Gå til innhold

iPhone 7-tråden


PongPing

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som kan anbefale en grei skjermbeskytter til 7 Plus? Er det store forskjeller fra de på 199,- til 399,-? Har titta på komplett.no

 

 

Bare et lite tips:

 

Velg skjermbeskytter etter hvilket beskyttelsesdeksel du har eller evt. vil anskaffe deg til telefonen. Har selv en iPhone 7 Plus. Jeg kjøpte skjermbeskytter som gikk nesten helt ut i skjermkanten. Det gikk fint sammen med dekselet jeg brukte.

 

Senere kjøpte jeg et Apple-deksel, og måtte skifte ut skjermbeskyttelsen, fordi den jeg hadde ble "løftet opp" av dekselet. Den nye skjembeskyttelsen går et stykke inn på skjermen, og det blir ikke like fint.

 

Jeg bruker skjermbeskyttelse i tempered glass, som er å anbefale fremfor plastfolie.

 

Lykke til med valg av skjermbeskytter!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvor mange % strøm bruker deres iPhone 7 løpet av natten? (ikke Plus versjonen)

Jeg synes min telefon bruker veldig mye løpet av natten.

Inatt da jeg la meg hadde jeg 13%, var flatt når jeg våknet..

Telefonen min bruker mellom 10-20% batteri i løpet av natta (7timer). Uten bluetooth påslått.

Egentlig ganske skuffet over batteritiden, men gikk fra 6+ så er kanskje bortskjemt

Lenke til kommentar

Det kan kanskje være det.

 

Jeg prøvde en natt å skru av WiFi og Mobildata.  La meg når det var 93%, etter 7 timer var den på 77%. Uten WiFi og Mobilnett.

 

Prøvde i natt igjen, men bare med WIfi på og ikke mobil data. Da gikk det fra 55% - til 29%

 

Trur jeg skal ta å resette telefonen min igjen, å se om det går bedre etter da.

Lenke til kommentar

Jeg går sjeldent ned mer enn maks 5% i løpet av natta. Dette er jo da en iPhone 7 Plus så har jo større batteri så 5% for meg tilsvarer jo mer på en iPhone 7 osv.. Og jeg hører da ofte på podcast via Pocket Casts, eller lydbook via iBooks eller Audioable når jeg legger meg. Men det er jo et par tradisjonelle batterisyndere iform av Facebook, Facebook Messenger, Snapchat og epostklienter som benytter fetch fremfor push. Sistnevnte burde man jo egentlig unngå for enhver pris, det å ha en epostløsnign som baserer seg på å kontinuerlig sjekke for nye eposter ved intervaller som hvert 5 til 15 minutt er latterlig ineffektivt sammenlignet med løsninger som støtter push iform av både hvor raskt du faktisk mottar epostene, og ikke minst på hvor mye batteri det trekker.

 

Nå bruker jeg verken Facebook, Facebook Messenger eller Snapchat aktivt, og jeg har har to eposter konfigurert på telefonen. Den ene benytter push via IMAP (Fastmail) og den andre benytter push via Exchange ActiveSync (Office 365 / Jobb) og da trekker ikke epost noe merkbart med strøm i det hele tatt.

 

 

Det som er den store synderen hos meg er Sonos. For å få Sonos kontroller/styring via låseskjermen så må Sonos trikse litt for i og med at Sonos i seg selv egentlig aldri spiller av noe musikk lokalt fra telefonen så vil heller aldri noen kontroller dukke opp på hjemskjermen. Det Sonos da gjør er å spille av en "lydløs" fil i bakgrunnen for å oppnå knapper/styring på låseskjermen og dette viser seg å være et strømsluk uten like... Har ikke en eneste app som sluker like mye strøm som Sonos først gjør når jeg setter den i gang. Dette trikset kan du jo heldigvis deaktivere i innstillingene om du ønsker det, men batteriet er et såpass lite problem for meg så jeg foretrekker heller å ha tilgang på kontroll via låseskjermen.

 

 

EDIT:

 

Akkurat dette med Sonos regner jeg med at det kommer en bedre løsning på. Apple og Sonos virker jo å være bestevenner for tiden (oppkjøp rundt hjørnet?) og jeg kan aldri tenke meg at Apple selv er fornøyd med dette batterisluket, og jeg regner med at de selv ønsker å ha en løsning for styring av Sonos på en bedre måte enn det som eksisterer per i dag. Apple har jo direkte promotert Sonos via Apple Music og diverse keynotes og via egen nettbutikk den siste tiden. Sjeldent Apple promoterer en tredjepart så til de grader.

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

Det er bakgrunnsdata som gjør dette.

Slå det av på de appene du ikke trenger det for snapchat,facebook,messenger etc som er verstingene .

Bakgrunnsdata er av, og jeg har også tatt skjermbildet av batteribruken før jeg la meg og når jeg har våknet. Ingen aktivitet på Snapchat, Facebook, Messenger...

 

Hva har dere på mail innstillinger når han skal hente post? Push eller hent?

Lenke til kommentar

Det finnes ikke noe reell "push".

Push fungerer i realiteten ved at telefonen sjekker serveren veldig ofte.

Slik må det gjøres, da telefoner står bak wifi-rutere, brannmurer, NAT'ing og andre greier, som gjør dem utilgjengelig utenfra med mindre telefonen selv initierer kommunikasjonen.

Lenke til kommentar

Det finnes ikke noe reell "push".

Push fungerer i realiteten ved at telefonen sjekker serveren veldig ofte.

Slik må det gjøres, da telefoner står bak wifi-rutere, brannmurer, NAT'ing og andre greier, som gjør dem utilgjengelig utenfra med mindre telefonen selv initierer kommunikasjonen.

Noe som enkelt kunne blitt unngått via 4g-protokollen, men la oss ikke da den diskusjonen her ;)

Lenke til kommentar

Tja, all min erfaring tilsier hvertfall at push bruker mindre strøm sammenlignet med fetch. Om du da ikke får e-poster konstant igjennom hele dagen. Sammenligningen min er jo noe vag, men på samboer sin telefon (iPhone 7) så gikk batteritiforbruket betraktlig ned når hun gikk over fra å bruke fetch (30 min) mot Gmail over til å bruke Exchange ActiveSync (Push) og det til tross for at hun mottar flere e-poster via Exchange ActiveSync (jobb). Gikk fra at Mail.app lå å vaket på alt mellom 5-10% til å nå aldri være over 1%.

 

Dessverre så sverger jo hun til Gmail, så det å få push ifra Google er jo vanskelig... Gmail-appen liker hun ikke, noe jeg forstår veldig godt da jeg ikke liker den selv og tredjepartapper som Outlook-appen osv støtter jo ikke push via Gmail. Det er kun to alternativer som støtter push om du har Gmail og iOS og det er Google sin egen Gmail-app og Inbox-app.

 

 

Hvordan de forskjellige løsningene fikser push vet jeg ikke. Men push i seg selv trekker neppe mye strøm. Temmelig mange apper og tjenester som har pushvarslinger uten at det tilsynelatende går hardt utover batteriet og Apple selv har jo en eller annen løsning for push via iCloud som tilsynelatende ikke krever kontinuerlig kommunikasjon med serverne som trekker strøm over en lav sko.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...