Jump to content

Voosj

Medlemmer
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Voosj last won the day on May 8 2017

Voosj had the most liked content!

Community Reputation

245 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2079 profile views
 1. I see. Da får jeg egentlig bare være ekstra påpasselig i slike situasjoner. Tusen takk.
 2. Så i slike situasjoner så må man bare være forsiktig og se hva motparten gjør rett og slett Jeg som skulle ønske det var litt mer svart-hvitt.
 3. Kjørerlærer mente at på "uklare" steder som dette så må begge parter vise hensyn og i dette tilfellet gå ut ifra at det er en parkering. Alt er visstnok ikke helt svart-hvitt, noe min tankegang til tider kan være.
 4. Hei. Er relativt ny på veien og har et spørsmål om høyreregel. Her får jeg mye forskjellige svar fra både kjørelærer og venner. I dette krysset, har man høyreregel eller ikke? Det er jo etter min forståelse en vei med flere parkeringer mellom? Jeg er usikker, jeg ser jo ingen veinavn. Veien stopper ved McDonalds. Jeg tar dette som en vei, venner sier "torg".
 5. Grattis! Du har definitivt noe å se frem til?
 6. Var vel Gigabyte (?) som slapp litt mer informasjon enn dem skulle gjort. Rocket lake skal visstnok fungere utmerket på Z490 kort.
 7. Låner et 1080Ti kort i påvente av 3080, prosessoren min har ikke integrert?
 8. Halo så ikke noe bedre ut enn Destiny 2 på nåværende generasjon, ikke særlig imponert. No offence.
 9. Ingen overklokk, ingen moduser. Derfor jeg gikk for Intel selv, ingen konfigureringer/tweaks - bare tenk at spillet funker uten noe clutter. Men nok OT nå.
 10. Sist vi det var problemer, så var det i Apex Legends. Crash to desktop og tilfeldige feilmeldinger. Alle AMD venner kræsja fra tid til annen, oss med Intel maskiner klarte oss helt fint.
 11. Ja, problemet ligger nok i GPUen. Det skal sies at flere kamerater av meg har Ryzen 2 og 3, de har ofte slitet med at spill ikke er optimalisert for prosessorene, samt snåle former for feilmeldinger/timeout i spillene.
 12. Jeg syntes nå bilder tatt i dagslys ser bedre ut enn Huawei sine (på større skjermer). Fargene og alt blir mye mer naturlige/nøytrale med iPhone i mine øyne (dette er nok veldig subjektivt). Nå er jeg ikke så opphengt i det heller, bildene mine blir mer enn gode nok for min del.
 13. Cirka samme resultat som TS. Objekter i bevegelse vil ha dårligere fokus.
 14. Mazdaene vi får her til lands er jo japser? Du kan lese Reddit, customer reports og alt annet som understreker hvor gode Mazdaene har blitt etter de kvittet seg med Ford. Mye bil for pengene, driftsikre og rimelige servicekostnader. Å sikte til Scotty var egentlig bare kødd, da han er en vaskekte Toyota Celica fanboy og at det sjeldent han anbefaler noe annet.
×
×
 • Create New...