Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

"Jeg har ikke lyst"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Slår opp, bryt all kontakt, flytter ut av landet, blir munk i Tibet.

 

Neidå, men eg hadde nok reagert med vantru viss du meinte det alvorleg og faktisk blei heime heile dagen fordi du ikkje gadd å gå på jobb. Det hadde blitt ein tankevekkjar dersom kjærasten min hadde vist seg so barnsleg at dei ville gjere noko slikt.

Lenke til kommentar

Hadde du vært kjæresten min, hadde jeg nok først og fremst vært i villrede over min egen seksualitet og identitet, siden jeg per i dag er en heterofil mann.

 

Jeg vet ikke akkurat hva jeg skulle sagt til at du dropper jobb kun fordi du ikke har lyst, men jeg ville ikke bifalt det. Jeg ville tenkt at du er en lat jævel som ikke er verdig ansvaret ditt eller villig til å dra din del av lasset. Dette er ikke attraktive kvaliteter i en kjæreste.

 

Eller, som Emancipate er inne på nedenfor, er det greit å bli hjemme hvis man etter avtale med arbeidsgiver bruker en fridag eller avspaserer oppsparte timer. Men det er vel ikke tilfellet når man bestemmer at man ikke har lyst så kort tid i forveien.

Endret av Zarac
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis jeg er kjæresten din og jeg sier: "Jeg har ikke lyst til å dra på jobb i dag. Jeg blir hjemme." Hvordan reagerer/sier/forteller du til meg da?

 

EDIT: Det har ingenting med "sykdom" å gjøre. Bare at jeg har ikke lyst.

Og du har tenkt å kommunisere det med arbeidsgiver hvordan? Om du skulle ringe inn og si at du er syk hadde jeg blitt forbannet, for du ødelegger for alle som faktisk er syke. Det uthuler velferdssystemet og kan føre til at ting vi tar for gitt i dag fjernes. Det er også å lyve, og å være lat.

 

Noen jobber er det imidlertid mulig å være borte fra lovlig, f.eks. om man avspaserer, kan jobbe det inn igjen, eller jobber en fleksibel mengde, og ikke får lønn når man er borte. Da er det ikke noe problem.

Lenke til kommentar

Hvis kjæresten min sa "jeg vil ikke dra på jobb i dag", ville jeg svart med "hva er det som er i veien?".

 

Ærlig talt, folkens. Hvis noen er ens kjæreste, er det rimelig å anta at man for lengst har avklart hvorvidt vedkommende er en latsabb eller ikke. Følgelig vil et slikt spørsmål utvilsomt være et resultat av ett eller annet som er fryktelig galt, og som noens kjæreste er det i min interesse å finne ut av hva det eventuelt måtte være for å se om jeg kunne hjelpe.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Det høres ut som depresjon. Problemet med depresjon er at det ikke er basert på logikk, altså det hjelper ikke nødvendigvis å komme med "fakta". Det beste er å være så støttende som mulig, selv om det kan være overdrevet. Stikkord: humanitet og medfølelse.

 

Ps. alle er deprimert en gang i blant, så det er bare noe man må leve med dessverre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Først og fremst er dette en sak mellom trådstarter og arbeidsgiver. Hva eventuelt kjæresten mener er i første rekke irrelevant. 

Det er da ingen problemer å ta en avspaseringsdag, feriedag, permisjonsdag, fridag eller hva nå enn man velger å kalle det, men det forutsetter at man tar kostnaden på egen kappe, og ikke hefter det på "tredager'n" med full betaling for å sitte hjemme og dille. 

 

Det hender av og til at man er litt lei, og har lyst til å slappe av. Mellom august og julaften er det ingen fridager, det er mørkt, vått og kaldt - skjønner godt at man trenger litt avslapping i en hektisk hverdag. 

 

Derfor pleier jeg å spare 3-5 feriedager til denne perioden. Kjekt å ha. Alltid digg å sove lenge, spise god frokost og spille playstation en dag

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

Jeg hadde dratt vedkommende etter årene til vedkommende sin jobb. Om nødvendig bokstavelig talt. Late og giddalause mennesker klikker jeg i vinkel på og behandler deretter.

Lenke til kommentar

Jeg har vært der og det var ikke behagelig, heldigvis er det ikke noe som har skjedd gjentatte ganger så jeg kan overse den ene gangen.

 

For min del er det en selvfølge at man går på jobb om man har lyst eller ikke, er man for syk til å fysisk utføre jobben burde man bli frisk men man har jo tross alt signert på en kontrakt som sier at man skal stille opp og gjøre jobben.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Hvis jeg er kjæresten din og jeg sier: "Jeg har ikke lyst til å dra på jobb i dag. Jeg blir hjemme." Hvordan reagerer/sier/forteller du til meg da?

 

EDIT: Det har ingenting med "sykdom" å gjøre. Bare at jeg har ikke lyst.

 

Kom deg på jobb, og ikke klag. Som flere sier; dersom du har en grunn annet enn å bare ikke ville dra på jobb, så er det en annen sak. Er du syk, så fikser du deg sykemelding. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...