Jump to content

Voosj

Medlemmer
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Voosj last won the day on May 8 2017

Voosj had the most liked content!

Community Reputation

242 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1819 profile views
 1. Ingen overklokk, ingen moduser. Derfor jeg gikk for Intel selv, ingen konfigureringer/tweaks - bare tenk at spillet funker uten noe clutter. Men nok OT nå.
 2. Sist vi det var problemer, så var det i Apex Legends. Crash to desktop og tilfeldige feilmeldinger. Alle AMD venner kræsja fra tid til annen, oss med Intel maskiner klarte oss helt fint.
 3. Ja, problemet ligger nok i GPUen. Det skal sies at flere kamerater av meg har Ryzen 2 og 3, de har ofte slitet med at spill ikke er optimalisert for prosessorene, samt snåle former for feilmeldinger/timeout i spillene.
 4. Jeg syntes nå bilder tatt i dagslys ser bedre ut enn Huawei sine (på større skjermer). Fargene og alt blir mye mer naturlige/nøytrale med iPhone i mine øyne (dette er nok veldig subjektivt). Nå er jeg ikke så opphengt i det heller, bildene mine blir mer enn gode nok for min del.
 5. Cirka samme resultat som TS. Objekter i bevegelse vil ha dårligere fokus.
 6. Mazdaene vi får her til lands er jo japser? Du kan lese Reddit, customer reports og alt annet som understreker hvor gode Mazdaene har blitt etter de kvittet seg med Ford. Mye bil for pengene, driftsikre og rimelige servicekostnader. Å sikte til Scotty var egentlig bare kødd, da han er en vaskekte Toyota Celica fanboy og at det sjeldent han anbefaler noe annet.
 7. Tror nok ikke det er noe feil med enheten din. Apple ligger nok litt etter i dårlig belyste omgivelser.
 8. Til og med Scotty Kilmer approved!
 9. iPhone X i cirka samme lysforhold.
 10. Mobilkameraer er ikke ment til den type bruk heller, derfor du har et "tradisjonelt kamera".
 11. Da vi var på jobbmesse, var CAT tilstede. Husker de hadde et spill der vi skulle kaste telefonene i en basketkurv og ned i en balje som stod under kurven (betonggulv). Den som traff balja flest ganger var vinneren. Kan tenke meg de telefonene fikk mye juling igjennom messen.
 12. Skyactiv generasjonen går vel for å være blant de mest driftsikre bilene du får nå til dags. NA og alt.
×
×
 • Create New...