Gå til innhold

Høyresiden og kapitalismen er selve årsaken til voldtekt.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-406935

Det var ikke oss konservative som gjorde det akseptabelt med objektivisering av kvinner, det må alene legges på de som ønskte å forandre kulturen, aka marxistene/sosialistene/sosialdemokratene. Jeg tror heller ikke at voldtekt blir skapt av sexualisering av kvinner, det skjer i stor grad på grunn av enten: 1. Fest og drikking, 2. Folk fra kulturer der det er ok å voldta lettkledde kvinner.

Lenke til kommentar

Står ikke gamle Soviet for den største voldtektsbølgen noensinne da de inntok Tyskland under seieren i 2.verdenskrig? 1,4 millioner kvinner. Stalin synes også dette var greit, det var jo så synd på soldatene.
Jeg stoler ikke på kommunisters syn på kvinner. Og rødt står jo ganske nærme disse i ideologi?

Synes du dette virker fjernt? Vel, de som stemmer på den norske høyresiden, som er ganske så sosialistiske på verdensbasis, finner nok innlegget ditt som forbinder norsk høyreside med voldtekt like fjernt.

 

Endret av Kablam
Lenke til kommentar

Jeg mener at problemet er at sex selger, og at det tillates å bli brukt i salg og markedsføring. Så lenge menn vokser opp med bilder av kvinner i seksuelle positurer og situasjoner, vil man aldri helt bli kvitt objektiviseringen av kvinner.

 

Hvis voldtekt skjer på grunn av markedsføring av sex, hvorfor er det så mange muslimer som voldtar. I muslimske land så er porno forbudt, og det er strenge lover iforholdtil objektivisering. 

 

Ønsker du mindre voldtekt, så lær heller av land med lite voldtekt som f.eks. Japan. Japan markedsfører sex mer enn Norge, men de har også dyp respekt for kvinner, de har strenge straffer for voldtekt, og voldtekt gjør dem sint. Din taktikk vil bare føre til svenske tilstander, og der har voldtekt blitt et enormt problem.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

...Høyre og resten av høyresiden i politikken etter mitt syn er selve årsaken til problemene vi har i dagens samfunn.

 

En annen årsak til at høyresiden øker forekomsten av voldtekt, er det faktum at høyresiden stadig legger til rette for økte økonomiske forskjeller mellom folk...

 

...Fattigdom og frustrasjon fører til mer voldtekt.

 

Jeg mener at vi aldri vil bli kvitt vold mot kvinner så lenge vi har kapitalisme og høyresidepolitikk.

 

Partiet Rødt derimot har lenge hatt gode forslag til løsninger på selve roten av problemet, blant annet at seksualundervisning må inn på skolen mye tidligere enn i dag.

 

Jeg vet ikke om "årsakene" du lister opp, eller "løsningen" på slutten er det mest latterlige,

men udokumentert svada er det uansett alt sammen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Denne tråden virker til å kun være en brannfakkel: dvs at TS slenger ut masse påstander uten å backe disse opp med fakta.

 

Man glemmer fort argumenter som er like løse og ulogiske som drømmer :-) 

 

Imidlertid: er denne tråden et eksempel på parsonavhengige meninger? Altså et eksempel på meninger/argumenter som ikke kan forståes uten at det er en parson bak?  Man kan huske et grynt dersom det kan knyttes til et ansikt eller sosial relasjon:-)  Og kom det et grynt fra en personer i posisjon - f.eks. en klanleder - så ville det gjerne ha mening for undersåttene - men fortsatt bare være et grynt i et personuavhengig perspektiv :-)

Endret av lada1
Lenke til kommentar

Om vi hadde skapt et bedre samfunn for alle, hadde nok også andelen voldtekter gått ned. Spørsmålet er jo selvsagt, hva fungerer og hva gjør ikke det.

