Jump to content

Voosj

Medlemmer
 • Content Count

  333
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Voosj last won the day on May 8 2017

Voosj had the most liked content!

Community Reputation

238 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2226 profile views
 1. Byttet nylig til fra Golfen til en '19 A4 (dog samme alder og dekk+tilstad), heh. Conti VC7 - de går nok fint en sesong til.
 2. Takk for svar! Ligger vel på en 16.000 i året.
 3. Hei, Første året med bil (usikker på hvor fort slikt slites - rolig kjøring, lett bensinbil), har en 6mm (nærmere 5 mot kantene) igjen på mine VikingContact 7 fra 2018. Tror dere jeg kan karre ut en sesong igjen av disse?
 4. I see. Da får jeg egentlig bare være ekstra påpasselig i slike situasjoner. Tusen takk.
 5. Så i slike situasjoner så må man bare være forsiktig og se hva motparten gjør rett og slett Jeg som skulle ønske det var litt mer svart-hvitt.
 6. Kjørerlærer mente at på "uklare" steder som dette så må begge parter vise hensyn og i dette tilfellet gå ut ifra at det er en parkering. Alt er visstnok ikke helt svart-hvitt, noe min tankegang til tider kan være.
 7. Hei. Er relativt ny på veien og har et spørsmål om høyreregel. Her får jeg mye forskjellige svar fra både kjørelærer og venner. I dette krysset, har man høyreregel eller ikke? Det er jo etter min forståelse en vei med flere parkeringer mellom? Jeg er usikker, jeg ser jo ingen veinavn. Veien stopper ved McDonalds. Jeg tar dette som en vei, venner sier "torg".
 8. Grattis! Du har definitivt noe å se frem til?
 9. Var vel Gigabyte (?) som slapp litt mer informasjon enn dem skulle gjort. Rocket lake skal visstnok fungere utmerket på Z490 kort.
 10. Låner et 1080Ti kort i påvente av 3080, prosessoren min har ikke integrert?
×
×
 • Create New...