel legge på mva når omsetningen går over 50.000 også
 3. Det er vel vesentlig hvor langt utenfor kjernetiden disse møtene er også? Arbeidstid er ofte avtalt å være mellom 7 og 17 med kjernetid mellom 9 og 15 eller tilsvarende. Hvis møtet er 15-16, så er det nok ikke noe man kan si noe på. Men hvis møtet er 18-21 så bør vel arbeidsgiver ha en god grunn for at det skal være innafor.
 4. Er det ene et speilbilde? Hvordan har det seg? Kan du fortelle litt om hva som skaper speilbildet og hvordan vi kan se det ellers? Det er bare sant hvis alt var så nærme som flatjordere mener. I et litt større univers er dette fint mulig. Hvis du har konkrete eksempler, så er det sikkert noen som kan forklare dem.
 5. Og så forklarer du oss hvordan stjernehimmelen dreier en vei nord for ekvator og den andre veien sør for ekvator på en flat jord.
 6. Jeg har sett videoene, ting forklarte ikke seg selv på noen måte, jeg fikk bare flere spørsmål. Og når jeg spør deg linker du bare til enda flere videoer som fører til enda flere spørsmål du aldri besvarer. Nei, men jeg håper på noe bedre enn helt ubegrunnede påstander. Det eneste du har overbevist meg om er at det er en dårlig begrunnet konspirasjonsteori. Stemple meningsmotstander er du god på. Det er grunn nok til å annta at du ikke vet hva du snakker om. Jeg har sett, det førte til flere spørsmål enn svar. Du kan ikke svare på noen av dem...
 7. Her kommer det ingen argumenter, når man stiller spørsmål kommer det ingen svar. Det eneste TS er i stand til er å be folk se timesvis med YT videoer og "undersøke selv". Det er påfallende at flatjordtråden har langt bedre argumentasjon for hvorfor jorden er flat. Og det til tross for at flat jord er motbevist mange ganger. Før noen er i stand til å komme med et nogenlunde sammenhengende resonnement for at det er en SVINDEL, så kaster ikke jeg bort tiden min med å se YT videoer.
 8. 1,94% av lånet er 39130. 1,55% av lånet er 31264. Dvs 7866 i forskjell allerede første året. Det er åpenbart andre forskjeller enn renta på de to tilbudene. Er det effektiv rente du ser og ikke nominell f.eks?
 9. Her er en app skrevet i pyton med gui i Qt https://github.com/vkbo/novelWriter/blob/master/README.md qml er riktignok ikke html, men ikke så langt unna.
 10. Du kan lage gui i python med Qt og bruke qml for å definere brukergrensesnittet, se feks her
 11. Nei, det får du ikke. Om viruset spres pga dårlig hygiene eller ei kan jeg ikke se at påvirker dette. Jeg kan ikke se noen sammenheng mellom det du skriver og dårlig hygiene. Virus lever i all hovedsak inne i vertene og det er der de utvikler seg/muterer. Hygiene påvirker ikke dette. Hygiene påvirker kun hvor fort viruset sprer seg, ikke hvordan den oppfører seg inne i verten. Viruset blir ikke sterkere av dårlig hygiene. Nei, det hadde vi neppe vært. Jeg kan ikke se at du viser til noen grunn til at hygiene spiller noen rolle for om mutajsoner gjør viruset mer eller mindre farlig.
 12. Hva har det med hvorvidt et virus muterer til en mer eller mindre farlig variant? Mutasjonene er tilfeldige og konsekvensene er tilfeldige.
 13. Det må du enten du har fødselsattest eller ei. Prøv å bryte loven i et annet land og se om du må betale bot - uavhengig av om du har noen fødselsattest der... Konklusjon: Det er ikke fødselsattest som gjør at du kan straffeforfølges. Jeg forklarte deg hvorfor det tilsier at du tar feil. Du har nettopp slått fast at det er umulig for staten å forholde seg til noe annet en juridiske enheter, noe man ikke er uten fødselsattest. Og så er det plutselig greit uten fødselsattest? Kan man straffeforfølges uten fødselsattest også kanskje? Ja det kan man såvist. Alle turister på besøk i norge kan straffeforfølges uten fødselsattest. Dette blir bare mer og mer fantasi. Kom med dokumentasjon eller dropp det. Maritim lov? The holy see? Aka Sancta Sedes. Du vet at det betyr "Det hellige setet" løst oversatt? Det har ingen ting med sjø eller vann å gjøre? Skal du kjøre på veien må du ha sertifikat. Du kan ikke få både i pose og sekk. Dette viser bare at han egentlig vil ha samfundets goder men ingen av dets ulemper. Så ingen førstehåndskilder i hele verden altså. Skuffende. Mange vil ha både i pose og sekk ja. Slippe plikter men kreve rettigheter når det passer.
 14. Så da er det ikke en kontrakt - i hvert fall ikke en slik kontrakt du later til å mene det er. Hvordan mener du at det er en slik kontrakt? Du kan emigrere og bli statsborger av et annet land, da er du fri fra kontrakten med norge? Det høres ut som en veldig dårlig deal for norge at folk bare kan dra. Det er jo gullet til norge og så lar norge dem dra? Og det er noe alle vet at de kan gjøre? Snodig. Men man kan ikke det. Hvem har fått til det her i norge? Fordi man ikke kan det.... Så når min nyfødte sønn fikk hjelp på sykehuset, hvem samhandlet staten med da? Når han trengte legehjelp dagen etterpå, hvem samhandlet staten med da? Når han senere trengte oppfølging, hvem samhandlet staten med da? Alt sammen med et barn uten navn eller fødselsattest. Hvis jeg ikke husker feil mener Ola Nordmann at han kan kjøre bil uten førerkort. Det forstår jeg ikke. Han krever å benytte et av samfunnets goder (veiene) samtidig som han hevder å ha meldt seg ut. Jeg synes han bør velge. Har han meldt seg ut så må han klare seg helt uten de godene vi andre har. Men ingen av de står fram og forteller om det. Ingen av de melder seg ut. Ingen av de skriver anonymt om det på internett..... Eller finnes denne konspirasjonen kun inni hodene til dere som tror på den?
×
×
 • Create New...