 

Jeg stemmer Rødt selv, men mener ikke at de fleste av samfunnets problemer kan tilskrives høyresiden. Relativt sett er det ikke så stor distanse politisk mellom Rødt og høyresiden, de er alle sosialdemokrater. Man har bare litt ulike tanker om hvor mye skatt vi bør ha og hvor mye sosial utjamning vi bør ha. Med grunnlag i dette, er det liten grunn til å proklamere at Rødts politikk vil framkalle Guds Rike på Jorden, men at alt ville bli litt bedre, det tror jeg nok.

 

Dersom du ønsker å fremme partiets anseelse på forumet, er det nok bedre å snakke om dets politikk, enn å komme med dårlig fundamenterte angrep mot høyresiden. Det blir mest som å pisse i motvind.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+2534

Det blir som du sier Aiven: politikerne på alle sider av skalaen er nok rimelig overbevist om at politikken de står for er den riktige. Men i den sammenheng så bør man ha i bakhodet følgende ord fra Milton Friedman:

"In judging relations between people, I do not believe that the fundamental value is to do good to others whether they want you to or not. The fundamental value is not to do good to others as you see their good. It's not to force them to do good. As I see it, the fundamental value in relations among people is to respet the dignity and individuality of fellow man, to treat your fellow man, not as an object to be manipulated for your purpose, but to treat him as a person with his own values and his own rights, a person to be persuaded, not coerced, not forced, not bulldozed, not brainwashed. That seems to me to be a fundamental value in social relations."

"The people who set out with good intentions are themselves corrupted. (...) The most harm of all is done when power is in the hands of people who are absolutely persuaded of the purity of their instincts and of their intentions. (...) Heaven preserve us from the sincere reformer who knows what's good for you and by heaven is going to make you do it whether you like it or not. That's when you get the greatest harm done. I have no reason to doubt that Lenin was a man whos intentions were good...but he was completely persuaded that he was right, and he was willing to use any methods at all for the ultimate good."

 

Med andre ord: man skal være forsiktig for politikere som tror de vet bedre enn deg selv hva du trenger, og som vil ta "alle midler" i bruk for å hjelpe deg.

 

EDIT: Følgende sitat fra Ludwig von Mises er jo også passende:

"Most of the tyrants, despots, and dictators are sincerely convinced that their rule is beneficial for the people, that theirs is government for the people."
 
"Every dictator plans to rear, raise, feed, and train his fellow men as the breeder does his cattle. His aim is not to make the people happy but to bring them into a condition which renders him, the dictator, happy. He wants to domesticate them, to give them cattle status. The cattle breeder also is a benevolent despot."
Endret av Slettet+2534
Lenke til kommentar

Altså: Har vi et voldtekstproblem i norsk kultur? Det må i så fall dokumenteres. Jeg vil våge å påstå at Norge er et av de aller tryggeste land i verden for kvinner. Til tross for at innvandrere skitner til glansbildet. Norsk kultur har så høy respekt for kvinner, at innvandrere alltid vil dra statistikken i negativ retning, nær sagt uansett hvilken kultur de kommer fra.

 

Det du skal tenke på om du prøver å sammenligne voldtekststatistikk i Norge med andre land, er at i Norge har vi en særegen måte å registrere voldtekt på. Mens mange andre land gjør en forundersøkelse før en anmeldelse havner i statistikken, så blir alle anmeldelser ført i statistikken i Norge. Mange andre land siler altså ut åpenbart grunnløse anmeldelser. Slike anmeldelser utgjør en stor andel av "voldtektstatistikken" i Norge. Du kan anmelde bikkja til naboen for voldtekt, og den havner i statistikken.

 

Når det er en høy andel av henleggelser av voldtektsanmeldelser i Norge, så har det samme årsak: Det er så mange som er åpenbart grunnløse. Disse blir ikke registrert i mange andre land. Det er altså ikke slik venstresiden hevder, at høy en andel henleggelser viser at kvinner ikke blir tatt på alvor. For å synliggjøre problemet burde politiet i større grad anmeldt falske anklager.

 

Du kan lese selv hva politiet skriver om dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...