Gå til innhold

Kamptråd - Norge vs San Marino (VM-kvalik)


Latias

Anbefalte innlegg

Jeg kan ikke fatte hvordan det er mulig egentlig. Så har vi det lille nabolandet Danmark med en rekke stjernespillere og et landslag med kvalitet.

 

Kvalitet og kvalitet. Ligger akkurat nå an til 3 poeng på sine 3 første kamper om de ikke snur det mot Montenegro. Tapte i likhet med Norge playoff til EM som var.

 

Men må si Norge spiller nok en gørr kjedelig omgang. Får skikkelig følelsen av treningskamp. Forståelig når det er så lite folk på tribunen og kvaliteten på fotballen er såpass laber. Det er skuffende at det ikke er større forskjell på såkalt profesjonelle fotballspillere og bokstavelig talt amatører. Uten selvmålet hadde det stått uavgjort til pause for vi skaper ikke store sjanser.

 

Et amatørlag som legger seg i forsvar skal være en dårlig oppskrift mot et lag bestående av spillere som har dette som jobb. Men vi spiller akkurat slik San Marino ønsker, og nok en gang starter Høgmo med Henriksen på topp når han er skikkelig under press. Og nok en gang viser det seg å være en tabbe. Det var et selvmål unna en bortkastet omgang.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...